basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε το αλλά το LagFix δεν έχει να κάνει με το σκάλωμα του market. Πάντως αν δεν βαριέσαι ξανακάνε factory format. Κάτι μου λέει πως θα "ξεκολλήσει" το app του market... ναι το ξερω οτι δεν εχει να κανει με το κολλημα του market δεν εχω να χασω και τιποτα. θα το ξανακανω και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ΟΚ! Περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ειδικη εφαρμογη οπως του iphone οχι. Μπορεις να κατεβασεις ομως το Tapatalk Pro το οποιο ειναι γενικη εφαρμογη για fora και να το χρησιμοποιεις για το insomnia... sent from my Galaxy S using pigeons γιατι δε βρισκω στο market το tapatalk;πως να το ψαξω;και δεν ειναι free ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 γιατι δε βρισκω στο market το tapatalk;πως να το ψαξω;και δεν ειναι free ε; Οχι δεν ειναι free δυστυχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αφου είσαι rooted γιατί δεν χρησιμοποιείς το Market Enabler ώστε να βλέπεις και τις paid εφαρμογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά ποιος λέτε είναι ο πιο smooth launcher για το galaxy? (smooth με το lagfix) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά ποιος λέτε είναι ο πιο smooth launcher για το galaxy? (smooth με το lagfix) Kατα την γνωμη μου ο LauncherPro Plus. Αρκει να μην βαλεις το 3D effect.. Που και παλι smooth ειναι, αλλα κανει κατι σπασιματα (πολυ πολυ σπανια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ συμπαθής μου είναι και ο go launcher! http://www.appbrain.com/app/go-launcher/com.gau.go.launcher Go Launcher is an amazing home replacement app for Android . -Extremely smooth scrolling -Convenient icon pop-menu -Gesture supported -Useful app drawer to uninstall apps and kill tasks -Removable screen previews (Up to 30 screens) Keywords: launcher home desktop fast access uninstaller taskkiller recommended Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Έχει περάσει κάποιος από εσάς τη rom του Darkyy με το Gingerbread theme; link Προσπάθησα να την περάσω και ενώ την ώρα του download της rom, διάβαζα για τη διαδικασία που την περνάς και μου φάνηκε εύκολη (λόγω του ότι σου δίνει .zip αρχείο και το περνάς μέσω Recovery, όπως ακριβώς στο Desire), δυστυχώς μου βγάζει error message: "E:Failure at line 5: copy_dir PACKAGE:system SYSTEM: Installation aborted". Η προηγούμενη rom που είχα περάσει ήθελε τελείως διαφορετική διαδικασία (μέσω Odin) και ενώ χρειαζόταν να κάνεις περισσότερα πράγματα (ιδίως για καινούρια συσκευή όπου δεν δουλεύει το 3 Button Combo (VOLUME DOWN / VOLUME UP + HOME + POWER), δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Έχει περάσει κάποιος από εσάς τη rom του Darkyy με το Gingerbread theme; link Προσπάθησα να την περάσω και ενώ την ώρα του download της rom, διάβαζα για τη διαδικασία που την περνάς και μου φάνηκε εύκολη (λόγω του ότι σου δίνει .zip αρχείο και το περνάς μέσω Recovery, όπως ακριβώς στο Desire), δυστυχώς μου βγάζει error message: "E:Failure at line 5: copy_dir PACKAGE:system SYSTEM: Installation aborted". Η προηγούμενη rom που είχα περάσει ήθελε τελείως διαφορετική διαδικασία (μέσω Odin) και ενώ χρειαζόταν να κάνεις περισσότερα πράγματα (ιδίως για καινούρια συσκευή όπου δεν δουλεύει το 3 Button Combo (VOLUME DOWN / VOLUME UP + HOME + POWER), δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα Ποια ΡΟΜ φορας τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ποια ΡΟΜ φορας τωρα? PDA: i9000xwjpm PHONE: i9000xxjpm CSC: i9000oxxjm1 BUILT INFO: 2010.10 Μου έγραψες και στο myphone Εδώ αν είναι γράφουμε τη λύση και για τα υπόλοιπα μέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Aπ'ο,τι βλεπω θελει αυτα: - Either an 2.1 Eclair Firmware - or Froyo and a kernel with Recovery 2e [by ChainFire] to flash 'update.zip' files. - ClockWorkMod Recovery [Click to DOWNLOAD] - Working 3 Button Combo (VOLUME DOWN / VOLUME UP + HOME + POWER) Λογικα κατι σου λειπει. Παντως για την v6 εχουν ακουστει πολλα bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Aπ'ο,τι βλεπω θελει αυτα: - Either an 2.1 Eclair Firmware - or Froyo and a kernel with Recovery 2e [by ChainFire] to flash 'update.zip' files. - ClockWorkMod Recovery [Click to DOWNLOAD] - Working 3 Button Combo (VOLUME DOWN / VOLUME UP + HOME + POWER) Λογικα κατι σου λειπει. Παντως για την v6 εχουν ακουστει πολλα bugs. Το γνωρίζω για τα bugs και γι' αυτό δοκίμασα να περάσω και την 5.6 Απ' ότι βλέπω δεν μου λείπει κάτι. Έχω FROYO με Recovery 2e, ClockWorkMod Recovery από το Rom Manager. Δεν λειτουργεί το 3 Button Combo, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα, αφού μπορώ και ξεκινάω κανονικά το Recovery από εντολή που υπάρχει μέσα στον Rom Manager !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Χμμμμ το περνας απο το ClockWorkMod Recovery ετσι? Το zip της ρομ εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Χμμμμ το περνας απο το ClockWorkMod Recovery ετσι? Το zip της ρομ εννοω. Ναι, έτσι ακριβώς. Τότε μου βγάζει το error message που έγραψα προηγουμένως. Και φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε με το Recovery 2e, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές (κυριώς αυτή που μ' ενδιαφέρει: "Install Zip from sdcard". Δες και φωτό. http://img263.imageshack.us/i/recoverye.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα