Vasilisxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ φαίνεται πόσο για πέταμα είναι το Galaxy OutOfTheBox. Και το δικό μου όταν το πήρα κόλλαγε σαν τρελό και αναγκάστηκα να γίνω Guru των Rom/Mods για να το κάνω να δουλεύει κανονικά. Καλό θα ήταν η φίλη - ενδιαφερόμενη να δώσει το κινητό σε κάποιο τσακάλι εδώ μέσα να της το φτιάξει , γιατί την βλέπω να παιδεύεται για καιρό ακόμα...
arxaggelos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μόνο το δικό ου δηλαδή λειτουργεί μιά χαρά λοιπόν, και μάλιστα με την παλιότερη ελληνική stock rom....Περίεργα πράγματα βρε παιδί μου...
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και το δικό μου για να λειτουργεί χωρίς κολλήματα, μάλλον είναι προβληματικό. Και δεν έχει πάρει και την Froyo, ούτε είναι rooted και OCLFed. Σίγουρα έχει πρόβλημα. Πάντως περιμένω να δω αν έκανε το factory format που της πρότεινα και αν είχε αποτέλεσμα.
Vasilisxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Πριν πάρω το Galaxy είχα iPhone 4. Οπότε είχα μετρό σύγκρισης για το πως έπρεπε να είναι το TOP μοντέλο για Android. Τώρα Εάν εσείς είχατε πριν κανά Nokia ή Τίποτα win 6.x λογικό είναι να σας φαίνεται ότι παει καλά. Πάντως χωρίς Lagfix στην stock έκδοση δεν παλευετε. Μπορεί νομίζω να μας το επιβαιβεωσει για άλλη μια φορά η φίλη μας. Αλλα για να μην σας πω τρελους (εσάς που λέτε ότι παει καλα με stock χωρίς lagfix) σας λέω τυχερούς...
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Συγγνωμη το galaxy κολλαει ακομα και με froyo? Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Η αποψη μου ειναι πως εντελως στοκ ειναι οκ. Οχι τιποτα σουπερ ντουπερ αλλα οχι και τραγικο, απλως οκ. Το λειτουργικο δεν δινει full performance. Με lagfix σε 2.1 ειναι αρκετα καλυτερα τα πραγματα. Με 2.2 χωρις lagfix εναι πολυ γρηγορο και αμεσης αποκρισης. Με 2.2 και lagfix φτανει στο 80% των δυνατοτητων του. Με 2.2.1 το software δινει το 100% των δυνατοτητων του hardware. Και περιμενουμε... Just my 2 cents...
basi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 εντάξει παιδιά δεν είχα τι να κάνω ή με τι να ασχοληθώ το σαββατοκύριακο και λέω δεν αρχίζω να τα πρήζω σε κανα 2-3 άγνωστους σέ κάνα forum;και συν τοις άλλοις να τους φλομώσω και στα φούμαρα ότι το κινητό μου κολλάει και δεν αποκρίνονται κανονικά οι εφαρμογές!νόμιζα ότι ο σκοπός αυτού του forum είναι να λύνονται και κάποιες απορίες εκτός των άλλων και όχι να "κατακρίνονται" οι μη έχοντες την ίδια γνώση...
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 basi δεν σε κατέκρινε κανείς. Απλά όσοι έχουν το iPhone 4 δεν συνειδοτοποιούν πως και οι κάτοχοι Galaxy S για κάποιους λόγους ΔΕΝ επέλεξαν να πάρουν iPhone που είναι στην ίδια κατηγορία τιμής, όπως επίσης αρνούνται να καταλάβουν πως υπάρχουν και άλλα κινητά εκτός του iPhone. Εσύ μπορείς να κάνεις το Factory format που σου υπέδειξα και σου προτείναμε σε προηγούμενο post, ώστε να επαναφέρεις το κινητό όπως βγήκε από το εργοστάσιο, και αν το πρόβλημα σου επιμένει τότε απευθύνσου σε service αφού είσαι και σε εγγύηση. Δεν είναι ανάγκη να βάλεις άλλη rom και να κάνεις πράγματα που θα θέσουν το κινητό εκτός εγγύησης. Απλά ίσως να έτυχες σε προβληματικό τηλέφωνο.
basi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 η δόση ειρωνείας ήταν τεράστια παρόλα αυτά... τεσπα!το factory format το έκανα, απλά δεν έχω προλάβει να το δουλέψω καθόλου ούτε έχω προλάβει να φορτώσω εφαρμογές γι αυτό δεν έχω αναρτήσει τίποτα ακόμα. σε κανα 2 ωρίτσες θα σας πω πως πάει
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 η δόση ειρωνείας ήταν τεράστια παρόλα αυτά... τεσπα!το factory format το έκανα, απλά δεν έχω προλάβει να το δουλέψω καθόλου ούτε έχω προλάβει να φορτώσω εφαρμογές γι αυτό δεν έχω αναρτήσει τίποτα ακόμα. σε κανα 2 ωρίτσες θα σας πω πως πάει Περιμένουμε νέα...
arxaggelos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 η δόση ειρωνείας ήταν τεράστια παρόλα αυτά... τεσπα!το factory format το έκανα, απλά δεν έχω προλάβει να το δουλέψω καθόλου ούτε έχω προλάβει να φορτώσω εφαρμογές γι αυτό δεν έχω αναρτήσει τίποτα ακόμα. σε κανα 2 ωρίτσες θα σας πω πως πάει eγώ προσωπικά αποποιούμαι οποιαδήποτε διάθεση ειρωνίας προς εσένα, άλλωστε προσπάθησα να βοηθήσω πριν λίγο. Αλλά και γενικότερα ΔΕΝ ειρωνεύτηκα, έδειξα σαρκασμό προς όσους θεωρούν τέλειο ένα πανάκριβο κινητό που θέλει χάκεμα για να "παίξει" πράγματικά, και κρέμεται από τα @@ μιας και μοναδικής σουίτας αλλιώς ούτε να το ανοίξεις δεν μπορείς. Και όλα τα άλλα είναι για τα μπάζα. Και λένε και "ας πρόσεχες" αντί να βοηθάνε. Ναι ρε συ μπάσι, έκανες μαμακία που το πήρες και η μοναδική λύση είναι να το πετάξεις και να πάρεις ένα iPhone. Αυτό είναι, κάθεσαι και παιδεύσαι τόση ώρα. Το βλέπω το flame, να το, να το πετιέται....και το αποποιούμαι εξίσου.
basi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Περιμένουμε νέα... λοιπόν:για αρχή πήγα να μπω στο market.μου έκανε κάτι που μου έκανε και πριν το format.πατησα το εικονιδιο, μπηκε και βγηκε αυτόματα!προσπάθησα να ξαναμπω, πάλι τα ίδια έκανε.με πετούσε κατευθείαν στην αρχική οθόνη.είδα κι αποειδα και του εκανα restart.μπηκε κατευθείαν... όσο για τις επαφές μπαίνει πιο γρήγορα τώρα και δε βλέπω αυτό το κυκλάκι να κάνει loading οταν μπαίνω στις εφαρμογές σε λίγο θα σας πω κι άλλα (εύχομαι μόνο θέτικα)
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Επί του θέματος, βάλε του εφαρμογές αλλά αν ορισμένες εφαρμογές είναι κακογραμμένες, δεν φταίει ούτε το Android OS, ούτε η basi.
john1987 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες εχω το galaxy 3 υπαρχει insomnia app για android?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες εχω το galaxy 3 υπαρχει insomnia app για android? Ειδικη εφαρμογη οπως του iphone οχι. Μπορεις να κατεβασεις ομως το Tapatalk Pro το οποιο ειναι γενικη εφαρμογη για fora και να το χρησιμοποιεις για το insomnia... sent from my Galaxy S using pigeons
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα