nikoskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Gingerόφαση είναι η του Cyanogen;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Gingerόφαση είναι η του Cyanogen;! σε ενα βιντεακι που ειχε διαρευσει εγραφε στις λεπτομεριες 2.3.1 δυστυχως δεν γνωριζω παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 2.3 = Gingerbread Μια χαρούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Η CM7 είναι gingerbread 2.3.2, και σίγουρα οτι πιο γρήγορο κυκλοφορεί. Προφανώς έχει προβλήματα ακόμα, δεν είναι εύκολο να κάνεις αντιστροφή του κώδικα απο το nexus για να φτιάξεις drivers πχ για την κάμερα του galaxy. Όπως συνηθίζω να λέω, σταθερή ginger θα δούμε αφού βγει η επίσημη απο την samsung σε κάποια χώρα, και η ομάδα του cyanogen θα πάρει απο εκεί ότι χρειάζεται για να φτιάξει την rom. Εκτός αν αργήσει πολύ η samsung, πάνω απο 1-2 μήνες δηλαδή (δε νομίζω να πάει τόσο), και μπορέσουν οι devs να κάνουν μια 99,9 σταθερή rom. Υπομονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εχθες το βραδυ με ετρωγε το χερι μου... και περασα την ROM του DARKY 9.2. Με μια πρωτη ματια, ο τύπος ειναι απαιχτος. Ειναι η πρωτη custom rom που περνάω και έχω μείνει αφωνος. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Υ.Γ. Πως κάνω clear battery stats? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Darkys 9.2 με speedmod (τον τελευταίο) είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου( και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις rom και την kitchen.H μόνη που μπορεί να συγκριθεί μαζί της είναι του jim panse και την προτείνω αν δεν σας ενδιαφέρουν τα γραφικά κτλ του darky).Ξαναλλαγή rom τώρα μόνο αν βγει η 2.3.2 ή αν σε καμιά μελλοντική rom υπάρχει κάτι το εξαιρετικό add! Εχθες το βραδυ με ετρωγε το χερι μου... και περασα την ROM του DARKY 9.2. Με μια πρωτη ματια, ο τύπος ειναι απαιχτος. Ειναι η πρωτη custom rom που περνάω και έχω μείνει αφωνος. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Υ.Γ. Πως κάνω clear battery stats? Από clockworkmod recovery(μπαίνεις πατώντας το κουμπί που κλείνει η οθόνη και πατώντας recovery) - advanced setting ή advanced clockworkmod features- wipe battery stats. P.S. για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας βάλε speedmod kernel και όχι voodoo.Στην τελευταία έκδοση του είναι και ποιο smooth απτο voodoo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 H μόνη που μπορεί να συγκριθεί μαζί της είναι του jim panse και την προτείνω αν δεν σας ενδιαφέρουν τα γραφικά κτλ του darky). Λινκ πληζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ενα προβλημα που βρηκα ειναι η μεγαλη καταναλωση ram του launcher που χρεισιμοποει ο darky(26mb). Εβαλα αμεσως τον launcher pro+ . @zookra77 σε ευχαριστώ. Το έκανα κιολας. Ακολουθησα τα βηματα σου , επιβαιβεωσα με το yes και αυτο ηταν? Δεν αργησε καθολου και δεν μου εγραψε τίποτα!!!! Εκανα reboot. Ελπιζω να εγινε το clear stars!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=844514 Πολύ σταθερή.Ο τύπος που την έφτιαξε έχει βοηθήσει όλους τους άλλους που φτιάχνουν ρομς και τον darky στην 7+ γιατί ήταν full sta bugs τότε.Αυτή τη στιγμή όμως ο darky τον ξεπέρασε... BtW 2 way call recorder επίσημα από την samsung: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=863074 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=844514 Πολύ σταθερή.Ο τύπος που την έφτιαξε έχει βοηθήσει όλους τους άλλους που φτιάχνουν ρομς και τον darky στην 7+ γιατί ήταν full sta bugs τότε.Αυτή τη στιγμή όμως ο darky τον ξεπέρασε... BtW 2 way call recorder επίσημα από την samsung: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=863074 Thanks για το link Ναι το recorder λειτουργει αψογα με αυτο το mod, αλλα νομιζω πως δεν ειναι επισημο. Οχι πως εχει σημασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι για το official 2.2.1 μέσω Kies θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξεχρεώσουμε το ΔΝΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι για το official 2.2.1 μέσω Kies θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξεχρεώσουμε το ΔΝΤ. Καπως ετσι Αν και (περα απο την πλακα) υποθετω πως δεν θα αργησει τρομακτικα πολυ, διοτι αν εχει αρχισει να μοιραζεται στην Ολλανδια και δεδομενου πως δεν προκειται (στα χαρτια τουλαχιστον, γιατι στην πραξη...) για τρελο update, πιθανολογω πως θα βγει συντομα και επισημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 <br />@zookra77 σε ευχαριστώ. Το έκανα κιολας. Ακολουθησα τα βηματα σου , επιβαιβεωσα με το yes και αυτο ηταν? Δεν αργησε καθολου και δεν μου εγραψε τίποτα!!!! Εκανα reboot. Ελπιζω να εγινε το clear stars!!!!!<br /><br /><br /><br /> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ρε συ Stormrain, εγκατέστησα ROM Manager(Premium). Αυτό το ClockWorkMod Recovery τί είναι; Κάτι αντίστοιχο του τρίκουμπου; Έχω φτιάξει και μια κουζινάτη rom (ένα αρχείο zip μου δημιούργησε) και δεν ξέρω πως την περνάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ρε συ Stormrain, εγκατέστησα ROM Manager(Premium). Αυτό το ClockWorkMod Recovery τί είναι; Κάτι αντίστοιχο του τρίκουμπου; Έχω φτιάξει και μια κουζινάτη rom (ένα αρχείο zip μου δημιούργησε) και δεν ξέρω πως την περνάω! Λεπον. Ανοιξε τον ROM Manager και πηγαινε στην πρωτη επιλογη που λεει flash ClockworkMod Recovery. Mολις γινει, επιλεγεις reboot in recovery. Λογικα θα σε βγαλει στο κλασικο recovery απο οπου θα επιλεξεις install update.zip. Μερικες φορες κολλαει και πρεπει να το κανεις δυο τρεις φορες (το install update.zip). Αν ολα πανε καλα, θα σε βγαλει σε ενα αλλο recovery, το CWM. Εκει θα εχεις τις κλασικες επιλογες (update.zip, wipe data κλπ κλπ). Εμας μας ενδιαφερει η install zip from Sd Card. Την επιλεγεις με το volume up/down και πατας το power button για επιλογη (οπως στην κλασικη recovery πατουσες το Home). Βρισκεις το αρχειο της rom που εχεις φτιαξει (παλι volume up/down), το επιλεγεις (power) και εισαι ετοιμος Για να καταλαβεις, το CWM ειναι το κλασικο μενου που βγαινει με το τρικουμπο (με Volume Up), αλλα με περισσοτερες επιλογες. Παντως αν βαριεσαι ολη αυτην την διαδικασια, βαλε απλα εναν αλλον Kernel (speedmod αν θελεις την γνωμη μου) με Odin και διαρκεια 30 δευτερολεπτων, που περιεχει το cwm και μετα πηγαινε κατευθειαν σε install zip from SD Card. Να σου πω, πριν ξεκινησεις ολο αυτο, δεν παιρνεις και ενα nandroid backup για παν ενδεχομενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα