vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πολυ καλο το video!ευχαριστω κ εγω για το tip!να ρωτησω ομως: 1)αυτη ειναι καποια official ευρωπαικη εκδοση,ετσι?εχει μεσα ελληνικα,sms+swype? 2)αν αργοτερα βγει official ελληνικη εκδοση,μπορουμε να κανουμε κανονικα αναβαθμιση μεσω kies? 3)αξιζει η μεταβαση απο 2.2 σε 2.2.1 απο την στιγμη που η πρωτη ειναι πλεον και official-ελληνικη?βλεπεις διαφορα στο κινητο(ταχυτητα-αποκριση)?? 1)ειναι η official ολλανδικη και εχει ελληνικο μενου swype κτλ 2)οχι, πρεπει να πατσαρεις το kies η θα το περασεις χειροκινητα, αυτοματα μεσω kies δεν γινεται 3)αξιζει με τα χιλια, θα το καταλαβεις αμεσως
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πολυ καλο το video!ευχαριστω κ εγω για το tip!να ρωτησω ομως: 1)αυτη ειναι καποια official ευρωπαικη εκδοση,ετσι?εχει μεσα ελληνικα,sms+swype? 2)αν αργοτερα βγει official ελληνικη εκδοση,μπορουμε να κανουμε κανονικα αναβαθμιση μεσω kies? 3)αξιζει η μεταβαση απο 2.2 σε 2.2.1 απο την στιγμη που η πρωτη ειναι πλεον και official-ελληνικη?βλεπεις διαφορα στο κινητο(ταχυτητα-αποκριση)?? 1) official είναι με υποστήριξη ελληνικών και swype 2) Το kies ακόμα να το πετάξεις; Πήγαινε στο youtube και στην περιγραφή έχει το odin κατέβασέ το να κάνεις τη δουλειά σου 3) Αν αξίζει; ΑΞΙΖΕΙΙΙΙΙΙ δεν έχεις από το να το δοκιμάσεις edit: Αργησα
basi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Επιτέλους 2.2.1!!!Μπράβο για το βιντεάκι Κάρμεν κ ένα μπράβο κ στο Νίκο για την υπομονή του. Η διαφορά αισθητή σε μεγάλο βαθμό απ την πρώτη στιγμή!Για να δούμε... Εννοώ ότι μόλις πριν λίγο φλάσαρα κ γω τη 2.2.1
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Θα δεις τρελη διαφορα trust me. Βασικα (αν και πρεπει να το εχω αναφερει παμπολλες φορες), η 2.2.1 ειναι η ρομ που θα επρεπε να φορα το Galaxy οut of the box. Τοσο απλα. Εν τω μεταξυ με τον οδηγο-βιντεο της ανιψιας (μπραβοοοο ), απλως δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους, καθως κανει κανεις αυτο ακριβως που βλεπει Go for it οσοι δεν το εχετε κανει ηδη. Οκ, το drawback ειναι πως χανεις την εγγυηση ΑΛΛΑ και με το root το ιδιο συμβαινει ΚΑΙ ειναι προσωρινο, αν κατι παει εντελως στραβα, απλως φλασαρει κανεις μια stock rom και ειναι παλι εντος.
vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Οκ, το drawback ειναι πως χανεις την εγγυηση ΑΛΛΑ και με το root το ιδιο συμβαινει ΚΑΙ ειναι προσωρινο, αν κατι παει εντελως στραβα, απλως φλασαρει κανεις μια stock rom και ειναι παλι εντος. ναι το θεμα ειναι οτι αμα κατι παει στραβα μετα δεν θα μπορεις να φλασαρεις... :lol:
basi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Vasili και γω αυτον τον ενδοιασμό ειχα για την εγγύηση αλλά το πήρα το "ρίσκο" τελικά κ πίστεψε με αξίζει.Βεβαια είναι πολύ νωρίς να μιλάω (την έχω μονο δυο ώρες) αλλά πραγματικά πετάει!
vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Vasili και γω αυτον τον ενδοιασμό ειχα για την εγγύηση αλλά το πήρα το "ρίσκο" τελικά κ πίστεψε με αξίζει.Βεβαια είναι πολύ νωρίς να μιλάω (την έχω μονο δυο ώρες) αλλά πραγματικά πετάει! ναι το ξερω την εχω βαλει απο τον Δεκεμβρη
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ναι το θεμα ειναι οτι αμα κατι παει στραβα μετα δεν θα μπορεις να φλασαρεις... :lol: Χεχεχε εχω ετοιμη την φιλοσοφημενη μου απαντηση φιλτατε. Αν χαλασει οτιδηποτε στο θεμα hardware πχ. οθονη που ειναι ισως το πιο κρισιμο με την λογικη πως πρεπει να βλεπεις τι κανεις, τοτε το βαζεις σε download mode μεσω adb. Και φλασαρεις κανονικα Αν τωρα παθει οτιδηποτε η πλακετα (που ειναι ο μονος τροπος που μου ερχεται στο μυαλο για να μην ανοιγει καν η συσκευη), ουτε απο το service θα μπορεσουν να το επαναφερουν, οποτε θα αλλαξουν πλακετα. Τα παραπανω στην θεωρια βεβαια, ευτυχως δεν μου εχει χρειαστει να δω στην πραξη τι γινεται Aλλα ας βαλω και ενα disclaimer γιατι ποτε δεν ξερεις: Στο τελος εξαρταται απο τον χρηστη και μονο το αν θα φλασαρει και ο Stormrain (εγω δηλαδη ) ουδεμια ευθυνει φερει αν καταληξει τελικα η συσκευη σας σε ενα πρες παπιε (αν και τοσο ελαφρυ που ειναι μαλλον θα ειναι αχρηστο ετσι), ή αν τελικα στο service δουν με καποιον τροπο πως κανατε modιες
vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 1 Χεχεχε εχω ετοιμη την φιλοσοφημενη μου απαντηση φιλτατε. Αν χαλασει οτιδηποτε στο θεμα hardware πχ. οθονη που ειναι ισως το πιο κρισιμο με την λογικη πως πρεπει να βλεπεις τι κανεις, τοτε το βαζεις σε download mode μεσω adb. Και φλασαρεις κανονικα Αν τωρα παθει οτιδηποτε η πλακετα (που ειναι ο μονος τροπος που μου ερχεται στο μυαλο για να μην ανοιγει καν η συσκευη), ουτε απο το service θα μπορεσουν να το επαναφερουν, οποτε θα αλλαξουν πλακετα. Τα παραπανω στην θεωρια βεβαια, ευτυχως δεν μου εχει χρειαστει να δω στην πραξη τι γινεται 2 Aλλα ας βαλω και ενα disclaimer γιατι ποτε δεν ξερεις: Στο τελος εξαρταται απο τον χρηστη και μονο το αν θα φλασαρει και ο Stormrain (εγω δηλαδη ) ουδεμια ευθυνει φερει αν καταληξει τελικα η συσκευη σας σε ενα πρες παπιε (αν και τοσο ελαφρυ που ειναι μαλλον θα ειναι αχρηστο ετσι), ή αν τελικα στο service δουν με καποιον τροπο πως κανατε modιες 1) ενταξει εγω βασικα αναφερομουν σε brickrisma με το adb γενικα δεν το εχω ψαξει καθολου, νομιζω πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το debuging mode πριν φλασαρεις? οπως δεν εχω ψαξει και καθολου τι γινεται σε περιπτωση brickαρισματος... ελπιζω να μην χρειαστει να ψαξω 2) φυσικα και συμφωνω σε αυτο
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 1) ενταξει εγω βασικα αναφερομουν σε brickrisma με το adb γενικα δεν το εχω ψαξει καθολου, νομιζω πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το debuging mode πριν φλασαρεις? οπως δεν εχω ψαξει και καθολου τι γινεται σε περιπτωση brickαρισματος... ελπιζω να μην χρειαστει να ψαξω 2) φυσικα και συμφωνω σε αυτο 1) Ναι πρεπει να το εχεις ενεργοποιημενο. Το οποιο ειναι καλο να υπαρχει (ασχετως φλας) γιατι μπορει να σε σωσει απο φασαριες. Οχι πως ειναι δυσκολο να φλασαρεις παλι μια ρομ, αλλα πχ αν δεν εχεις κρατησει καποιο μπακαπ ή γινει η στραβη σε στιγμη που εχεις κατι πολυ σημαντικο στην συσκευη κλπ και υποθετοντας πως ξερεις γιατι το brickαρες (βλ. ασυμβατοτητα εικονιδιου μπαταριας κλπ), απλως επαναφερεις μεσω adb το αρχικο αρχειο που πειραξες. Γενικα παντως σε περιπτωση brickαρισματος με το τρικουμπο να λειτουργει απλως παμε για φλας απο την αρχη. Αν δεν λειτουργει το τρικουμπο παμε για usb jig και μετα φλας. Αν δεν λειτουργει το jig παμε service. Ελα ρε συ, Δεκεμβρη βαλαμε την 2.2.1 (ιδιες μερες πρεπει να την βαλαμε)? Νομιζα αρχες του ετους
vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 1) Ναι πρεπει να το εχεις ενεργοποιημενο. Το οποιο ειναι καλο να υπαρχει (ασχετως φλας) γιατι μπορει να σε σωσει απο φασαριες. Οχι πως ειναι δυσκολο να φλασαρεις παλι μια ρομ, αλλα πχ αν δεν εχεις κρατησει καποιο μπακαπ ή γινει η στραβη σε στιγμη που εχεις κατι πολυ σημαντικο στην συσκευη κλπ και υποθετοντας πως ξερεις γιατι το brickαρες (βλ. ασυμβατοτητα εικονιδιου μπαταριας κλπ), απλως επαναφερεις μεσω adb το αρχικο αρχειο που πειραξες. Γενικα παντως σε περιπτωση brickαρισματος με το τρικουμπο να λειτουργει απλως παμε για φλας απο την αρχη. Αν δεν λειτουργει το τρικουμπο παμε για usb jig και μετα φλας. Αν δεν λειτουργει το jig παμε service. Ελα ρε συ, Δεκεμβρη βαλαμε την 2.2.1 (ιδιες μερες πρεπει να την βαλαμε)? Νομιζα αρχες του ετους ενταξει αμα λειτουργει το 3κουμπο δεν υπαρχει προβλημα το προβλημα θα υπαρξει σε ολικο μπρικαρισμα οπου δεν ανοιγει η συσκευη, οπου εκει δεν ξερω τι γινεται... απο Δεκεμβρη την εχουμε βαλει στανταρ και σιγουρα πριν τις 20 γιατι τοτε εφυγα για διακοπες και την ειχα βαλει ηδη...
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 απο Δεκεμβρη την εχουμε βαλει στανταρ και σιγουρα πριν τις 20 γιατι τοτε εφυγα για διακοπες και την ειχα βαλει ηδη... Εγώ άργησα
nikoskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καμιά εξέλιξη της JS3 σε official, υπάρχει;! Την βαρέθηκα! Θέλω να φλασάρω πάλι!
vasilisga Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καμιά εξέλιξη της JS3 σε official, υπάρχει;! Την βαρέθηκα! Θέλω να φλασάρω πάλι! υπομονη... ερχεται η απολυτη ρομ, aka cyanogen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα