Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω να πω και εγώ πως flashara το galaxy όπου μέχρι πρότινος το είχα με 2.2 + lagfix με την 7.8 της Darkly! Παιδιά τα εφέ είναι καταπληκτικά και το κινητό πετάει. Η διαδικασία έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Διάλεξα το full wipe version αλλά στο επόμενο update θα δοκιμάσω το Non wipe.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν αξίζει να κάνω lag-fix. Από ότι έχω καταλάβει η Darkly δεν είναι prelagfix rom αλλά λειτουργεί πολύ καλά χωρίς αυτό. Από την άλλη αν και το benchmark που έκανε ήταν πολύ χειρότερο από το προηγούμενο (από 1800 πήγε 1200 περίπου) η εμπειρία μου όσο αφορά τα "κωλύματα" είναι καλύτερη. Οπότε to lagfix or not to lagfix?

@manost Εσύ φίλες τι έκανες? Την Rom πως την βλέπεις?

p.s. Τραγική ειρωνεία ότι μόλις τελικά ολοκλήρωσα την διαδικασία (μου πήρε μερικές ώρες γιατί έπρεπε backup, CWM Recovery...) η γκόμενα έβγαλε την 8.0!

@333_halfdevil Φίλε πρόσθεσε το γεγονός ότι το Nexus S θα έχει την 2.3 , ότι πρώτα εκεί θα βγουν οι τρελές rom. Το θέμα είναι πόσο καιρό κάνει το nexus s? btw σωστή λογική ως προς το galaxy, δεν είναι άσχημο χωρίς lag-fix , flasharisma αλλά πραγματικά έχεις καλύτερη εμπειρία με αυτά τα 2.

μην βλεπεις το quadrant, η στοκ 2.2.1 δεν χρειαζεται lagfix ποσο μαλλον η darky (παρεπιπτωντος αγορακι ειναι, στη φωτο ειναι η γκομενα του)

ρε φιλε η 8.0 εχει βγει απο το πρωι ποσες ωρες εκανες να την βαλεις??? :lol: :lol:

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@333_halfdevil Φίλε πρόσθεσε το γεγονός ότι το Nexus S θα έχει την 2.3 , ότι πρώτα εκεί θα βγουν οι τρελές rom. Το θέμα είναι πόσο καιρό κάνει το nexus s? btw σωστή λογική ως προς το galaxy, δεν είναι άσχημο χωρίς lag-fix , flasharisma αλλά πραγματικά έχεις καλύτερη εμπειρία με αυτά τα 2.

το πηρα χτες και εχω μεινει μλκς.... τρομερο κινητο το nexus s. σε κανα 2 μερες θα εχω ετοιμο και review :D

Δημοσ.

@vasilisga haha! Δεν ολοκλήρωσα την διαδικασία όταν έγραψα το Post! Το άφησα να ρολάρει μία μέρα :P Προχτές το βράδυ το έκανα! Είσαι σίγουρος για το φύλο? Είχα δει ένα comment που αναφερόταν σε "schoolgirl"...Πάντως το lagfix είναι κάτι που μόνο να προσφέρει μπορεί, ή μπορεί να κάνει και χειρότερα την κατάσταση?

@333_halfdevil Με γιες!

• Moderators
Δημοσ.

Aγορι ειναι, 18αρης μαλιστα και αυτη στο avatar του ειναι η κοπελα του :lol:

Παιδια τα lagfix ειναι για να διορθωνουν lags. Αν δεν υπαρχει lag δεν προσφερουν τιποτα γιατι δεν υπαρχει κατι να διορθωθει...

Στις 2.2.1 λοιπον ειναι παντελως αχρηστα. Ασε που φορτωνεις την συσκευη με κατι που δεν υπαρχει λογος να εχεις και μπορει να δημιουργησει καποιο θεματακι. Μπορει και οχι, αλλα γιατι να ρισκαρεις χωρις λογο? Αποψη μου.

Halfdevil με γεια, περιμενουμε reviews :)

@vasilisga haha! Δεν ολοκλήρωσα την διαδικασία όταν έγραψα το Post! Το άφησα να ρολάρει μία μέρα :P Προχτές το βράδυ το έκανα! Είσαι σίγουρος για το φύλο? Είχα δει ένα comment που αναφερόταν σε "schoolgirl"...Πάντως το lagfix είναι κάτι που μόνο να προσφέρει μπορεί, ή μπορεί να κάνει και χειρότερα την κατάσταση?

@333_halfdevil Με γιες!

sent from my Galaxy S using pigeons

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω να πω και εγώ πως flashara το galaxy όπου μέχρι πρότινος το είχα με 2.2 + lagfix με την 7.8 της Darkly! Παιδιά τα εφέ είναι καταπληκτικά και το κινητό πετάει. Η διαδικασία έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Διάλεξα το full wipe version αλλά στο επόμενο update θα δοκιμάσω το Non wipe.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν αξίζει να κάνω lag-fix. Από ότι έχω καταλάβει η Darkly δεν είναι prelagfix rom αλλά λειτουργεί πολύ καλά χωρίς αυτό. Από την άλλη αν και το benchmark που έκανε ήταν πολύ χειρότερο από το προηγούμενο (από 1800 πήγε 1200 περίπου) η εμπειρία μου όσο αφορά τα "κωλύματα" είναι καλύτερη. Οπότε to lagfix or not to lagfix?

@manost Εσύ φίλες τι έκανες? Την Rom πως την βλέπεις?

Έχω αφήσει στου αδερφού το S την 7.0

Δεν ασχολήθηκα καν με ποιο νέα version μιας και το κιηντό πετάει. Φυσικά δεν έχω ασχοληθεί με lagfix αφού είναι αχρείαστο. Δεν νομίζω ν' αλλάξει κάτι βάζοντάς το, αφού δεν υπάρχει καθόλου lag.

Προχτές πάντως, πέρασα στο καινούριο S ενός φίλου την 8.0 και είναι και αυτή super. Οι διαφορές βέβαια που έχει από την 7.0 είναι ελάχιστες :-D

Τώρα για το Quadrant, όπως έχω γράψει και στο thread του Desire αλλά και σε άλλα forum, δεν του δίνω σημασία, είναι να 'χαμε, να λέγαμε. Άσε που πολλές φορές μπορεί να παραπλανήσει.

Για παράδειγμα στο δικό μου Desire, όταν είχα την rom του LeeDrOiD (rom για απλό Desire) ή την RCMixHD (rom από Desire HD) είχα καλύτερα αποτελέσματα από την τελευταία rom που έχω περάσει από το Desire Z !!!!!!

Κι όμως, το πόσο πιο smooth είναι η τελευταία από τις δύο προηγούμενες δεν λέγεται. Άρα το τί μου έγραψε το benchmark, αδιάφορο.

Δημοσ.

Να κάνω και μία ερώτηση:

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το Desire μου και έκανα login στο Gmail account, οι επαφές που είχα περάσει χειροκίνητα έγιναν sync με το Gmail, οπότε δεν ανησυχώ όταν περνάω καινούρια rom. Στο πρώτο sync που θα κάνω, οι επαφές μπαίνουν αυτόματα στο κινητό μου.

Στο Galaxy S έχω παρατηρήσει ότι μόλις δημιουργήσει ο αδερφός μου νέα/ες επαφή/ες, αυτή/ες ακόμη και μετά από sync δεν μπαίνει/ουν μέσα στο Gmail. Αν για παράδειγμα είχε 60 επαφές και δημιουργήσει άλλες 4, στο Gmail θα παραμείνει με 60, δεν θα γίνουν 64.

Έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς παρόμοιο θέμα;

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

• Moderators
Δημοσ.

Να κάνω και μία ερώτηση:

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το Desire μου και έκανα login στο Gmail account, οι επαφές που είχα περάσει χειροκίνητα έγιναν sync με το Gmail, οπότε δεν ανησυχώ όταν περνάω καινούρια rom. Στο πρώτο sync που θα κάνω, οι επαφές μπαίνουν αυτόματα στο κινητό μου.

Στο Galaxy S έχω παρατηρήσει ότι μόλις δημιουργήσει ο αδερφός μου νέα/ες επαφή/ες, αυτή/ες ακόμη και μετά από sync δεν μπαίνει/ουν μέσα στο Gmail. Αν για παράδειγμα είχε 60 επαφές και δημιουργήσει άλλες 4, στο Gmail θα παραμείνει με 60, δεν θα γίνουν 64.

Έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς παρόμοιο θέμα;

Οταν πατησεις το κουμπι για δημιουργια νεας επαφης, σε ρωταει που να την αποθηκευσει. Επιλεγεις απο ενα ποπ απ τα εξης: Sim Card, Google, Phone κλπ.

Πρεπει να επιλεξει το δευτερο. Αν το επιλεγει και παλι δεν αποθηκευεται, ας δει μηπως ειναι απενεργοποιημενος ο συγχρονισμος απο την ενδειξη Accounts στις Ρυθμισεις.

Δημοσ.

Οταν πατησεις το κουμπι για δημιουργια νεας επαφης, σε ρωταει που να την αποθηκευσει. Επιλεγεις απο ενα ποπ απ τα εξης: Sim Card, Google, Phone κλπ.

Πρεπει να επιλεξει το δευτερο. Αν το επιλεγει και παλι δεν αποθηκευεται, ας δει μηπως ειναι απενεργοποιημενος ο συγχρονισμος απο την ενδειξη Accounts στις Ρυθμισεις.

Άρα αυτό είναι το πρόβλημα. Τις αποθηκεύει στο phone.

Το περίεργο είναι ότι κι εγώ στο Desire, στο phone τις αποθηκεύω, αλλά με το 1ο sync τις περνάει και στο Gmail.

Ίσως είναι διαφορετική η νοοτροπία των δύο κινητών. Να παίζει ρόλο το διαφορετικό sware για τις επαφές που έχει η κάθε εταιρεία και όχι τόσο το ότι και τα δύο είναι με android και θα 'πρεπε να λειτουργούν παρόμοια.

Thanks για την απάντηση.

Δημοσ.

Wtf :wacko:

http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s2-will-sport-dual-core-processor-gingerbread-and-nfc-chip-16086

Samsung Galaxy S2? Τι έγινε? Δεν πρόλαβε να βγει το Nexus και βγάζουν κι άλλο μοντέλο?

Ειναι γνωστό ότι θα φτιάξει τον αντικαταστάτη του galaxy s. Και εδω και μήνες υπήρχαν φήμες ακριβώς με τα χαρακτηριστικά που δίνει το link σου. Οι υπόλοιποι έχουν ήδη ανακοινώσει 2πυρινα. Απλά η Samsung έμεινε λίγο πίσω γιατί δεν εχει έτοιμο ακόμα τον δικό της. Πιθανότατα θα μιαζει με αυτο που ήδη ανακοίνωσε:

http://www.youtube.com/watch?v=Y8kOSP4cqbI&feature=youtube_gdata_player

Δημοσ.

Για την εμφάνιση το θέμα είναι υποκειμενικό.

Ούτε εμένα με τρελαίνει η εμφάνιση του Galaxy S που έχω, αλλά με το καιρό συνειδητοποιώ πως για το μέγεθος της οθόνης του δεν θα μπορούσε να είναι πιο εργονομικό. Και φυσικά έχει λιγότερο βάρος/μέγεθος από τους ανταγωνιστές του.

edit: Υποτίθεται πως απάντησα σε ένα reply του kirileman...

Δημοσ.

Θα μπορούσε να μου πεί καποιος ποιο ειναι το τελευταίο firmware που περιεχει ελληνικο swype και μενου για να φλασάρω σε 2.2.1.

ψαχνοντας βρήκα η ολλανδική JS3 ειναι μάλλον αυτή που ζητάω. Μπορεί καποιος να μου το επιβεβαιώσει?

Επίσης ψάχνω και καποιον οδηγό για την επαναφορα των 3 κοθμπιιών , μιας και στο δικό μου galaxy δεν δουλέυει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Θα μπορούσε να μου πεί καποιος ποιο ειναι το τελευταίο firmware που περιεχει ελληνικο swype και μενου για να φλασάρω σε 2.2.1.

ψαχνοντας βρήκα η ολλανδική JS3 ειναι μάλλον αυτή που ζητάω. Μπορεί καποιος να μου το επιβεβαιώσει?

Επίσης ψάχνω και καποιον οδηγό για την επαναφορα των 3 κοθμπιιών , μιας και στο δικό μου galaxy δεν δουλέυει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

εφοσον δεν δουλευουν τα 3 κουμπια πως θα φλασαρεις την js3?

αρα ψαχνεις πρωτα να ενεργοποιησεις τον συνδυασμο των 3 κουμπιων και μετα φλασαρεις και την js3

κοιτα εδω ποστ 2715

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3441843#post3441843

και ναι η js3 εχει ελληνικο swype :-)

Δημοσ.

σε ευχαριστω vasilisga ηδη επανεφερα τα 3 κουμπια με τον οδηγο που μου προτεινες.:rolleyes:

το βραδακυ θα φλασαρω και την js3...:fear:

Δημοσ.

Γιαααααα μισό!

Η JS3 εκτός από ελληνικό Swype και ελληνικό μενου,

έχεις και στις επαφές την μπάρα με την ελληνική αλφάβητο για γρήγορη αναζήτηση;!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...