FFighter Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Τι κανουμε ρε παιδια εμεις με την JM2;den exei downloading mode...βλεπω να μενουμε με την 2.1 εκτος αν βρεθει καποια μεθοδος ενεργοποιησης της. ... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
vasilisga Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Τι κανουμε ρε παιδια εμεις με την JM2;den exei downloading mode...βλεπω να μενουμε με την 2.1 εκτος αν βρεθει καποια μεθοδος ενεργοποιησης της. ... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk δεν νομιζω οτι φταιει η ρομ που εχεις για το download mode... υπαρχει ενας τροπος για να επαναφερεις τον συνδυασμο των 3 κουμπιων αλλα εγω προσωπικα δεν θα το εκανα, αμα κανεις ενα μικρο λαθος το κινητο παει για σερβις...
FFighter Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 to ξερω με το adb... θα δουμε...κατι μου εδωσε ο mod toy omniacs
nikoskon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Product code: GT-I9000HKDEUR Software revision: I9000XWJM5/I9000OXXJM1/I9000XXJM1/I9000XWJM5 Firmware version: 2.1-update1 Kernel version: 2.6.29 root@SE-S603 #2 Build number: ECLAIR.XWJM5 Υπάρχει περίπτωση να περάσω Froyo μέσω Kies 1.5.3.100103_102 με reg hack;! Ο συνδυασμός των 3 πλήκτρων του download mode δουλεύει κανονικά.
manost Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 μην ανησυχείς nikos θα βουίξει ο τόπος. Και θα το κατεβάσουμε και σφαίρα από τον σερβερ γιατί με τόση αργοπορία μόνο εγώ, εσύ και 1-2 ακόμη έμειναν με eclair χωρίς φλασάρισμα, οπότε δεν θα έχει traffic! :D Όντως πρέπει να είστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών Βασικα αν θελεις eye candy αρκει να βαλεις κανεναν περιεργο launcher. Να προτεινω Launcher Pro Plus και 3d Launcher. Ο δευτερος ειναι αθλιος απο αποψη χρηστικοτητας καθως ειναι απλως μια τρισδιαστατη λιστα με τις εφαρμογες, αλλα ειναι τελειος για show off Βάζοντας στου αδερφού το S τον Launcher Pro Plus δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή. Τον έβγαλα την ίδια ώρα. Το κινητό σερνόταν. Λες και η εφαρμογή δεν προοριζόταν γι' αυτή τη συσκευή. Είτε έβαζα τα δάχτυλα του χεριού μου στις 2 άκρες της οθόνης και έκλεινα προς το κέντρο της, έτσι ώστε να μου βγάλει τις 3 home screen σε preview είτε άλλαζα από οθόνη σε οθόνη μπορεί να 'έπαιρνε' και 4-5 δευτερόλεπτα για ν' αλλάξει . Μιλάμε για πολύ lag. Του το άφησα με τον μαμά launcher της Samsung, του έβαλα και το flip clock της HTC μαζί με το weather app και όσοι το βλέπουν ρωτούν αν 'φοράει' rom του Desire
nikoskon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Που θα πάει;! Θα 'ρθει άσπρη μέρα και για 'μας!
manost Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Που θα πάει;! Θα 'ρθει άσπρη μέρα και για 'μας! Ίσως αυτή η μέρα να έρθει γρήγορα. Μέσω kies υπάρχει πλέον Official Froyo (2.2), για την Γερμανία.
nikoskon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Άντε να δούμε.. Πάντως αν καθυστερεί τόσο πολύ τα OS updates η μαμά Samsung, ζήτω που καήκαμε. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από nikoskon
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Όντως πρέπει να είστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών Βάζοντας στου αδερφού το S τον Launcher Pro Plus δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή. Τον έβγαλα την ίδια ώρα. Το κινητό σερνόταν. Λες και η εφαρμογή δεν προοριζόταν γι' αυτή τη συσκευή. Είτε έβαζα τα δάχτυλα του χεριού μου στις 2 άκρες της οθόνης και έκλεινα προς το κέντρο της, έτσι ώστε να μου βγάλει τις 3 home screen σε preview είτε άλλαζα από οθόνη σε οθόνη μπορεί να 'έπαιρνε' και 4-5 δευτερόλεπτα για ν' αλλάξει . Μιλάμε για πολύ lag. Του το άφησα με τον μαμά launcher της Samsung, του έβαλα και το flip clock της HTC μαζί με το weather app και όσοι το βλέπουν ρωτούν αν 'φοράει' rom του Desire Exω ακριβως την αντιθετη εμπειρια-αποψη για τον Launcher Pro Plus. Πεταει με τον συγκεκριμενο launcher... Περιεργο...
atsddd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Το froyo εγινε τελικα διαθεσιμο και στη γαλλια επισημα μεσω kies. Το θεμα ειναι οτι οσες φορες κι αν προσπαθησα να το περασω, ενω δειχνει οτι κατεβαινει κανονικα και φτανει μεχρι το βημα που το περναει στο κινητο, μολις το κινητο κανει το restart και γυριζει στην περιεργη οθονη με το κιτρινο logo που γραφει download, πολυ απλα τα windows παυουν να βλεπουν το τηλεφωνο και σταματαει εκει. Προσπαθησα μεσω μιας εγκαταστασης των windows 7 σε osx μεσω parallels. Σ ενα αλλο laptop που εχω με windows 7 επισης δεν μου περναει καν το kies: Καμια λυση??? Το καλυτερο ισως θα ταν αν ξερει κανεις να μου πει πως κανω την αναβαθμιση χωρις το αναθεματισμενο προγραμμα της samsung.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Το froyo εγινε τελικα διαθεσιμο και στη γαλλια επισημα μεσω kies. Το θεμα ειναι οτι οσες φορες κι αν προσπαθησα να το περασω, ενω δειχνει οτι κατεβαινει κανονικα και φτανει μεχρι το βημα που το περναει στο κινητο, μολις το κινητο κανει το restart και γυριζει στην περιεργη οθονη με το κιτρινο logo που γραφει download, πολυ απλα τα windows παυουν να βλεπουν το τηλεφωνο και σταματαει εκει. Προσπαθησα μεσω μιας εγκαταστασης των windows 7 σε osx μεσω parallels. Σ ενα αλλο laptop που εχω με windows 7 επισης δεν μου περναει καν το kies: Καμια λυση??? Το καλυτερο ισως θα ταν αν ξερει κανεις να μου πει πως κανω την αναβαθμιση χωρις το αναθεματισμενο προγραμμα της samsung. Αν σου λειτουργει ο συνδυασμος των 3 κουμπιων που σε παει στο download mode μπορεις να το κανεις μεσω odin. Εγω εχω παψει να ασχολουμαι πια με το kies. Δεν εχω λινκ προχειρο αμεσα, αλλα εχει εναν οδηγο στo myphone στο thread hacks root και βελτιωσεις για το samsung galaxy s. Στο πρωτο ποστ θα δεις πως να το περασεις sent from my Galaxy S using pidgeons
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Γιατί πιστεύω πως δεν πρόκειται να βγει ποτέ Froyo για το Galaxy S εν Ελλάδι;! Όσο για το θέμα του φίλου μας, και εμένα μου κάνει νερά το Kies όσον αφορά την αναγνώριση του Galaxy S. Την πρώτη φορά που το συνδέω στο PC δεν το αναγνωρίζει το Kies. Με το που το βγάλω και το βάλω ξανά στην ίδια ή σε άλλη USB θύρα, το αναγνωρίζει κανονικά. Το ίδιο και στο netbook και στο desktop μου.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικα πιστευω πως το kies ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει σε software υποστηριξης συσκευης. Το οποιο πρακτικα χρειαζεται μονο για αναβαθμιση (και εκει ε υ τ υ χ ω ς υπαρχει η εναλλακτικη του odin). Βασικα απορω πως καποιος καθισε και εγραψε αυτο το προγραμμα, το εδωσε για ελεγχο και του ειπαν "οκ μεγαλε φοβερη δουλεια, εγκρινεται", αλλα παλι who am I to judge Γενικα τρωει τα κολληματα που ανεφερες και δυστυχως δεν ειναι μονο αυτα. sent from my Galaxy S using pidgeons
shadowfax-1- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Galaxy S user με Μπλε Δοντι βλεπω κατι περιεργα πραγμματα.Σε στυλ 8 αριθμων κομμενα σε δεκαδες και κομενα με ανω κατω τελεια(πχ 00:18:00:70 etc).ΣΠΑΝΙΑ να δω ονοματα κτλ. Y is that? Το γραφω και εδω γιατι ΜΑΛΛΟΝ ηταν λαθος ο τομεας που το ειχα γραψει
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Galaxy S user με Μπλε Δοντι βλεπω κατι περιεργα πραγμματα.Σε στυλ 8 αριθμων κομμενα σε δεκαδες και κομενα με ανω κατω τελεια(πχ 00:18:00:70 etc).ΣΠΑΝΙΑ να δω ονοματα κτλ. Y is that? Το γραφω και εδω γιατι ΜΑΛΛΟΝ ηταν λαθος ο τομεας που το ειχα γραψει Αυτό που περιγράφεις μπορείς να εμφανιστεί στιγμιαία μέχρι να ανακτήσει το GalaxyS την ονομασία της συσκευής bluetooh που αναζητεί. Να υποθέσω μιλάς για stock Eclair 2.1 rom ή για κάποια άλλη; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από nikoskon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα