karmen1983 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Kitchen @ 2:00 Darky's @ 3:00 Lighty's @ 4:00 δεν προλαβαίνω! Χρειάζομαι έγκαιρα την πληροφορία!!! Με καταλαβαίνεις πιστεύω... Καλά για σήμερα δε το κόβω, αλλά πρωί πρωί με τη δροσούλα θα το έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 OK λεπόνε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 τελικα ρε παιδια, ποτε ειναι καλυτερα να κανουμε clear bat stats? οταν ειναι τελειως αδεια η μπαταρια η με γεματη πληρως; εχω μπετδευτει λίγο. Περιμενω με αγωνια να μαθω και εγω τι ειναι το lighty's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Clear battery stats με άδεια μπαταρία! End it: Για την ιστορία, το Swype στις DOC's δεν έχει ελληνικά! Έλεος! Και η Darky's 9.2 Extreme Edition, πολύ φορτωμένη ρε παιδί μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 @ nikoskon επελεξες το swype js3 και δεν εχει ελληνικά? Περιεργο!!!! για πες εντυπωσεις και διαφορες μεταξυ darky's kai doc? ποιον launcher επελεξες στην doc και ποια sounds? σε ευχαριστω για την απαντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Swype JS3 επέλεξα αλλά δεν... Darky's 9.2 με Voodoo Kernel, πολύ γρήγορη και με καλύτερη διαχείριση ενέργειας, αλλά πολύ φορτωμένη. Έχει πολλά προγράμματα που δεν τα ήθελα. DOC's SpeedMod πανάλαφρη, πλήρως παραμετροποιημένη αλλά έχει το θέμα με το ελληνικό Swype. Launcher δεν επέλεξα στην DOC's γιατί έχω κατεβάσει τις full εκδόσεις από αυτούς που χρησιμοποιώ. Αν έβγαινε μια Kitchen Darky, θα ήταν τέλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα. Νικο το Swype μπορεις να το βαλεις μετα αν θελεις το ελληνικο (απορω πως σας βολευει παρεμπιπτοντως ). Οντως οι cooked δεν το εχουν παντα στα ελληνικα. Συμβουλη: ΠΑΝΤΑ να βαζεις δυο τουλαχιστον launchers απο την κουζινα. Γιατι αν γινει καμια βλακεια και κρασαρει ο ενας (και ειναι ο μοναδικος), παιζει να χρειαστεις flash ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σωστός... Δοκιμάζω JS5 τώρα... Άσχετο, μετά αφού βάλω την JS5, μπορώ να περάσω μόνο τον Kernel SpeedMod13 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σωστός... Δοκιμάζω JS5 τώρα... Άσχετο, μετά αφού βάλω την JS5, μπορώ να περάσω μόνο τον Kernel SpeedMod13 ? Φυσικα μπορεις Διακρινω εναν flashaholic να γεννιεται ή ειναι η ιδεα μου? EDIT: Μονο κανενα theme μην γελαστεις και περασεις γιατι θα κρασαρουν τα παντα. Για την ιστορια (αν ενδιαφερει και κανεναν βασικα) αυτα μπαινουν μονο σε deodexed roms (cooked κυριως) ή σε stock που την εχεις κανει deodexed ο ιδιος, αλλα σε αυτην την περιπτωση συμφερει το πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 LOL εσύ δεν ήσουν μεχρι προχθες με την stock 2.2 ????? Τι σε επιασε ξαφνικά? :) stormrain themes που να μην περασουμε? στην doc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 LOL εσύ δεν ήσουν μεχρι προχθες με την stock 2.2 ????? Τι σε επιασε ξαφνικά? :) stormrain themes που να μην περασουμε? στην doc? Στην doc περνας κανονικα. Σε stock μην περασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια... Αν δεν σε ζαλιζω εχεις να προτεινεις κανενα αλλο από τα διαθεσιμα themes της kitchen που να έχει circle battery icon, εκτος απο το XGeneration, που το γνωρίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια... Αν δεν σε ζαλιζω εχεις να προτεινεις κανενα αλλο από τα διαθεσιμα themes της kitchen που να έχει circle battery icon, εκτος απο το XGeneration, που το γνωρίζω? Δεν με ζαλιζεις. Personal favourites: Androdena, Little Blue, NeonGT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν με ζαλιζεις. Personal favourites: Androdena, Little Blue, NeonGT +1000 για το Androdena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Με στοκ 2.1 ήμουν ο άμοιρος... Τώρα σιγά σιγά βρίσκω το φως μου! LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα