tsagod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίος ετσι πρεπει... lol Γνωρίζετε ποιο theme χρησιμοποιεί ο darky στην 9,2? ΥΓ με ενα γρηγορο ψαξιμο moy aresoyn o NeonGT και ANDRODENA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά θα μείνω με JS5 μέχρι να βρω ROM στα μέτρα μου... Πάντως όλο σε επίσημες ROMs γυροφέρνω... τυχαίο;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ αυτό το theme χρησιμοποιώ και μου αρέσει αρκετά!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=899471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Έλεος με τα μαγειρέματα. Αυτή τη στιγμή μαγειρεύω JS5 EUR CSC BUJP5 Modem (Vodafone) SpeedMod 13άρι KERNEL Με τα υπόλοιπα default/Sammy originated... Παρατηρώ πως μετά από flashάρισμα με CWM, δεν χάνεται το root! Αλλά ακόμη αναζητώ την τέλεια ROM... Στις kitchen δεν δουλεύει το ελληνικό Swype πχ και δεν έχει ΑPN για Internet/MMS κλπ(ή μου έχει μόνο για MMS)... Όποιος γνωρίζει την ΤΕΛΕΙΑ ROM, ας μου την πει έστω και με πμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Όποιος γνωρίζει την ΤΕΛΕΙΑ ROM, ας μου την πει έστω και με πμ! η τελεια rom ειναι η default js3/js5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Λες;! Περιμένω με αγωνία να μας αποκαλύψει ο Stormrain κανένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά του για την τέλεια ROM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Λες;! Περιμένω με αγωνία να μας αποκαλύψει ο Stormrain κανένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά του για την τέλεια ROM... προσωπικα για μενα που εχω δοκιμασει καποιες ρομ, δεν υπαρχει καλυτερη, η μαλλον πιο σταθερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 To θέμα πλέον δεν είναι η σταθερότητα. Αλλά η εμφάνιση, η επιπλέον ταχύτητα, η επιπλέον αυτονομία. Η JS3/JS5 μια χαρά είναι. Απλά ψάχνουμε το κάτι παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 To θέμα πλέον δεν είναι η σταθερότητα. Αλλά η εμφάνιση, η επιπλέον ταχύτητα, η επιπλέον αυτονομία. Η JS3/JS5 μια χαρά είναι. Απλά ψάχνουμε το κάτι παραπάνω... τι παραπανω νομιζεις οτι σου προσφερει η darky η ultimate κτλ? ταχυτητα σιγουρα οχι αυτονομια επισης παλι οχι εμφανιση στην δινει ο καθε λανσερ που βαζεις, η το καθε θεμα που βαζεις αρκει να ειναι deodexed η ρομ που εχεις το μονο που σου προσφερει κατα την γνωμη μου ειναι οτι γλυτωνεις χωρο απο τις περιτες σαβουρες που σου φορτωνει η samsung ολα τα αλλα, μα ολα τα αλλα μπορεις να τα κανεις μονος σου απο την στιγμη που υπαρχουν και deodexed default roms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον guys (and gals), εγω θα προτεινα μια JS3 ή JS5 (την δευτερη δεν την εχω δοκιμασει ακομα βεβαια), με EUR csc (αρα να εχουμε τα ελληνικα apn) και φυσικα οχι σκουπιδια της Samsung εκτος απο ο,τι πραγματικα χρησιμοποιει ο καθενας. Οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο if you ask me. Συνηθως το αποτελεσμα ειναι σταθερο και γρηγορο. Doc's Rom με Speedmod και Launcher Pro Plus βεβαιως βεβαιως. Aν και ειναι υποκειμενικο, αλλα η παραπανω διαδικασια/επιλογη, δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα. Απο κει και περα Νικο το Swype δεν το χρησιμοποιω, αλλα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3315823#post3315823 λεει πως να το περασεις αν θελεις. Οντως μειον που δεν το εχει για οσους το χρησιμοποιουν. Απο κει και περα, προτεινω Wipe Rom αντι της No Wipe, ειναι πολυ πιο σιγουρο πως δεν θα εχουμε προβληματα. Παρεμπιπτοντως Νικ το root δεν μενει μετα το φλας, απλως οι μαγειρεμενες ρομ που βαζεις ειναι pre rooted. Παντως η αληθεια ειναι πως μετα απο Χ φλασαρισματα καταντας να βαριεσαι την διαδικασια, βρισκεις μια ρομ και μενεις εκει Και ναι, πρεπει να βαλω JS5 EDIT: Εχει ενα δικιο ο Βασιλης, στην ουσια δεν ειναι τρελα διαφορετικες οι μαγειρεμενες απο τις στοκ. Αλλα αν μπεις στο τριπακι να αλλαξεις Kernel για να εχεις το backlight notification ξερωγω, βαλεις theme, μετα αλλαζεις ολη την ρομ, να παει και το παλιαμπελο ενα πραγμα. Απλως η doc μου αρεσει γι'αυτο ακριβως, επειδη ειναι ολα σε ενα με ενα flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δεκτόν Storm... but... what about Lightys??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δεκτόν Storm... but... what about Lightys??? Bασικα. Τhere is no Lightys. Ειναι αστειο της Karmen σαν παιχνιδι λεξεων με την Darkys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Bασικα. Τhere is no Lightys. Ειναι αστειο της Karmen σαν παιχνιδι λεξεων με την Darkys. τον απογοητευετε τον ανρθωπο και ειχε ονειρα... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 τον απογοητευετε τον ανρθωπο και ειχε ονειρα... :lol: Καλά δε το πιστεύω απλά! Έχω πέσει κάτω από τα γέλια λέμε. :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ντροπή σας! Με τον καημό θα έμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα