arxaggelos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 600 για αυτο το κινητο ειναι παρα πολλα 600 ευρώ είναι πάρα πολλά για οποιοδήποτε τηλέφωνο Για αυτό όπως λέει κι ο φίλος Smirnoff δεν δίνεις πάνω από 500 στους αγιογδύτες της Κοτέ και το παίρνεις από άλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Με 450 παιρνεις ευκολα το καλυτερο κινητο στον πλανητη αυτη την στιγμη.Οταν καποτε με τα ιδια λεφτα ειχα παρει το απαραδεκτο w960i.Τι να λεμε τωρα...με την ιδια λογικη καποιοι ισως αγοραζουν παιχνιδια για κονσολες απο το πλαισιο ξερω εγω με 70 ευρω... Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Το είδα προχθές από κοντά. Τι άθλιο πράγμα είναι αυτό; Τεράστιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Το είδα προχθές από κοντά. Τι άθλιο πράγμα είναι αυτό; Τεράστιο! Λογω οθονης ε? Βασικα αυτο ειναι το βασικοτερο πλεονεκτημα του (ή μειονεκτημα, αναλογα την οπτικη). Μην σε ξεγελα η ποιοτητα κατασκευης που ομολογουμενως δεν ειναι η καλυτερη (εχοντας ως κριτηριο το προηγουμενο κινητο μου το leo). Αυτο το μαραφετι εχει τρελες δυνατοτητες... offtopic @arxaggelos τι επαθε το omnia σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 μιλαμε για ενα κινητο-υπολογιστης που παει γρηγοροτερα απο netbook και σκοπος του ειναι να αποτελεσει εργαλειο δουλειας αλλα και απολυτης διασκεδασης με την απιστευτη οθονη του,την απο τη μανα του αναπαραγωγη ματροσκα και τον κτηνωδη επεξεργαστη του.παιχνιδια,ταινιες.ebooks αφου εχει ηδη ενσωματωμενο app δεισνωντας σου το δρομο... και λεμε οτι ειναι τεραστιο???περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...δεν ειναι qvga το κινητο... σαν να παω να παιξω battlefield και να πω,αισχος...πολυ βιαιο παιχνιδι,δεν ειναι viva pinata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 μιλαμε για ενα κινητο-υπολογιστης που παει γρηγοροτερα απο netbook και σκοπος του ειναι να αποτελεσει εργαλειο δουλειας αλλα και απολυτης διασκεδασης με την απιστευτη οθονη του,την απο τη μανα του αναπαραγωγη ματροσκα και τον κτηνωδη επεξεργαστη του.παιχνιδια,ταινιες.ebooks αφου εχει ηδη ενσωματωμενο app δεισνωντας σου το δρομο...και λεμε οτι ειναι τεραστιο???περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...δεν ειναι qvga το κινητο... σαν να παω να παιξω battlefield και να πω,αισχος...πολυ βιαιο παιχνιδι,δεν ειναι viva pinata. Για εμένα είναι "όπως δεν πρέπει να είναι ένα κινητό τηλέφωνο". Για άλλη hand held συσκευή μπορεί να είναι super. Για εμένα που αγοράζω κινητά τηλέφωνα μόνο, είναι άθλιο. Όπως και κάθε άλλο "κινητό τηλέφωνο" σε αυτό το μέγεθος. Από μπαταρία πως πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Οπως ολα τα κινητα της κατηγοριας αυτης.Σε φουλ χρηση,μια μερα Max.Φουλ χρηση,wifi,gprs,παιχνιδια.Σε αναμονη δεν ξερω.Διαβασα οτι εχει την καλυτεργ μπαταρια της κατηγοριας αλλα κ παλι ετσι ειναι αυτα τα κινητα. Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Με 450 παιρνεις ευκολα το καλυτερο κινητο στον πλανητη αυτη την στιγμη.Οταν καποτε με τα ιδια λεφτα ειχα παρει το απαραδεκτο w960i.Τι να λεμε τωρα...με την ιδια λογικη καποιοι ισως αγοραζουν παιχνιδια για κονσολες απο το πλαισιο ξερω εγω με 70 ευρω... Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Έχεις μπερδέψει το καλύτερο με το ταχύτερο. Στη λογική σου, ένα clevo λάπτοπ που έχω βρει είναι το καλύτερο του κόσμου. Και το gps του είναι κάτω του μετρίου όπως και συνολικά ως κατασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Έχεις μπερδέψει το καλύτερο με το ταχύτερο. Στη λογική σου, ένα clevo λάπτοπ που έχω βρει είναι το καλύτερο του κόσμου. Και το gps του είναι κάτω του μετρίου όπως και συνολικά ως κατασκευή. κιριλενκο,εχεις μπερδεψει την βουρτσα με τα βρεγμενα τα παπουτσια. το να αρχισω διαλογo με εναν τζιχαντιστι της apple,ενα...θυμα για εμενα,κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι ατοπο. δεν εχω καμμια ορεξη να αρχισεις παλι να λες ανακριβειες,οπως με την κεραια του iphone 4,με το προβληματικο ios 4 στα 3gs κτλ.... το κινητο ειναι το καλυτερο της κατηγοριας του,ειδικα λαμβανοντας υποψιν το value for money οπου ηδη εχει παει στα 450 και θα παει σε 2-3 μηνες υπομονη στα 400 διαβαζω!!!! αντε τωρα βαλε μπεζ μανω στην μπακατελα των 750 ευρω.αφου γυαλιζει και ειναι apple θα το αγορασω! ---------- Προσθήκη στις 19:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:11 ---------- κατσε ειδα και κατι αλλο τωρα...λες για το gps του... το gps του ειναι απιστευτο...εχουν περασει 10αδες συσκευες απο τα χερια μου και καμμια δεν επιανε σημα με 10-14 δορυφορους(!!!) μεσα στο σπιτι μου,με 4 οροφους τσιμεντο απο πανω,οπου το τσιμεντο ειναι τοσο που ενα router belkin των 200 ευρω,δεν δινει σημα στον πανω οροφο.... τι να λεμε τωρα,η ανακριβεια εδω μεσα χτυπα κοκκινο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 @kirileman στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. No offense. offtopic @stormrain offtopic @arxaggelos τι επαθε το omnia σου? δεν "τα βρήκαμε" τελικά, μάλλον έφταιξαν τα Winmo που είχε μέσα, τα οποία δεν κατάφερε ποτέ η Samsung να "κρύψει" καλά. Τελικά το πούλησα και αποφάσισα να στραφώ σε Android: τα 7 αργούν πιό πολύ κι από την καθυστέρηση, το Symbian δεν με έπεισε ποτέ, και iPhone δεν μπορώ γιατί δεν με αφηνει η τράπεζα να βάλω κι άλλη υποθήκη . Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια που μου έδωσες όταν το είχα πρωτοπάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 κιριλενκο,εχεις μπερδεψει την βουρτσα με τα βρεγμενα τα παπουτσια.το να αρχισω διαλογo με εναν τζιχαντιστι της apple,ενα...θυμα για εμενα,κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι ατοπο. δεν εχω καμμια ορεξη να αρχισεις παλι να λες ανακριβειες,οπως με την κεραια του iphone 4,με το προβληματικο ios 4 στα 3gs κτλ.... το κινητο ειναι το καλυτερο της κατηγοριας του,ειδικα λαμβανοντας υποψιν το value for money οπου ηδη εχει παει στα 450 και θα παει σε 2-3 μηνες υπομονη στα 400 διαβαζω!!!! αντε τωρα βαλε μπεζ μανω στην μπακατελα των 750 ευρω.αφου γυαλιζει και ειναι apple θα το αγορασω! ---------- Προσθήκη στις 19:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:11 ---------- κατσε ειδα και κατι αλλο τωρα...λες για το gps του... το gps του ειναι απιστευτο...εχουν περασει 10αδες συσκευες απο τα χερια μου και καμμια δεν επιανε σημα με 10-14 δορυφορους(!!!) μεσα στο σπιτι μου,με 4 οροφους τσιμεντο απο πανω,οπου το τσιμεντο ειναι τοσο που ενα router belkin των 200 ευρω,δεν δινει σημα στον πανω οροφο.... τι να λεμε τωρα,η ανακριβεια εδω μεσα χτυπα κοκκινο... Παραβλέπω τη μειωτική παράφραση του nick μου που σε άλλο φόρουμ επισύρει ποινή αποκλεισμού από μόνη της. Παραβλέπω τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Παραβλέπω το flaming ύφος σου. Παραβλέπω ακόμα και το ότι οι διαχειριστές του φόρουμ επιδεικτικά απουσιάζουν ενώ σε λιγότερες προκλητικές περιπτώσεις μοιράζουν παρατηρήσεις, ίσως το φόρουμ έχει τα μέλη που του αξίζουν τελικά. (προβληματικό ios στο 3GS; Μήπως εννοείς το 3G;) Για εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτή τη αξιολογότατη συσκευή (που αν ερχόταν με το σασί του captivate θα το σκεφτόμουν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ να αγοράσω, όπως έχω ξαναγράψει), δυο λόγια θα γράψω για το gps του και την οθόνη. Οθόνη: Η super amoled οπτικά δε διαφέρει σε τίποτα από την απλή amoled, απλά έχουν ενσωματώσει το touch tracking pad στο ίδιο το flex αντί να είναι δυο ξεχωριστά layers. Οι oled έχουν εγγενή προβλήματα/"features". Πέρα από τα υπερκορεσμένα χρώματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά καθηλώνουν την πρώτη ματιά, ενώ στο μαύρο καταναλώνουν έως και 40% της ενέργειας που χρειάζεται μια lcd, στο λευκό έχουν έως και τριπλάσια κατανάλωση (browsing?). Τα υπόλοιπα (χρόνος ζωής και αποχρωματισμός) καθώς και λεπτομέρειες για τα παραπάνω μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ. GPS: http://forumuk.samsungmobile.com/PostsList.aspx?ThreadID=200972 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=706907 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=707136 http://androidforums.com/samsung-galaxy-s/104872-gps-issues.html http://forumuk.samsungmobile.com/PostsList.aspx?ForumPostID=200972 http://forum.vodafone.co.uk/topic/66080-help/ http://forum.vodafone.co.uk/topic/65669-samsung-galaxy-s-my-phone-freezes-the-gps-doesnt-work-it-wont-link-to-my-pc/ http://forum.vodafone.co.uk/topic/65197-samsung-galaxy-s-it-struggles-to-pick-up-gps-satellites/ Αυτή είναι μια καταγεγραμμένη διαδρομή με το galaxy και έγινε με το googlemytracks. (Πηγή) Τέτοιες καταγραφές έχω κάνει και γω με όλα τα ppc/pna που είχα. Αυτό δεν το είχα δει σε καμιά συσκευή. Βλέπετε ότι χάνει το σήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε ένα πρόγραμμα πλοήγησης, επειδή το βελάκι είναι πάντα κλειδωμένο στο δρόμο και μεσολαβούν κάποια δεύτερα μέχρι να σας πει "το gps χάθηκε", πιθανότατα να μην πάρετε χαμπάρι τίποτα. Σε δύσκολες περιπτώσεις, σε κοντινούς παράλληλους δρόμους ή σε στενά, θα δείτε το βελάκι να πηδάει στον παράδρομο, να χάνει τη διασταύρωση, ανάλογα την περίπτωση. Δε ξέρω αν έβγαλε fix η samsung, αν δεν έχει βγει, πιθανότατα να βγει σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 kirileman επειδή βλέπω το έχεις ψάξει αρκετά το θέμα οθόνης, τι γνώμη έχεις για τις καινούριες superLCD που θα λανσαριστούν στην αγορά; Σε σχέση με τις AMOLED της Samsung; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 καλυτερη μονο και μονο γιατι τα παιρνει χοντρα απο την apple. πρωτος διδαξας εσυ που μας ελεγες για το gizmodo αλλωστε τα ιδια.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qVJhiWlOUAo[/ame] ααα,και που σαι,σε βλεπω πολυ προθυμο να βρισκεις πηγες απο το νετ την ιδια στιγμη που ειχες κανει 4 χιλιαδες ποστ για το ανυπαρκτο προβλημα της κεραιας των iphone 4 και για την συμπεριφορα του νεου ios σε παλαιοτερες συσκευες με εμεσσο σκοπο να παρεις την καινουργια συσκευη.... βλεπω,βρισκεις τον καθε πικραμενο στο νετ(συμφωνα παντα με την τακτικη σου). εγω λοιπον σου λεω οτι το gps μου δουλευει υπερ αριστα και δεν χανει καθολου. πολυ καλυτερα απο το mio μου και δεν χανει ουτε παραδρομο,ουτε εξοδο,ακομα και στο δαχτυλιδι της κηφησιας η στα στενα στου παπαγου.... αντε βγαλε ακρη... ---------- Προσθήκη στις 08:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:49 ---------- AMOLED displays are supposedly more vivid than OLED ones. They're also said to perform better outside on bright, sunny, days. The folks from Portablegear took the Samsung Wave outside to see how well the display performed in the sun. The result? AMOLED rocks. Now if only I could get an AMOLED display for my laptop… [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XMEarDy0QgM&feature=player_embedded[/ame] Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish επιβεβαιωνω για κατω απο τον ηλιο...τι καλυτερο παραγειγμα απο τον καυτο ελληνικο ηλιο(αρλεκιν) του καλοκαιριου. δεν το εχω ξαναδει σε κινητο αυτο και αν εχουν περασιε κινητα απο τα χερια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 kirileman επειδή βλέπω το έχεις ψάξει αρκετά το θέμα οθόνης, τι γνώμη έχεις για τις καινούριες superLCD που θα λανσαριστούν στην αγορά; Σε σχέση με τις AMOLED της Samsung; Δε ξέρω τι παίζει με αυτές, φαντάζομαι θα τις δούμε σύντομα στα επόμενα HTC. Καλύτερες γωνίες θέασης και διαχείριση ενέργειας, διαβάζω. Κάτσε να τις δούμε. Δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι μια χαρά. Δες το βίντεο και διάβασε και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 arxaggele πόσο πούλησες το omnia2 σου? Και σκεφτόμουν το SONY Xperia X10 τώρα που έπεσε κάμποσο η τιμή του(και λόγω του samsung). Ποιές είναι οι διαφορές του ενός με το άλλο? ---------- Προσθήκη στις 17:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ---------- Να διευκρινήσω ότι δεν αναφέρομαι στην οθόνη τους που έχω διαβάσει ότι είναι διαφορετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα