Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανε αυτο που λεει και ο nzeppos και αν δεν συνδεθεις παλι, ριξε μια ματια εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 ;)

καμια δεκαρια τιτλους κατω απο τον αρχικο, υπαρχει το τιτλος

Δε μου δουλεύει το Kies

μιλαμε εχω γινει κυριος διαφημιστης του myphone... :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Toυς drivers μπορεις να τους περασεις και μεσω του Kies πατωντας την λεξη Kies πανω αριστερα και μετα driver recovery.

Ασχετο, Vasilisga ποιος εισαι στο myphone? :lol:

Toυς drivers μπορεις να τους περασεις και μεσω του Kies πατωντας την λεξη Kies πανω αριστερα και μετα driver recovery.

Ασχετο, Vasilisga ποιος εισαι στο myphone? :lol:

δεν σου λεω, δεν σου λεω :P :lol:

εσενα παντως σε εχω εντοπισει :-D

suspect21, δεν εχω γραψει και παρα πολλα :o

• Moderators
οι drivers δουλεψαν αλλα περιμενω τοση ωρα να συγχρονισει.ειναι λογικο;

Tι εννοεις να συγχρονισει?

Vasilisga :lol:

ειχε ενα τεταρτο η μπαρα κι ετρεχε στον εντοπισμο κινητου χωρις να το βρισκει.Το εκλεισα, το ξαναάνοιξα και τελικά το αναγνώρισε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας

δεν μπορω να καταλαβω τι φταει και το galaxy τρωει τρελα κολληματα που και που!το εχω μονο 2 εβδομαδες και δε το χω πειραξει καν...αργει να μπει στις επαφες και οι εφαρμογες δεν αποκρινονται αμεσως.ασε που το φως της οθονης πεφτει και δεν επανερχεται παρα μονο αν το ρυθμισω χειροκινητα...τι να κανω;

δεν μπορω να καταλαβω τι φταει και το galaxy τρωει τρελα κολληματα που και που!το εχω μονο 2 εβδομαδες και δε το χω πειραξει καν...αργει να μπει στις επαφες και οι εφαρμογες δεν αποκρινονται αμεσως.ασε που το φως της οθονης πεφτει και δεν επανερχεται παρα μονο αν το ρυθμισω χειροκινητα...τι να κανω;

τι εννοεις πεφτει το φως της οθονης?

το αλλο ειναι γνωστο αμα εχεις τη συσκευη οπως την αγορασες...

αμα δεν εχεις αλλαξει rom πρεπει τουλαχιστον να βαλεις καποιο lagfix

ψαξε στο market oclf, ειναι αρκετα καλο απο οτι λενε :-)

εννοω οτι οταν το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης και παω να μπω στο μενου για παραδειγμα σκοτεινιαζει η οθονη και δεν επανερχεται με τιποτα. πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να ανεβασω τη φωτεινοτητα για να επανελθει το κανονικο φως.

το lagfix δε θελει root;

και αντε τωρα εγω να αλλαξω τη rom...

εννοω οτι οταν το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης και παω να μπω στο μενου για παραδειγμα σκοτεινιαζει η οθονη και δεν επανερχεται με τιποτα. πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να ανεβασω τη φωτεινοτητα για να επανελθει το κανονικο φως.

το lagfix δε θελει root;

και αντε τωρα εγω να αλλαξω τη rom...

νομιζω δεν χρειαζεται να εισαι root, δοκιμασε το

αμα θες να αλλαξεις rom δεν ειναι καθολου δυσκολη διαδικασια τις περισσοτερες φορες...

μηπως εχεις τικαρισμενο τη ρυθμιση φωτεινοτητας στο αυτοματο?

το να αλλαξω τη rom ειναι το ιδιο με το να κανω root;σορυ αλλα μαλλον ειμαι λιγο ασχετη...να ψαξω να βρω τη διαδικασια να αλλαξω τη rom;αξιζει;θα δω διαφορα;λες να εκανα βλακεια που πηρα το galaxy;μηπως επρεπε να παρω iphone που δεν παιζει να σου κολλησει ποτε;

• Moderators
το να αλλαξω τη rom ειναι το ιδιο με το να κανω root;σορυ αλλα μαλλον ειμαι λιγο ασχετη...να ψαξω να βρω τη διαδικασια να αλλαξω τη rom;αξιζει;θα δω διαφορα;λες να εκανα βλακεια που πηρα το galaxy;μηπως επρεπε να παρω iphone που δεν παιζει να σου κολλησει ποτε;

To root ειναι το να εχεις προσβαση σε αρχεια συστηματος. Δεν ειναι υποχρεωτικο να το κανεις. Aλλα αν θελεις να περασεις το lagfix πρεπει να το εχεις. Ειναι πανευκολες διαδικασιες.

Aλλαγη ROM κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται να κανεις, τουλαχιστον οχι πριν δοκιμασεις αυτην που ηδη εχεις με το lagfix.

Αλλαγη ROM ειναι (πολυ πολυ χονδρικα) το αντιστοιχο του να βγαλεις τα windows XP απο τον υπολογιστη σου και να περασεις τα μια τροποποιημενη εκδοση τους απο καποιον που ασχοληθηκε για να την κανει. Ελπιζω να μην σε μπερδεψα.

Πως θα κανεις το root (παραθετω απο το myphone τον οδηγο του μελους Tyxerakias):

Αυτή τη στιγμή, ο πιό απλός τρόπος για Εclair είναι το one click root, του TGA_GUNMAN από το XDA. Έφτιαξα μια ελληνική μετάφραση για τα Windows, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

http://www.multiupload.com/0YZ9EPGSGM (Αν τα Windows σου δε διαβάζουν Ελληνικά, η αγγλική έκδοση είναι εδώ)

Οδηγίες (Eclair):

1. Βάλε το τηλέφωνο σε USB Debug mode (Εντοπισμός σφαλμάτων USB): (Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Ανάπτυξη - τικ στον Εντοπισμό σφαλμάτων )

2. Aν δεν έχεις εγκαταστήσει το Kies που τους περιέχει, χρειάζεσαι drivers. Εδω για 64 bit

http://drivers.softpedia.com/get/MOB...dows-x64.shtml

Εδώ για 32 bit

http://drivers.softpedia.com/get/MOB...dows-x86.shtml

Αν έχεις το Kies, πήδα αυτό το βήμα και συνέχισε με το βήμα 3.

3. Ξεζίπαρε τα περιεχόμενα του GalaxyS_One-Click_Root_Greek.zip που κατέβασες, σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σου.

4. Σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή με το καλώδιο (θα βγει ένα κόκκινο τρίγωνο πάνω αριστερά στο τηλέφωνο), και κάνε κλικ στο Galaxy_one_click_root.exe.

5. Kλίκαρε το κουμπί Οne-Click Root, θα βγεί ένα παράθυρο εντολών Windows με οδηγίες, ακολούθησέ τις.

Αυτό ήτανε, είσαι root.

Aν αργότερα για λόγους εγγύησης δε θέλεις πια να είσαι root, πατάς το άλλο κουμπί, προφανώς.

Κατα την γνωμη μου εκανες καλη επιλογη με το galaxy, αν περασεις και το lagfix θα ειναι σαν να εχεις αλλο τηλεφωνο.

ΑΛΛΑ πριν επιχειρησεις να περασεις το lagfix θελω να δοκιμασεις αν λειτουργει το download mode. Κλεισε την συσκευη και πατα το Volume Down. Συνεχισε να το πατας και πατα και το κεντρικο κουμπι. Πατωντας τα ακομα, πατησε το κουμπι Power για να ανοιξει η συσκευη.

Αν λειτουργησει θα σου βγαλει μια περιεργη εικονα με ενα φτυαρι και θα λεει Downloading και σημαινει πως οταν θελησεις θα μπορεσεις να προχωρησεις αφοβα σε οποιαδηποτε διαδικασια. :-)

Για να βγεις απο την παραπανω οθονη βγαλε την μπαταρια και βαλε την ξανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...