Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πιο γραφικός από μένα και το Blade δεν πρόκειται να γίνεις! By the way, μες την εβδομάδα έρχεται και η καινούρια μπαταρία των 1900mAh. Κάνω και εκεί Clear battery stats μέσω SGS Tools αφού την στεγνώσω πρώτα; Εγω θα το εκανα, αλλα δεν νομιζω πως παιζει ρολο η εκκαθαριση των stats σε μια νεα μπαταρια. Αλλα κανε το ετσι κι αλλιως, δεν χανεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δεν το εχω ψάξει, αλλά για να κρατάει το Android OS τα statistics της χρήσης, ίσως το κάνει για να τα χρησιμοποιεί ως προς την μελλοντική διαχείριση της ενέργειας εν γένει. Πάντως δουλειά δεν είχαμε και το βαγόνι έχει ήδη διανύσει: JM5 -> JPH -> JS3 -> ένας Θεός ξέρει... Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την 9.0 Rom του Darky μέσω του app που έχει στο store?? Γενικά λέει η 9.1? έχω την 7.8 τώρα... Α και btw έχει δοκιμάσει κανείς το Titanium blackup (pro) μεταξύ των αλλαγών Rom για τα applications? Πήγαν όλα καλά? Αυτό με το Titanium μετά από αλλαγές ROMs με ενδιαφέρει και εμένα. Ίσως πρέπει να ανοίξουμε καινούριο thread στο Software/Mobile Applications. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 @stormrain Φίλε τι καλό βρίσκεις στην Doc? Αυτό που λες το κάνει τώρα και η darky από το app στο κινητό σου αλλά.... βέβαια που ακριβώς βοηθάει αυτό? Για πες το δικό σου configuration να καταλάβω τι επιλογές έχω @nikoskon Φίλες νομίζω την εγγύηση δεν θα την χάσεις εάν κάνεις unroot και flash μια Rom της Samsung. Άσε που με τα 3 κουμπιά combo δεν γίνεται να brickareis την συσκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 @stormrain Φίλε τι καλό βρίσκεις στην Doc? Αυτό που λες το κάνει τώρα και η darky από το app στο κινητό σου αλλά.... βέβαια που ακριβώς βοηθάει αυτό? Για πες το δικό σου configuration να καταλάβω τι επιλογές έχω @nikoskon Φίλες νομίζω την εγγύηση δεν θα την χάσεις εάν κάνεις unroot και flash μια Rom της Samsung. Άσε που με τα 3 κουμπιά combo δεν γίνεται να brickareis την συσκευή Βασικα δεν ξερω αν εχεις μπει στην ιστοσελιδα της κουζινας. Ειναι εδω http://romkitchen.org/ Αρχικα επιλεγεις βαση της ρομ. Στην συνεχεια το radio (EUR για να εχεις και τα apn). Kernel οποιον θελεις (εγω προτιμω του HArdcore). Modem οποιο σου δουλευει καλυτερα (για μενα JPY). Aπο κει και περα βαζεις μονο οποιες εφαρμογες χρησιμοποιεις (εγω πχ εχω βγαλει ολες της stock πλην το SNS για συγχρονισμο με το FB), oποια tweaks θελεις (πειραματισου), διαλεγεις ενα Theme, boot animation και sounds και κατεβαζεις το αρχειο zip. Αν εχεις ξεχασει κατι απλα ακολουθεις την ιδια διαδικασια μονο που επιλεγεις να δημιουργησεις update.zip και περνας ο,τι θελεις. Οσο διαστημα χρησιμοποιω roms του doc (μηηηηνες) δεν εχω βρει καποιο προβλημα. Αυτο που με ενοχλει στον darky ειναι πως βγαζει 100 updates επειδη ξεχναει πραγματα και εισαι διαρκως σε flash mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Στορμ ευχαριστώ για τις πληροφοριες! Μέχρι στιγμής ασχολούμαι με LPP 0.8.3 και το μόνο που δε μου αρέσει μέχρι στιγμής είναι το παλιομοδίτικο app drawer που έχει. Η παραμετροποίησή των homescreens είναι το κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 @stormrain Το kernel το αλλάζει αυτόματα? με ένα flash όλα δηλαδή? (άσχετο απλά δεν ξέρω) Τελικά το app του darkyy δεν είναι τόσο καλό όπως το kitchen (ναι το έχω δει φαίνεται πολλά υποσχόμενο). Έχει να διαλέξεις μεταξύ 2 boot screens και μερικά wallpapers...αλλά για τα apps απλά μπορείς να πεις εάν θα τα βάλει όλα ή κανένα. Kernel και τέτοια άλλα έχει από λίγες επιλογές. Επίσης διαλέγεις εάν θα κάνεις wipe ή ;oxi από το app. Γενικά πρωτοπόρος ο darkyy αλλά θέλει δουλειά για να φτάσει το επίπεδο του Kitchen. Εγώ στο Kitchen χάθηκα ρε, έχει να διαλέξεις μεταξύ 32 roms και 52 Kernels! Εάν είναι να έχω κάτι extra την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω. Για το titanium backup: Τώρα μόλις έβαλα στο desire την Miui 28 και έβαλα τα apps με titanium backup μια χαρά δούλεψε, αλλά πρέπει να έχεις το pro ώστε να μην κάνεις μία μία τις εφαρμογές! Και έβαλα στο galaxy darkyy 9.1 wipe και μετά titanium backup. Προς το παρόν όλα καλά. Οπότε μάλλον το titanium είναι Must σε τέτοιες περιπτώσεις. (κανονικά στην miui και darkyy δεν χρειάζεται wipe, αλλά μερικές φορές μπορεί κάτι να μην δουλεύει, όπως έγινε, και θα σε σώσει το titanium) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Το darky app δεν παει να ανταγωνιστει σε κατι την κουζινα. Απλα διαλεγεις kernel,boot animation,και αν θα βαλει τα extra apps που εχει ο darky μεσα στο zip της ρομ. Κατα τα αλλα,δεν βγαζει παντα σταθερες ρομ,και καμια φορα βγαζει και τις παιρνει πισω,αλλα η 9.1 ειναι η καλυτερη ρομ που εχει μπει στο κινητο μου. Η doc σου προσφερει την επιλογη για modem,csc,και μερικα stock apps που δεν θελεις να μπουν. Αλλα εγω ουτως η αλλως τα σβηνω απο το zip πριν το φλασαρω,ακομα περισσοτερα απο αυτα που δεν τικαρω στη κουζινα. Αρα δεν κερδιζω και πολλα. Το titanium οπως και το mybackup ειναι τελειως must για τους flashers. Εγω το πεταω μεσα στο zip για να μπει ως system app,να μην το κατεβαζω καν απο αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 καλά με όλες τις roms είμαστε πάντα beta testers Δεν λέω ότι είναι ανταγωνιστικό το app αλλά θεωρώ ότι πιο μετά θα το κάνει ανταγωνιστικό. Δηλαδή για να καταλάβω το .zip του darkyy άμα το ανοίξω και σβήσω ότι δεν μου αρέσει δεν θα υπάρχει πρόβλημα? Διότι κάτι λένε να μην κάνεις unzip γιατί θα σπάσει "κάτι" (δεν θυμάμαι). και άμα βάλω ένα .apk χύμα θα το κάνει Isntall? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Στορμ ευχαριστώ για τις πληροφοριες! Μέχρι στιγμής ασχολούμαι με LPP 0.8.3 και το μόνο που δε μου αρέσει μέχρι στιγμής είναι το παλιομοδίτικο app drawer που έχει. Η παραμετροποίησή των homescreens είναι το κάτι άλλο. Εβαλες απο τις επιλογες το 3D Drawer? Λειτουργει πολυ καλα στη συσκευη μας. @stormrain Το kernel το αλλάζει αυτόματα? με ένα flash όλα δηλαδή? (άσχετο απλά δεν ξέρω) Ναι, μια κι εξω Η doc σου προσφερει την επιλογη για modem,csc,και μερικα stock apps που δεν θελεις να μπουν. Αλλα εγω ουτως η αλλως τα σβηνω απο το zip πριν το φλασαρω,ακομα περισσοτερα απο αυτα που δεν τικαρω στη κουζινα. Αρα δεν κερδιζω και πολλα. 7 Απο αυτην την αποψη οντως δεν κερδιζεις πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 @Stormrain Το δοκίμασα και το 3D app drawer, αλλά δεν με έπεισε παρόλο που δούλευε κανονικά. Πάντως ο LPP είναι ο πλέον παραμετροποιήσιμος launcher που υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 παιδιά μόλις έκανα το update 2.2 μέσω Kies. Pda:JPH Phone:JPP CSC:JP9 Ελπίζω να διορθωθούν τα κολληματάκια του γαλαξία μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 παιδιά μόλις έκανα το update 2.2 μέσω Kies. Pda:JPH Phone:JPP CSC:JP9 Ελπίζω να διορθωθούν τα κολληματάκια του γαλαξία μου... basi δες πως θα πάει με την επίσημη Froyo, αλλά θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια να του περάσεις την επίσημη JS3. Είναι πανεύκολο. Ψάξε λίγο στο myphone.gr . Δοκιμάζω ήδη τον Zeam και με βλέπω να καταλήγω σε αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ok nik.θα το ψαξω κ μιλαμε παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 καλά με όλες τις roms είμαστε πάντα beta testers Δεν λέω ότι είναι ανταγωνιστικό το app αλλά θεωρώ ότι πιο μετά θα το κάνει ανταγωνιστικό. Δηλαδή για να καταλάβω το .zip του darkyy άμα το ανοίξω και σβήσω ότι δεν μου αρέσει δεν θα υπάρχει πρόβλημα? Διότι κάτι λένε να μην κάνεις unzip γιατί θα σπάσει "κάτι" (δεν θυμάμαι). και άμα βάλω ένα .apk χύμα θα το κάνει Isntall? Μην κάνεις unzip. Άνοιξε το zip με winrar πχ, πήγαινε στο /system/app και σβήσε όποια apks θέλεις. Όχι αβέρτα, σιγά σιγά, απο τα σίγουρα πρώτα. Καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις απο το όνομα τι είναι. Ο darkyy έχει και άλλον φάκελο για τα extra του, που αν στο app που δίνει τικάρεις και την αντίστοιχη επιλογή μπαίνουν και εκείνα. Μπορείς να τα βρεις και αυτά σε άλλον φάκελο στο zip (/sdcard νομίζω, γιατί έχει και φάκελο /darky αλλά έχει εικόνες+icons) και να σβήσεις και μερικά απο εκείνα. Καλού κακού, μη σβήσεις ποτέ ολόκληρο φάκελο, όποιος και αν είναι. Μια φορά στο desire είχε δημιουργηθεί πρόβλημα. Αν σβήσεις όλα τα περιοεχόμενα του και σβήσει και ο φάκελος, ξαναδημιούργησέ με ίδιο όνομα, κενό όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ήρθε και η μπαταρία των 1900mAh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα