Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δεν το εμπιστεύομαι και τόσο.

Branded είναι όσον αφορά την boot screen και 3 apps της Vodafone που δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις.

Θα δείξει...

Δεν ξερω, εγω παλι δεν εμπιστευομαι το Kies. Καθολου ομως :)

Τις εφαρμογες μπορεις να τις απεγκαταστησεις παντως (οπως και οποιαδηποτε της Σαμμυ) αν εισαι root.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Μπρίζωσέ με τώρα... :P

Εμ ναι!

Αν δεν σου λειτουργει το download mode το δεχομαι (ουτε εγω θα προχωρουσα), αλλα αν λειτουργει κανονικα εισαι αδικαιολογητος :lol:

• Moderators

Δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα βγηκε (leaked) 2.2.1 update. Η ρομ τρεχει καλυτερα απο cooked με πειραγμενο kernel.

Το gps μου λοκαρε σε 10 δευτερολεπτα μεσα στοα απο γρανιτη πλευρικα και πλαστικο θολο.

Η μπαρα των ονοματων εχει πια και ελληνικα.

Και η ram στα 340ΜΒ :)

sent from my Galaxy S using pigeons

• Moderators

Ωραία. 2.2.1 update όταν ακόμα δεν έχει βγει official 2.2 για τα αδέσποτα S. Ήμαρτον.

Αρχιζω να πιστευω πως ειναι πολυ πιθανο να βγει κατευθειαν η 2.2.1 τελικα..

Αρχιζω να πιστευω πως ειναι πολυ πιθανο να βγει κατευθειαν η 2.2.1 τελικα..

Ίσως και η 2.3 :P

Αχ αυτή η Samsung...

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Κι εγώ συμφωνώ με τον Storm, γιατί (από ό,τι διαβάζω και χωρίς να την έχω δοκιμάσει) η 2.2.1 είναι ίσως η πιό "έτοιμη" greek-friendly ρομ που έχει βγει επίσημα. Ίσως βελτιώθηκε στα σημεία από τη 2.2 για να εξυπητρετεί καλύτερα τα non-branded κινητά με περιορισμένη ως τώρα "υποστήριξη", για ελληνικά ή και άλλες γλώσσες. Να θυμίσω πχ ότι μέχρι και την επίσημη (vodafone) ελληνική 2.2, αν δεν κάνω λάθος, καμία επίσημη ρομ δεν έχει ελληνικά στο sidebar των επαφών, ενώ αυτή έχει.

Ή, απλά, έτσι ελπίζω :rolleyes:

• Moderators

Κι εγώ συμφωνώ με τον Storm, γιατί (από ό,τι διαβάζω και χωρίς να την έχω δοκιμάσει) η 2.2.1 είναι ίσως η πιό "έτοιμη" greek-friendly ρομ που έχει βγει επίσημα. Ίσως βελτιώθηκε στα σημεία από τη 2.2 για να εξυπητρετεί καλύτερα τα non-branded κινητά με περιορισμένη ως τώρα "υποστήριξη", για ελληνικά ή και άλλες γλώσσες. Να θυμίσω πχ ότι μέχρι και την επίσημη (vodafone) ελληνική 2.2, αν δεν κάνω λάθος, καμία επίσημη ρομ δεν έχει ελληνικά στο sidebar των επαφών, ενώ αυτή έχει.

Ή, απλά, έτσι ελπίζω :rolleyes:

Ετσι ειναι, ειναι η μοναδικη που εχει αυτο το feature.

Κανω paste ενα ποστ με την αποψη μου για την rom (απο το myphone).

Λοιπον αν και ειναι μαλλον νωρις' date=' οριστε οι πρωτες εντυπωσεις απο την JPU.

Γρηγοροτατη. Οι εφαρμογες ανοιγουν ακαριαια. Ακομα και ο dialer. Βασικα ειδικα ο dialer και τα contacts ουτε σε cooked rom με modified kernel μου ανοιγαν τοσο γρηγορα. Αρα lagfix ειναι αχρηστο. Το ιδιο και η αλλαγη Κερνελ αφου ο συγκεκριμενος βγαζει την ιδια ταχυτητα. Το δε reboot γινεται τοσο γρηγορα που στην αρχη υπεθεσα πως κατι δεν παει καλα. Και εχω 120 περιπου εφαρμογες. Το sd card scanning γινεται στο μισο και λιγοτερο απο ο,τι πριν.

Σταθεροτατη. Δεν εντοπισα κανενα force close.

Αλλλαγη στo contacts menu το οποιο βγαζει πλεον ολα τα γραμματα στην μπαρα. Wallpaper στην lock screen.

Η μπαταρια (αν και ειναι νωρις) κραταει οσο πριν, ισως και παραπανω, δεδομενου του οτι απο το πρωι το ελιωσα και συνηθως δεν κανω τετοια χρηση.

Προς το παρον δεν εχω βαλει ουτε autostarts ουτε minfree και δεν βλεπω να το χρειαζεται. Μενει να βαλω circle battery μολις βγει στην εφαρμογη γιατι δεν εχω βαλει το cwm (αν και παιζει να το βαλω).

Α ενα bug που παρατηρησα ειναι πως το εικονιδιο της μπαταριας ειναι ακυρο, δηλ. δειχνει να εχω ακομα 3/4 ενω ειμαι γυρω στο 50%. Αυτο δεν θυμαμαι αν γινοταν και παλια γιατι παντα εβαζα αμεσα το circle battery mod.

Διαβασα στους xda πως ειναι πιο γρηγορη παρολο που εχει ακομα rfs γιατι η samsung εχει μεταφερει κατι xml, τελος παντων δεν το πολυκαταλαβα, αλλα αφου λειτουργει εμενα με καλυπτει :)

Ξεχασα να αναφερω επισης πως η εφαρμογη email που παλια μου lagαρε τρελα πλεον ανταποκρινεται ακαριαια και αυτη.[/quote']

μολις εκανα hard reset στο galaxy γιατι ετρωγε τρελα κολληματα. ο συνδυασμος των 3 πληκτρων δε λειτουργουσε ουτε πριν την επαναφορα ουτε τωρα λειτουργει. τωρα τι κανω; αλλαζω rom; κανω root; helpppp

• Moderators

μολις εκανα hard reset στο galaxy γιατι ετρωγε τρελα κολληματα. ο συνδυασμος των 3 πληκτρων δε λειτουργουσε ουτε πριν την επαναφορα ουτε τωρα λειτουργει. τωρα τι κανω; αλλαζω rom; κανω root; helpppp

Mην το πειραζεις και δες αν τωρα λειτουργει σωστα.

καποια μικρα κολληματακια τα εφαγε ηδη οταν μπηκα στις ρυθμισεις.στις επαφες οταν μπαινω πρωτα βλεπω μαυρη οθονη και μετα μπαινει.να του φορτωσω εφαρμογες απ το market;

• Moderators

καποια μικρα κολληματακια τα εφαγε ηδη οταν μπηκα στις ρυθμισεις.στις επαφες οταν μπαινω πρωτα βλεπω μαυρη οθονη και μετα μπαινει.να του φορτωσω εφαρμογες απ το market;

Κοιτα κατα τα φαινομενα θελεις root και one click lag fix. Αλλα αφου δεν λειτουργει ο συνδυασμος εγω θα φοβομουν να προχωρησω στο δευτερο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...