basi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=C6cXpSz58M4 ειναι ενα κολλημα που το παθαινει πολυ συχνα. δεν μου ανοιγει τις εφαρμογες και με πεταει εξω. μονο εγω το εχω αυτο;
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=C6cXpSz58M4 ειναι ενα κολλημα που το παθαινει πολυ συχνα. δεν μου ανοιγει τις εφαρμογες και με πεταει εξω. μονο εγω το εχω αυτο; Πρωτη φορα το βλεπω αυτο, ειναι εντελως κουλο... Λογικα με ενα Hard Reset θα στρωσει. Πατα το phone για να σου βγαλει την οθονη που πληκτρολογεις τους τηλεφωνικους αριθμους και πατα *2767*3855# Αυτο θα κανει το Hard Reset ΑΥΤΟΜΑΤΑ, δηλαδη ΔΕΝ θα σε ρωτησει για επιβεβαιωση (απ'ο,τι θυμαμαι δηλαδη). Θα χασεις εφαρμογες, τηλεφωνικο καταλογο, ημερολογια κλπ, οποτε παρε ενα backup αν θελεις. Δεν θα χασεις φωτογραφιες, ηχους κλπ.
basi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το εχω κανει ηδη μια φορα...αλλα απ οτι βλεπεις δεν αλλαξε και τιποτα...
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ρε συ θα αρχισω να πιστευω πως ειναι προβλημα hardware παρολο που δεν ειναι λογικο. Μηπως περνας καποια εφαρμογη που σου κανει νερα?
basi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ολες κ ολες αυτες τις εφαρμογες εχω.δες τες και πες μου ποια μπορει να το κολαει.σας το ειχα πει κ παραπανω οτι μου το κανει αυτο κ μου προτεινατε hard reset.δεν ξερω τι αλλο να κανω.και το προβλημα με το φως της οθονης που πεφτει ξαφνικσ ενω τη δουλευω παραμενει και στα μηνυματα αργει να μπει πολυ
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον, πηγαινε στο μαρκετ και ψαξε για Task killer. Bρες εναν με κοκκινο καλυτερα (ή πρασινο αν δεν εχει) ανθρωπακι android. Εγκατεστησε την εφαρμογη. Ανοιξε την και πατα Kill ή ο,τι αναλογο λεει. Αν ισχυει η θεωρια μου (οτι δηλαδη το προκαλει εφαρμογη το προβλημα) μετα θα μπορεις να μπαινεις κανονικα στις εφαρμογες σου. Αν δεν λειτουργησει ουτε αυτο τοτε δεν ξερω τι γινεται. Οταν κλεινεις την συσκευη και την ανοιγεις ξανα δεν εχεις προβλημα κολληματος ε? Αν ναι ψαξε να βρεις ποια εφαρμογη ανοιγεις και μετα δημιουργειται το προβλημα. Αλλιως hard reset παλι ή απεγκατασταση ολων των εφαρμογων και περασμα ξανα μια καθε φορα μεχρι να βρεις ποια σου κανει την δουλεια. Παρεμπιπτοντως δεν διακρινονται τα ονοματα των εφαρμογων και καποια απο τα εικονιδια σου δεν τα εχω ξαναδει ποτε Παντως αν δεν ισχυει και το παραπανω ειλικρινα δεν ξερω τι μπορει να φταει. Σε τοοσες σελιδες του θεματος στο myphone δεν εχει αναφερθει κατι αναλογο, οποτε ειτε φταιει η συσκευη σου ειτε καποια απο τις εφαρμογες σου.
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 παιδια δεν νομιζω οτι ειναι θεμα hardware... αμα οπως λες δεν εστρωσε με το hard reset, αμα μενεις Αθηνα κανονισε με κανεναν για κανενα καφεδακι, (φιλικο παντα ) να σου φλασαρει ρομ εκτος αμα νομιζεις οτι μπορεις να τα καταφερεις και μονη σου, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ειδικα με το registry hack εχει απλουστευτει η διαδικασια σε εξεφτελιστικο βαθμο μπορω να πω...
basi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι η πρωτη φορα που ξενερωνω τοσο που δεν μενω αθηνα...μεχρι το απογευμα θα ερχω κανει hard reset. Θα το δω 2-3 μερες κ βλεπουμε αν ειναι
333_halfdevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες καλημερα! σκεφτομαι να παρω ενα galaxy αφου πουλησα το desire μου ( ο μλκς!). υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να μην το κανω? δεδομενου οτι κατευθειαν θα το rootαρω και θα περασω custom rom.πιστευετε ειναι καλη αγορα τωρα που βγηκε το nexus s? ή να περιμενω το nexus να ερθει ελλαδα? (αν ποτε ερθει).ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους!
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες καλημερα! σκεφτομαι να παρω ενα galaxy αφου πουλησα το desire μου ( ο μλκς!). υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να μην το κανω? δεδομενου οτι κατευθειαν θα το rootαρω και θα περασω custom rom.πιστευετε ειναι καλη αγορα τωρα που βγηκε το nexus s? ή να περιμενω το nexus να ερθει ελλαδα? (αν ποτε ερθει).ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους! Ο μονος λογος για να μην το παρεις ειναι αυτος που ειπες, το Νexus S δηλαδη. Εγω θα περιμενα. Αλλα δεν ξερω ποτε θα ερθει εδω, οποτε αν μπορεις να περιμενεις, περιμενε. Αλλιως ορμα στο Galaxy. Με τις rom που κυκλοφορουν τωρα, πραγματικα δεν εχεις λογο να μην το παρεις... sent from my Galaxy S using pigeons
nikoskon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εμάς με JM5/1/1 μάλλον μας ξέχασε η Sammy! Παρατηρώ σχολαστικά το tracking των official ROMs αλλά τα KDEUR δεν έχω καταλάβει για ποιά αγορά ακριβώς βγήκαν αφού δεν τα έφερε ούτε η Vodafone, ούτε η COSMOTE ούτε η Wind.
sachilleas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ο μονος λογος για να μην το παρεις ειναι αυτος που ειπες, το Νexus S δηλαδη. Εγω θα περιμενα. Αλλα δεν ξερω ποτε θα ερθει εδω, οποτε αν μπορεις να περιμενεις, περιμενε. Αλλιως ορμα στο Galaxy. Με τις rom που κυκλοφορουν τωρα, πραγματικα δεν εχεις λογο να μην το παρεις... sent from my Galaxy S using pigeons Θα έλεγα οτι αν θες να βγαζεις φωτογραφίες το βράδυ έιναι ένας καλός λόγος όπως και αρκετοί άλλοι...
Nightstrike Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Έχω να πω και εγώ πως flashara το galaxy όπου μέχρι πρότινος το είχα με 2.2 + lagfix με την 7.8 της Darkly! Παιδιά τα εφέ είναι καταπληκτικά και το κινητό πετάει. Η διαδικασία έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Διάλεξα το full wipe version αλλά στο επόμενο update θα δοκιμάσω το Non wipe. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν αξίζει να κάνω lag-fix. Από ότι έχω καταλάβει η Darkly δεν είναι prelagfix rom αλλά λειτουργεί πολύ καλά χωρίς αυτό. Από την άλλη αν και το benchmark που έκανε ήταν πολύ χειρότερο από το προηγούμενο (από 1800 πήγε 1200 περίπου) η εμπειρία μου όσο αφορά τα "κωλύματα" είναι καλύτερη. Οπότε to lagfix or not to lagfix? @manost Εσύ φίλες τι έκανες? Την Rom πως την βλέπεις? p.s. Τραγική ειρωνεία ότι μόλις τελικά ολοκλήρωσα την διαδικασία (μου πήρε μερικές ώρες γιατί έπρεπε backup, CWM Recovery...) η γκόμενα έβγαλε την 8.0! @333_halfdevil Φίλε πρόσθεσε το γεγονός ότι το Nexus S θα έχει την 2.3 , ότι πρώτα εκεί θα βγουν οι τρελές rom. Το θέμα είναι πόσο καιρό κάνει το nexus s? btw σωστή λογική ως προς το galaxy, δεν είναι άσχημο χωρίς lag-fix , flasharisma αλλά πραγματικά έχεις καλύτερη εμπειρία με αυτά τα 2. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από Nightstrike
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα