Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Γιαααααα μισό! Η JS3 εκτός από ελληνικό Swype και ελληνικό μενου, έχεις και στις επαφές την μπάρα με την ελληνική αλφάβητο για γρήγορη αναζήτηση;!!!!! Ναι κανονικοτατα Ετοιμαζεσαι?
nikoskon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Χμμ.... Θαααααα το σκεφτώ! (που έλεγε και ο Θαοφράστου!) Βασικά καλή και η επίσεισμη JPH αλλά έχει αρχίσει και μου κάνει νερά. Το κινητό είναι rooted με ένα κάρο εφαρμογές και εδώ και λίγες μερές μου lagarει τρελά όταν τρέχω συγκεκριμένες εφαρμογές(κατεβασμένες από applanet) και στρώνει μόνο με clear lvl1/2 memory. Αλλά γενικά αρχίζει και μου φαίνεται πιο laggy η JPH(2.2) από την JM5(2.1) που είχα πριν. Για αυτό λέω να παίξω λίγο με Kies Patcher,SuperOneClick για root και να δω πως θα πάει. Αλλά... κάτι άκουσα πως θα πάρουμε και εμείς οι Έλληνες σύντομα την 2.2.1 ; Μου τα είπαν καλά;!
tsagod Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 <br />Χμμ....<br /><br /> Θαααααα το σκεφτώ! (που έλεγε και ο Θαοφράστου!)<br /> <br /> Βασικά καλή και η <b>επίσεισμη</b> JPH αλλά έχει αρχίσει και μου κάνει νερά.<br /> Το κινητό είναι rooted με ένα κάρο εφαρμογές και εδώ και λίγες μερές μου lagarει τρελά<br /> όταν τρέχω συγκεκριμένες εφαρμογές(κατεβασμένες από applanet) και στρώνει μόνο με clear lvl1/2 memory.<br /> Αλλά γενικά αρχίζει και μου φαίνεται πιο laggy η JPH(2.2) από την JM5(2.1) που είχα πριν.<br /> Για αυτό λέω να παίξω λίγο με Kies Patcher,SuperOneClick για root και να δω πως θα πάει.<br /> Αλλά... κάτι άκουσα πως θα πάρουμε και εμείς οι Έλληνες σύντομα την 2.2.1 ; Μου τα είπαν καλά;!<br /> <br /><br /><br /> Νικο δεν φανταζεσαι τι συμαινει η 2.2.1. Το κινητο ειναι τελειως διαφορετικο. Αψογη αποκρηση, ΤΑΧΥΤΑΤΟ. Κανονικα με αυτην την αναβαθμιση επρεπε να εδινε η samsung το κινητο. Επιτελους το κινητο δειχνει τις δυνατοτητες του. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
nikoskon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι το ui της Samsung! Χωρίς πλάκα έχω δοκιμάσει Go, Pro, ADW άλλα ο μαμα είναι ο καλύτερος!
vasilisga Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι το ui της Samsung! Χωρίς πλάκα έχω δοκιμάσει Go, Pro, ADW άλλα ο μαμα είναι ο καλύτερος! ενταξει ο καλυτερος δεν ειναι... απλα τον εχεις συνηθισει και εγω τον tw χρησιμοποιω γιατι το εχω συνηθισει μετα απο τοσο καιρο και μου ειναι λιγο δυσκολο να τον αλλαξω...
nikoskon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Καλά σίγουρα! Και το τσιγάρο συνήθεια είναι! Αν έχει κάποιος λινκ για το πατσ του Κάις 2(για την JS3), ας μου στείλει πμ γιατί δεν θέλω να φλασάρω με Οντιν... Κάπως το'χω δει στραβά αυτό το ρημάδια(aka Odin)...
Nightstrike Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Στον default της Samsung δεν μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια του dock όμως! Γενικά έχει πολλούς περιορισμούς... Οι launchers οι άλλοι εξελίσσονται πάρα πολύ γρήγορα προσθέτοντας συνεχώς νέες δυνατότητες και αντιγράφοντας ο ένας τον άλλον, ενώ της samsung (και της htc και όλων των άλλων stock) κάνει update όποτε το θυμηθεί, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές.
nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Για την JS3 χρησιμοποιούμε κανονικά το SuperOneClickRoot ή το πάμε από άλλο δρόμο; Βασικά μόλις έβαλα(αλήθεια!) την JS3. Τώρα έκανα factory format. Μετά θέλω να το κάνω root. Για να δούμε τί θα δούμε... Edit Γίναμε και root με SOCR 1.6.3 . Τώρα βγάζουμε τις Ολλανδέζες εφαρμογές και αρχίζω να το φορτώνω.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Για την JS3 χρησιμοποιούμε κανονικά το SuperOneClickRoot ή το πάμε από άλλο δρόμο; Βασικά μόλις έβαλα(αλήθεια!) την JS3. Τώρα έκανα factory format. Μετά θέλω να το κάνω root. Για να δούμε τί θα δούμε... Edit Γίναμε και root με SOCR 1.6.3 . Τώρα βγάζουμε τις Ολλανδέζες εφαρμογές και αρχίζω να το φορτώνω. Και πες μου οταν το φορτωσεις, αν αξιζε τελικα τον τροπο και αν νιωθεις σαν να εχεις αλλη συσκευη
nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα μέχρι στιγμής όντως πάει αρκετά καλύτερα. Αν και αρχίζω να πιστεύω πως φταίει ο default Sammy launcher για τα όποια lags. Έβαλα δοκιμαστικά τον ADW Launcher EX, χωρίς να τον παραμετροποιήσω καθόλου, και το τηλέφωνο έγινε αγνώριστο. Το "φόρτωμα" θα τελειώσει τις επόμενες μέρες και θα ξαναποστάρω. Προς το παρόν: JS3 = σκοτώνει... JS3 + ADW EX = ...και το κάνει να φαίνεται σαν ατύχημα!
Nightstrike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την 9.0 Rom του Darky μέσω του app που έχει στο store?? Γενικά λέει η 9.1? έχω την 7.8 τώρα... Α και btw έχει δοκιμάσει κανείς το Titanium blackup (pro) μεταξύ των αλλαγών Rom για τα applications? Πήγαν όλα καλά?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την 9.0 Rom του Darky μέσω του app που έχει στο store?? Γενικά λέει η 9.1? έχω την 7.8 τώρα... Α και btw έχει δοκιμάσει κανείς το Titanium blackup (pro) μεταξύ των αλλαγών Rom για τα applications? Πήγαν όλα καλά? Xρησιμοποιησε αφοβα το titanium αρκει να μεταφερεις μονο τα apps και τα data τους. Οχι ρυθμισεις κλπ. Επισης καλο ειναι να το κανεις για εφαρμογες που εχεις εγκαταστησει ο ιδιος και οχι συστηματος. Οσον αφορα την ρομ δεν εχω αποψη καθως ειμαι fan τoυ Doc!! Κοίτα μέχρι στιγμής όντως πάει αρκετά καλύτερα. Αν και αρχίζω να πιστεύω πως φταίει ο default Sammy launcher για τα όποια lags. Έβαλα δοκιμαστικά τον ADW Launcher EX, χωρίς να τον παραμετροποιήσω καθόλου, και το τηλέφωνο έγινε αγνώριστο. Το "φόρτωμα" θα τελειώσει τις επόμενες μέρες και θα ξαναποστάρω. Προς το παρόν: JS3 = σκοτώνει... JS3 + ADW EX = ...και το κάνει να φαίνεται σαν ατύχημα! Δοκιμασε και τον Launcher Pro και θα με θυμηθεις
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Βασικά τώρα τρώγομαι για custom ROM's. Μιας και έφυγε που έφυγε η εγγύηση και μου δουλεύει και το 3button combo, το XDA θα έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες. Θα δοκιμάσω και Launcher Pro Plus v0.8.2 και θα ποστάρω. Πάντως η JS3 δίνει την αίσθηση πως κάνει και τις εφαρμογές να τρέχουν πιο γρήγορα(φόρτωμα+εκτέλεση). ΑΣΧΕΤΟ: Με μπαταρία 1% μέσω SGS Tools έκανα Clear battery stats(Script) και τώρα το'χω κλειστό να φορτίζει.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Βασικά τώρα τρώγομαι για custom ROM's. Μιας και έφυγε που έφυγε η εγγύηση και μου δουλεύει και το 3button combo, το XDA θα έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες. Θα δοκιμάσω και Launcher Pro Plus v0.8.2 και θα ποστάρω. Πάντως η JS3 δίνει την αίσθηση πως κάνει και τις εφαρμογές να τρέχουν πιο γρήγορα(φόρτωμα+εκτέλεση). Αν το προχωρησεις σε custom δοκιμασε την doc που ειναι πληρως παραμετροποιησιμα τα περιεχομενα της. Εχει βγει και v0.8.3 στον LPP. Αυτο με τις εφαρμογες στην JS3 ισχυει Επαναλαμβανω (με το ρισκο του να γινω γραφικος), καλη η εγγυηση παιδια, αλλα αν δεν θελετε περιορισμους, lagfixes κλπ κολπα, πηγαινετε αμεσα σε μια 2.2.1 και θα δειτε πως θα επρεπε να ηταν η συσκευη out of the box
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πιο γραφικός από μένα και το Blade δεν πρόκειται να γίνεις! By the way, μες την εβδομάδα έρχεται και η καινούρια μπαταρία των 1900mAh. Κάνω και εκεί Clear battery stats μέσω SGS Tools αφού την στεγνώσω πρώτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα