Finn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Από ότι λέει, ναι παίζουν όλα, την έβαλα για λίγο και ναι είναι άψογη αλλά δεν έχει Local στα ελληνικά. Δηλαδή όλα τα μενού είναι στα αγγλικά (μπορείς να γράψεις ελληνικά βέβαια) και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που την έβγαλα. Κατά τα άλλα είναι αλλού αυτή η rom που βασίζεται στο MIUI. Το Miui είναι κάτι σαν ριζικό theme για το android που φτιάχνουν κάτι Κινέζοι προγραμματιστές και αλλάζει εντελώς το look του. Τα παιδιά στο XDA το πήραν μυρουδιά και συνεννοήθηκαν με τους Κινέζους ώστε να τους δίνουν ότι τελευταίο έχουν και να το μεταφράζουν, αφού οι Κινέζοι διαρκώς δουλεύουν και βελτιώνουν τη rom. Sorry για τα κεφαλαία αλλά... ANDROID FTW για να καταλαβαίνουν μερικοί τι θα πει ελεύθερο λογισμικό. http://www.youtube.com/watch?v=8fqO4GhawFA&feature=player_embedded Αν έχεις htc desire τότε υπάρχουν ελληνικά.Έχω πάρει προσωπικά το project της μετάφρασης και 2-3 μέρες μετά το release του κάθε update είναι έτοιμο και το ελληνικό πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αλήθεια; Μπράβο! Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα όμως, θα πρότεινα να κάνεις ένα ξεχωριστό threat έτσι ώστε να είναι εύκολο σε όλους να το βρουν και να το εγκαταστήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 http://forums.miui-dev.com/showthread.php?239-Greek-translation-for-0.11.12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδες να κανω μια ερωτηση??μπορει να εχει απαντηθει αλλα δε το εχω εντοπισει εδω μεσα..Υπαρχει καμμια ρυθμιση για launcher pro ή adw.launcher για να μη καινε πολυ μπαταρια?? Αν οχι κριμα γτ παραγματικα ειναι πολυ καλες rom.. Καμμια αλλη με μικρη καταναλωση και πιο smooth απ τη 2,2 ξερουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Σχετικοάσχετο: Αυτή η Froyo μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι που δεν έχει βγει ακόμα. Έτσι για σπάσιμο, σκέφτομαι όταν κυκλοφορήσει να μην την κατεβάσω. Έλεος! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδες να κανω μια ερωτηση??μπορει να εχει απαντηθει αλλα δε το εχω εντοπισει εδω μεσα..Υπαρχει καμμια ρυθμιση για launcher pro ή adw.launcher για να μη καινε πολυ μπαταρια?? Αν οχι κριμα γτ παραγματικα ειναι πολυ καλες rom..Καμμια αλλη με μικρη καταναλωση και πιο smooth απ τη 2,2 ξερουμε?? ποια rom εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Froyo αλλα δοκιμασα με adw.launcher και launcher pro και η μπαταρια μαμηθηκε!!!Παντως και με τις 2 ηταν καλυτερο το κινητο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Froyo αλλα δοκιμασα με adw.launcher και launcher pro και η μπαταρια μαμηθηκε!!!Παντως και με τις 2 ηταν καλυτερο το κινητο.. εγω αμα σου πω οτι προτιμω το touchwiz θα με πιστεψεις? :lol: ποια εκδοση froyo? επισημη εξωτερικου η απο xda? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 εγω αμα σου πω οτι προτιμω το touchwiz θα με πιστεψεις? :lol: ποια εκδοση froyo? επισημη εξωτερικου η απο xda? Πώς μπορούμε να βάλουμε επίσημη rom άλλης χώρας; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πώς μπορούμε να βάλουμε επίσημη rom άλλης χώρας; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk γινεται να τις κατεβασεις αμα πειραξεις καποια στοιχεια της registry σε σχεση με το kiss, δεν το εχω ψαξει και δυστυχως δεν γνωριζω παραπανω δες εδω απο γειτονικο forum, ενος πολυ καλου παιδιου την ενοτητα με τιτλο Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy s http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Επισημη εξωτερικου εχω..Καλυτερη σε σχεση με την 2,1 αλλα επειδη ειμαι πολυ ψειρας με τα κολληματα με εχει ξενερωσει αφανταστα κρατιεμαι και δε το στελνω μονο και μονο χαρη στην οθονη του.. Το Android εχει μελλον ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Επισημη εξωτερικου εχω..Καλυτερη σε σχεση με την 2,1 αλλα επειδη ειμαι πολυ ψειρας με τα κολληματα με εχει ξενερωσει αφανταστα κρατιεμαι και δε το στελνω μονο και μονο χαρη στην οθονη του..Το Android εχει μελλον ακομα.. ασε φιλε, εγω να δεις δοκιμαζω καποιες rom που βρισκω απο εδω και απο εκει και στο τελος λεω θα βαλω την επισημη να δουλευει σωστα και ας lagαρει... πραγματικα οποτε λεω να αλλαξω rom χανω ολη την μερα μου χωρις υπερβολες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Thx για το reply... Θα το ψάξω γιατί με ενδιαφέρει το Flash 10. Κατά τ'άλλα δεν έχω παράπονο από το κινητό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Thx για το reply...Θα το ψάξω γιατί με ενδιαφέρει το Flash 10. Κατά τ'άλλα δεν έχω παράπονο από το κινητό! εμενα πριν λιγο εκανε αυτοματη εγκατασταση το 10.1 πραγματικα αλλη αισθηση το κινητο με flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εμενα πριν λιγο εκανε αυτοματη εγκατασταση το 10.1 πραγματικα αλλη αισθηση το κινητο με flash Ρε συ τώρα που το λες και σε εμένα ο ενσωματωμένος browser του κινητού δείχνει κανονικά το contra.gr που είναι τίγκα στο Flash... Λες να παίζει ρόλο που εγκατέστησα τον Dolphin HD browser; Πάντως δεν βλέπω κάποιο application να έχει εγκατασταθεί και να αφορά το Flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα