Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, έτσι ακριβώς. Τότε μου βγάζει το error message που έγραψα προηγουμένως.

Και φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε με το Recovery 2e, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές (κυριώς αυτή που μ' ενδιαφέρει: "Install Zip from sdcard". Δες και φωτό.

http://img263.imageshack.us/i/recoverye.jpg/

Wait, η φωτο ειναι απο το 2e recovery. Αυτο σου χρειαζεται για να περασεις το cwm. Αλλα εσυ το εχεις. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στον rom manager και να επιλεξεις boot in cwm recovery και οταν σε παει να τρεξεις απο εκει το zip της rom.

Αλλα επειδη δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αφου δεν εχεις το 3κουμπο (εγω θα περνουσα πρωτα αυτο πριν κανω οτιδηποτε, αλλα τεσπα), κανε τον κοπο να ρωτησεις μια στους xda αν μπορεις να περασεις την rom κατευθειαν απο το cwm του rom manager.

Παντως δεν νομιζεις πως ειναι πιο ασφαλες να βαλεις το 3 button combo? Θελω να πω, αν κατι παει στραβα τι θα κανεις?

sent from my Galaxy S using pigeons

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wait, η φωτο ειναι απο το 2e recovery. Αυτο σου χρειαζεται για να περασεις το cwm. Αλλα εσυ το εχεις. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στον rom manager και να επιλεξεις boot in cwm recovery και οταν σε παει να τρεξεις απο εκει το zip της rom.

Αλλα επειδη δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αφου δεν εχεις το 3κουμπο (εγω θα περνουσα πρωτα αυτο πριν κανω οτιδηποτε, αλλα τεσπα), κανε τον κοπο να ρωτησεις μια στους xda αν μπορεις να περασεις την rom κατευθειαν απο το cwm του rom manager.

Παντως δεν νομιζεις πως ειναι πιο ασφαλες να βαλεις το 3 button combo? Θελω να πω, αν κατι παει στραβα τι θα κανεις?

Καλημέρα,

δυστυχώς στο xda δεν βγαίνει άκρη :(

Επειδή είμαι από τους λίγους που έχω πρόβλημα, την ώρα που σχεδόν όλοι μπορούν και την περνάνε, κανείς δεν απαντάει (και κυρίως ο δημιουργός της rom :mad:) γιατί υπάρχει η αίσθηση ότι κάνω κάποιο λάθος σε πράγματα που είναι χιλιοειπωμένα.

Τί να πω.

Θα κοιτάξω και το θέμα του fix για το 3 button combo, από έναν οδηγό που βρήκα στο myphone.

Πάντως κάποιο μήνυμα που πήρα στο bytheway, είχε και άλλος ολόιδιο πρόβλημα και κατάφερε και πέρασε τη rom αφού πρώτα είχε γυρίσει σε Eclair.

Σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έκανα όλα όσα αναφέρονται στο 1ο post για να επαναφέρω το 3 Button Combo.

Όλα δούλεψαν σωστά, κανένα πρόβλημα, ΑΛΛΑ η συσκευή ενώ είναι κλειστή δεν μπαίνει σε recovery mode με τα 3 Button Combo. Δεν πατάμε Πάνω βελάκι έντασης + Home button + Power button;

• Moderators
Δημοσ.

Έκανα όλα όσα αναφέρονται στο 1ο post για να επαναφέρω το 3 Button Combo.

Όλα δούλεψαν σωστά, κανένα πρόβλημα, ΑΛΛΑ η συσκευή ενώ είναι κλειστή δεν μπαίνει σε recovery mode με τα 3 Button Combo. Δεν πατάμε Πάνω βελάκι έντασης + Home button + Power button;

Αυτο ειναι για το recovery. To download ειναι με Κατω βελακι εντασης +home + power.

Δημοσ.

Αυτο ειναι για το recovery. To download ειναι με Κατω βελακι εντασης +home + power.

Ούτε κάτω βελάκι έντασης + home + power δουλεύει ούτε πάνω βελάκι έντασης. Τίποτα από τα δύο.

Τέλος, το παρατάμε γιατί έχω κουράσει κόσμο. Η τελευταία σελίδα είναι όλη μηνύματά μου.

• Moderators
Δημοσ.

Eντυπωση μου κανει να πηγαν ολα καλα και να μην βγαινει το Download mode. Τα πληκτρα πατα τα με αυτην την σειρα: Πρωτα Volume Down. Συνεχιζουμε να παταμε και προσθετουμε και το Home Button. Συνεχιζουμε και προσθετουμε και το Power. Για δοκιμασε το μια. Μην τρελαινεσαι κανεναν δεν κουραζουμε, γι'αυτο ειναι τα fora. :)

Δημοσ.

Eντυπωση μου κανει να πηγαν ολα καλα και να μην βγαινει το Download mode. Τα πληκτρα πατα τα με αυτην την σειρα: Πρωτα Volume Down. Συνεχιζουμε να παταμε και προσθετουμε και το Home Button. Συνεχιζουμε και προσθετουμε και το Power. Για δοκιμασε το μια. Μην τρελαινεσαι κανεναν δεν κουραζουμε, γι'αυτο ειναι τα fora. :)

Τίποτα.

Ούτε με τον τρόπο που αναφέρεις :D

Δημοσ.

Μετά από περιπέτεια/προσπάθειες μίας εβδομάδας, κατάφερα επιτέλους να περάσω την πολυπόθητη rom :-)

Το πρόβλημα όπως φαίνεται ήταν ο Kernel που είχε περαστεί με την FROYO + το γεγονός ότι η rom που ήδη είχα ήταν pre-lag (αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούσε να απενεργοποιηθεί) και φυσικά αυτά τα δύο πράγματα δεν έπρεπε να υπάρχουν στη συσκευή, για να περαστεί η rom του Darkyy.

Τελικά η λύση ήταν να κάνω κάποια βήματα που χρειάζονταν για να ενεργοποιήσω στη συσκευή το 3 button combo, να περάσω μία official Eclair rom (όλως τυχαίως πέρασα την 1η που βρήκα διαθέσιμη στο net, XWJM2), να ΞΑΝΑκάνω τα βήματα για την ενεργοποίηση του 3 button combo (ναι, η αγαπημένη μας Samsung με τo flashάρισμα της official rom απενεργοποίησε ΠΑΛΙ το 3 button combo) και πλέον να περάσω με επιτυχία την Darky's v7.0 Gingerbread Edition ★ JPY ★.

Τί να πω! Αντί να είμαι νευριασμένος που δεν μπορούσα επί μία βδομάδα ν' αλλάξω rom, μάλλον θα πρέπει να χαίρομαι που η αλλαγή της rom κολλούσε στην αρχή και όχι κάπου στη μέση του flashαρίσματος και έτσι δεν brickαρα τη συσκευή.

Tώρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας και τις γνώσεις σας για κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο λόγος που είχα 'φαγωθεί' ν' αλλάξω rom ήταν το κακό σήμα στην κεραία και στο wifi που είχα. Πολλοί είναι αυτοί που κατά καιρούς αναφέρουν ότι με κάποιες rom είχαν/έχουν χειρότερο ή καλύτερο σήμα, απ' ότι με κάποιες άλλες.

Επειδή το πρόβλημα με το σήμα του wifi διορθώθηκε, αλλά παραμένει το πρόβλημα με το σήμα της κεραίας, πριν αποφασίσω να στείλω τη συσκευή για έλεγχο/επισκευή στην Samsung (λογικά είναι hardware failure), στο Galaxy S δεν υπάρχει το λεγόμενο radio που υπήρχε στα Omnia & Omnia2 και αφορούσε το software μέρος του σήματος κεραίας/wifi;

Έχω ψάξει στο net, αλλά δεν βρήκα κάτι :unsure:

Stormrain ευχαριστώ για τις συμβουλές και τον χρόνο σου.

• Moderators
Δημοσ.

Tώρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας και τις γνώσεις σας για κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο λόγος που είχα 'φαγωθεί' ν' αλλάξω rom ήταν το κακό σήμα στην κεραία και στο wifi που είχα. Πολλοί είναι αυτοί που κατά καιρούς αναφέρουν ότι με κάποιες rom είχαν/έχουν χειρότερο ή καλύτερο σήμα, απ' ότι με κάποιες άλλες.

Επειδή το πρόβλημα με το σήμα του wifi διορθώθηκε, αλλά παραμένει το πρόβλημα με το σήμα της κεραίας, πριν αποφασίσω να στείλω τη συσκευή για έλεγχο/επισκευή στην Samsung (λογικά είναι hardware failure), στο Galaxy S δεν υπάρχει το λεγόμενο radio που υπήρχε στα Omnia & Omnia2 και αφορούσε το software μέρος του σήματος κεραίας/wifi;

Έχω ψάξει στο net, αλλά δεν βρήκα κάτι :unsure:

Stormrain ευχαριστώ για τις συμβουλές και τον χρόνο σου.

Tελος καλο ολα καλα με το φλασαρισμα λοιπον :)

Το αντιστοιχο radio εδω ειναι το MODEM. Καποιοι εχουν αναφερει πως το "καλυτερο" ειναι το JPP. Αυτο υποτιθεται πως το φλασαρεις με ODIN, αλλα επειδη δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου, τσεκαρε καλυτερα στο thread του Darky ή ποσταρε την ερωτηση εκει (πως να αλλαξεις modem), μηπως περναει με αλλον τροπο στην συγκεκριμενη rom. 99,9% θελει Odin, αλλα επειδη δεν μου αρεσει να προτεινω πραγματα που δεν εχω δοκιμασει προσωπικα κανε εναν κοπο και τσεκαρε το.

Παντως με οσα modem εχω αλλαξει (2-3) δεν εχω δει καποια θεαματικη αλλαγη στην συνδεσιμοτητα (δεν ειχα ποτε προβλημα βεβαια), οποτε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος πως θα σε βοηθησει...

Δημοσ.

Το αντιστοιχο radio εδω ειναι το MODEM. Καποιοι εχουν αναφερει πως το "καλυτερο" ειναι το JPP.

MODEM όταν λες εννοείς μάλλον το PHONE που υπάρχει στο Odin και όχι το PDA, σωστά ή τ' ανάποδο;

Thanks.

• Moderators
Δημοσ.

MODEM όταν λες εννοείς μάλλον το PHONE που υπάρχει στο Odin και όχι το PDA, σωστά ή τ' ανάποδο;

Thanks.

To αρχειο MODEM μπαινει στην θεση PHONE του Odin.

Αλλα δες και στους XDA γιατι σε καποιες Rom μπαινει μεσω update.zip. Δεν ειμαι σιγουρος αν μπαινει ΜΟΝΟ ετσι ή ΚΑΙ ετσι. Νομιζω το δευτερο, αλλα check it. :)

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα.εχω ενα βιντεακι με αυτα τα κολληματα που τρωει και παλι to galaxy.πως να το επισυναψω να το δειτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...