Moderators stormrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ωραια. πες τι κανω γιατι μονη μου δεν εχω ιδεα Πας εδω βασικα και λιωνεις στο διαβασμα. Το πρωτο ποστ εχει οδηγο να περασεις την μεθοδο των τριων. Μετα κανεις root. Μετα βαζεις το one click lag fix. Ο οδηγος του Tyxerakia εκει ειναι αναλυτικοτατος και οσο πιο απλος γινεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 που ειναι τα link; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 που ειναι τα link; Σορυ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω!ευχησου μου καλη τυχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω!ευχησου μου καλη τυχη! Καλη τυχη. Αν διαβασεις ολο το πρωτο ποστ και ακολουθησεις ΠΙΣΤΑ τις οδηγιες ειμαι σιγουρος πως δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Ασε που μετα θα δωσεις στον Γαλαξια αλλη μια ευκαιρια γιατι θα ειναι σαν να εχεις αλλη συσκευη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ok, το εκανα root. πανευκολο ηταν τελικα. τωρα να βαλω και το lagfix; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ok, το εκανα root. πανευκολο ηταν τελικα. τωρα να βαλω και το lagfix; Δεν βαζεις πρωτα το 3 button combination? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 πες μου αν μπορεις σε τι μου χρειαζεται αυτο γιατι ο τυχερακιας λεει οτι ειναι επικινδυνο και αν δεν γινει σωστα το τηλ θα χρειαστει service... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 πες μου αν μπορεις σε τι μου χρειαζεται αυτο γιατι ο τυχερακιας λεει οτι ειναι επικινδυνο και αν δεν γινει σωστα το τηλ θα χρειαστει service... Koιτα. Αν αρχισεις τα πειραγματα και κατι παει στραβα, θα μπρικαρει το κινητο και θα θελει service. ΑΝ εχεις το παραπανω, δεν θα χρειαστει να το πας για service και απλα θα ξαναπερασεις την ρομ. Προσωπικα δεν το εχω κανει γιατι μου λειτουργουσε ο συνδυασμος, οποτε δεν εκφερω και αποψη. Απο κει και περα το OCLF αντικειμενικα δεν εχει και κανενα μεγαλο ρισκο. Up to you παντως, δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 να ρωτησω κατι γιατι μπερδευτηκα. πρεπει να βαλω πρωτα το recovery 2e; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 να ρωτησω κατι γιατι μπερδευτηκα. πρεπει να βαλω πρωτα το recovery 2e; Οχι, αν εχεις 2.1 το εχεις ηδη αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 να συνεχισω να ρωταω ή θα με βρισετε; λεει ο τυχερακιας:Αν κοιτάξεις το bml1 αρχείο του primary bootloader με έναν hex editor, μετά αναζητήσεις (σε ASCII mode) τη λέξη OFNI και κοιτάξεις αμέσως μετά, αν έχει τους χαρακτήρες !@, είσαι ΟΚ και μπορείς να συνεχίσεις. Αν όμως έχει τους χαρακτήρες x0, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, σταμάτα (πειράματα γίνονται τώρα για να παίζει και με το x0). και ρωταω εγω η τελειως ασχετη:που θα τα βρω ολα αυτα; τι λεει;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 να συνεχισω να ρωταω ή θα με βρισετε; λεει ο τυχερακιας:Αν κοιτάξεις το bml1 αρχείο του primary bootloader με έναν hex editor, μετά αναζητήσεις (σε ASCII mode) τη λέξη OFNI και κοιτάξεις αμέσως μετά, αν έχει τους χαρακτήρες !@, είσαι ΟΚ και μπορείς να συνεχίσεις. Αν όμως έχει τους χαρακτήρες x0, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, σταμάτα (πειράματα γίνονται τώρα για να παίζει και με το x0). και ρωταω εγω η τελειως ασχετη:που θα τα βρω ολα αυτα; τι λεει;;;;;; Δεν εχω ιδεα, εγω το ειχα το συγκεκριμενο. Θα σου απαντησει καποιος αλλος που εχει κανει την διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Υπομονή... Δεν χρειάζεται να πειραματίζεται κανείς με ROMs αφού η μαμά Sammy φαίνεται να είπε πως θα μας φέρει τέλη Ιανουαρίου την 2.3! υπερ λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ok, το εκανα root. πανευκολο ηταν τελικα. τωρα να βαλω και το lagfix; Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις ήδη FROYO, απλά να βάλεις μία πιο καινούρια rom (πχ. την ΧWJPA). Έτσι δεν θα χρειάζεσαι ν' ανησυχείς για την παράγραφο: Πώς επαναφέρουμε το 2e recovery στο Froyo, που αναφέρεται στο myphone. Πηγαίνεις μία παράγραφο παραπάνω και ακολουθείς τα βήματα ένα προς ένα. Είναι πανεύκολο. Την πέρασα κι εγώ στη συσκευή του αδερφού, στην οποία όπως και στη δική σου δεν λειτουργούν τα 3 κουμπιά. Οπότε αναγκαστικά με adb. Υπομονή... Δεν χρειάζεται να πειραματίζεται κανείς με ROMs αφού η μαμά Sammy φαίνεται να είπε πως θα μας φέρει τέλη Ιανουαρίου την 2.3! υπερ λολ Ναι, αλλά η basi λέει ότι έχει πρόβλημα, οπότε κάτι πρέπει να κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα