basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 μηπως καποιος ξερει πως γινεται να σταματησει το galaxy na κατεβαζει δεδομενα;μου τρωει περιπου 4 mb την ημερα!αναγκαζομαι να το βαζω σε flight mode για να μην τρεχει ανεξελεγκτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 μηπως καποιος ξερει πως γινεται να σταματησει το galaxy na κατεβαζει δεδομενα;μου τρωει περιπου 4 mb την ημερα!αναγκαζομαι να το βαζω σε flight mode για να μην τρεχει ανεξελεγκτα Αpn Toggle. Ειναι Widget και λυνει το προβλημα σου Για κανε ενα update, σταματησαν τα κολληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Αpn Toggle. Ειναι Widget και λυνει το προβλημα σου Για κανε ενα update, σταματησαν τα κολληματα? που θα το βρω αυτο;και πως να κανω update;απ το kies;του χω βαλει ισα ισα 10 εφαρμογες και δεν ασχολουμαι καθολου μαζι του. το φοβαμαι να σου πω. ενα προβλημα αντιμετωπιζει τελευταια:μολις παω να μπω σε μια εφαρμογη ή στο market με πεταει στην αρχικη οθονη. το χει κανει 3 φορες τις τελευταιες 3 μερες. πλεον αποφευγω να μπαινω οπουδηποτε και ειναι κριμα να εχω ενα τετοιο τηλ μονο για τα απαραιτητα(κλησεις και μηνυματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 που θα το βρω αυτο;και πως να κανω update;απ το kies;του χω βαλει ισα ισα 10 εφαρμογες και δεν ασχολουμαι καθολου μαζι του. το φοβαμαι να σου πω. ενα προβλημα αντιμετωπιζει τελευταια:μολις παω να μπω σε μια εφαρμογη ή στο market με πεταει στην αρχικη οθονη. το χει κανει 3 φορες τις τελευταιες 3 μερες. πλεον αποφευγω να μπαινω οπουδηποτε και ειναι κριμα να εχω ενα τετοιο τηλ μονο για τα απαραιτητα(κλησεις και μηνυματα) Το apn toggle θα το βρεις στο μαρκετ. Εννοουσα να κανεις update εδω, να μας πεις δηλαδη αν διορθωθηκαν τα προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 χαχαχαχ!οπως και να χει το κανα το update!για πες συμπερασματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Το apn toggle θα το βρεις στο μαρκετ. το βρηκα, οντως σταματησε να κατεβαζει. ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Βρε συ basi τελικά το κινητό τώρα είναι ΟΚ; Καλύτερα σε σχέση με πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Βρε συ basi τελικά το κινητό τώρα είναι ΟΚ; Καλύτερα σε σχέση με πριν; δεν ειδες τα προηγουμενα post;καλυτερα σε σχεση με πριν οσον αφορα τα κολληματα, αλλα οχι εντελως οκ αφου παλι εχει 1-2 θεματακια...παντως το factory format ηταν οτι χρειαζοταν τελικα!πλεον δεν ασχολουμαι καθολου με το κινητο.το χω παρει απο φοβο. δε του φορτωσα πολλα πραγματα και κανω μονο τα απαραιτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Να του βάζεις εφαρμογές, μην το φοβάσαι. Να του βάζεις "ό,τι να'ναι" εφαρμογές, να φοβάσαι. Μέχρι πρότινος το δικό μου Galaxy S το είχα φορτώσει με 11 σελίδες apps, δηλαδή 176 εφαρμογές, άλλες από το market(free) άλλες κατεβασμένες από "αλλού". Με το που εγκατέστησα ένα κακογραμμένο παιχνίδι basket, το οποίο ζητούσε access για view μέχρι και σε επαφές/sms, το κινητό έτρωγε σκαλώματα. Με επανεκκίνηση, δεν έστρωσε. Με απεγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής και επανεκκίνηση, έστρωσε, αλλά και πάλι δεν ήταν όπως πριν. Για αυτό κράτησα backup και έκανα factory format και τώρα με τα ίδια περίπου apps(κάποια δε μου αρέσαν και δεν τα ξαναεγκατέστησα) το κινητό είναι οκ. Για αυτό και σου είπα να μην βάζεις ό,τι να'ναι εφαρμογές. Αλλά προς Θεού, δεν χρειάζεται να το πάρεις με φόβο. Και όσον αφορά το πρόβλημα που έχει με το market, πρώτη φορά το ακούω και ίσως να λυθεί με την αναβάθμιση που έρχεται για το market. Εκτός και αν είναι καθαρά θέμα application, άρα και rom, οπότε περιμένεις όπως και εγώ την επίσημη Froyo 2.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Και όσον αφορά το πρόβλημα που έχει με το market, πρώτη φορά το ακούω και ίσως να λυθεί με την αναβάθμιση που έρχεται για το market. Εκτός και αν είναι καθαρά θέμα application, άρα και rom, οπότε περιμένεις όπως και εγώ την επίσημη Froyo 2.2. κοιτα, στην αρχη του εβαλα 4 σελιδες με εφαρμογες και ολες μεσα απ το μαρκετ. προτίμησα να εγκαταστησω μαλιστα τις πιο δημοφιλεις για να αποφυγω τυχον κακοτπιες. τωρα αν καποια ηταν κακογραμμενη τι να πω; όσον αφορα το κολλημα που τρωει τωρα μου το χει κανει 3 φορες. μια οταν πηγα βνα μπω στο μαρκετ και αλλες 2 οταν πηγα να ανοιξω καποιες τυχαιες εφαρμογες. παταω το εικονιδιο να μπω και με πεταει αυτοματα στην αρχικη σελιδα. μονο σε μενα φαινεται συμβαινουν αυτα ε;λετε να το πουλησω;χιχιχιιχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Να το πουλήσεις για να πάρεις τι; Εγώ θα δοκίμαζα ξάνα ένα factory format και αν το πρόβλημα με το market επέμενε, τότε θα περίμενα την Froyo. Αν και με Froyo σου κάνει νερά, τότε το πας στο service μιας και είσαι εντός εγγύησης. Εκεί είτε στο φτιάχνουν είτε στο αντικαθιστούν και ξεμπερδεύεις. Φυσικά όλα αυτά γίνονται δια της νόμιμης οδού. Ειδαλλιώς, απλά περνάς μια από τις custom rom που κυκλοφορούν στο xda-developers, και ξεμπερδεύεις, αλλά αυτό εφόσον μπορείς και θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 προτιμω να περιμενω την 2,2. δεν νομιζω οτι ειμαι σε θεση να καταφερω να περασω μονη μου μια νεα rom.μαλλον θα το καταστρεψω τελειως...τωρα που του εχω κανει root να περασω το lagfix η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι rooted;!!! Τί να πω και εγώ που είμαι stock ντιπ για ντιπ;!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι rooted;!!! Τί να πω και εγώ που είμαι stock ντιπ για ντιπ;!!!!! root εκανα πριν το format. το εικονιδιακι με τα διακαιωματα δε σβηστηκε οποτε υποθετω οτι ειμαι ακομα (αν και δεν εχω καταλαβει τη διαφορα του να εισαι και του να μην εισαι, φαντασου ασχετιλα). θα το βαλω μαλλον το lagfix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε το αλλά το LagFix δεν έχει να κάνει με το σκάλωμα του market. Πάντως αν δεν βαριέσαι ξανακάνε factory format. Κάτι μου λέει πως θα "ξεκολλήσει" το app του market... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα