nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Χωρις το 3button μην πειραξεις τπτ. Δες στο myphone για το πως θα ενεργοποιήσεις το 3button combo. stormrain βάλε κάνα χεράκι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις λιγάκι παραπάνω; χρειάζομαι το 3 button combination;γιατί δε μου δουλεύει... ναι το χρειαζεσαι... δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3441843#post3441843 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Bασικα αυτο που ειπε ο Βασιλης. Ο οδηγος ειναι πολυ απλος και σαφης. Και εννοειται πως ΔΕΝ ΔΕΝ Δ Ε Ν επιχειρουμε το οποιοδηποτε mod στην συσκευη μας (οσο απλο κι αν φανταζει), διχως να εχουμε το τρικουμπο (υπαρχει ως λεξη? ). Ακομα και να το εχουμε δηλαδη παλι υπαρχουν (απειροελαχιστες) πιθανοτητες bricking, οι οποιες λυνονται βεβαια με ενα usb jig. Το οποιο δεν εχω αξιωθει ακομα να παραγγειλω και πρεπει να το κανω συντομα γιατι με βλεπω να ψαχνομαι για δανεικο καποια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως να σας το στειλω πακετακι να μου το φλασαρετε εσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν είστε Αθηνα, να κανονίσουμε ενα καφέ να το φλασαρουμε κι ολας live! Έχω και ρεπο το ΣΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λιγο μακρια σας πεφτω,Λάρισα είμαι οπότε θα μείνω με τα προβληματάκια μου μάλλον...φοβάμαι να το επιχειρήσω μόνη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν ενεργοποιήσεις το τρίκουμπο(©+® Stormrain) δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Διάβασε το link που δόθηκε πριν από το myphone για την ενεργοποίηση του τρίκουμπου και αν έχεις απορίες, εδώ είμαστε. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Odin μιας και με το ιδιο πρόγραμμα θα φλασάρεις τις διάφορες ROMs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 βασικα μπορεις να φλασαρεις και χωρις odin βαζωντας καποια custom rom χωρις τα συνηθη εξτρα βεβαια χωρις το τρικουμπο και παλι αν παει κατι στραβα θα εχεις ιστοριες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Για την ιστορία η fail chinομπαταρία shinobi που πήρα, είδα μέσω SGS Tools πως δούλευε στα 4.2V την στιγμή που η ονομαστική τάση της είναι στα 3.7V. Τώρα που έχω πάλι την στοκ μπαταρία, βλέπω πως δουλεύει στα 3.9V(όπως και πριν δηλαδή). Δε πιστεύω να παίχτηκε τπτ που δούλευε με τόση τάση το κινητό για 1½ μέρα. Ε; Τί λέτε; βασικα μπορεις να φλασαρεις και χωρις odin βαζωντας καποια custom rom χωρις τα συνηθη εξτρα βεβαια χωρις το τρικουμπο και παλι αν παει κατι στραβα θα εχεις ιστοριες... Ρε συ Μπιλ, χωρίς 3-button combination δεν προτείνουμε τίποτα. Ας ενεργοποίησει με το καλό το τρίκουμπο, και εδώ είμαστε για τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 βασικά τον διάβασα αρκετές φορές τον οδηγό για να είμαι σίγουρη ότι τα κατάλαβα όλα αλλά αν πάει κάτι στραβά τί θα κάνω μετά;στο service θα πάει κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά αν δεν είναι εύκολο το bricking εφόσον ακολουθήσεις τα βήματα. Εφόσον ενεργοποιήσεις τον συνδυασμό των τριών πλήκτρων μετά όλα τα άλλα είναι περίπατος. Για το service που λες, δεν γνωρίζω ειλικρινά; Αλλά μην σκέφτεσαι αρνητικά ρε συ... Και να το brickάρεις, υπάρχει το USB jig, αλλά δεν θα φτάσεις σε τέτοιο σημείο, είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Όταν λέει ο οδηγός να απενεργοποιήσω το kies από το tray agent τι εννοεί; Κατέβασα και το odin 1.3 kai to adbdownload αλλά το Psbl δεν το αναγνωρίζει το pc μου απ'οτι κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Θεωρώ δεδομένο πως έχεις εκατεστημένο το Kies version 2. Όταν λέει να κλείσει το Kies και από tray agent, εννοείς αν έχεις ανοιχτό το παράθυρο του Kies, να μην πατήσεις απλά στο "Χ" στο επάνω δεξί μέρος του παραθύρου του Kies, γιατί έτσι δεν τερματίζει η εφαρμογή αλλά πάει και "κάθεται" στην μπάρα των Windows κάτω δεξιά(εκεί που σου δείνει το ρολογάκι των Windows). Επομένως, μόλις δεις εκεί το εικονίδιο του Kies, κάνεις επάνω του δεξί κλικ και το τερματίζεις από εκεί. Για την ιστορία, προσωπικά το 3button combo μου δούλευε εξ αρχής, συνεπώς δεν έχω ακολουθήσει την συγκεκριμένη διαδικασία ενεργοποίησης του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ναι το kies 2.0 έχω και για το αρχειάκι που δεν το ανοίγει το pc μου; RAZ_P-SBL_SGS.tar αυτό είναι αλλά μάλλον κάτι μου λείπει για να το ανοίξω. τι πρόγραμμα χρειάζομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί να το ανοίξεις το .tar ? Δώσε μου λίνκ από τον οδηγό που διαβάζεις με πμ να το κοιτάξω και συνεχίζουμε με πμ για να μην φορτώνουμε το παρόν thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα