Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτη τη στιγμή μόνο τρία αρνητικά μπορώ να βρω στο Galaxy S.

A. Μη ύπαρξη φλας για την κάμερα.

Β. Μη εγγενής υποστήριξη Flash ιστοσελίδων.

Γ. «Τα ζα μου αργά» υποστήριξη του Android OS.

Όλα τα υπόλοιπα περί lag fix, gps κλπ, πραγματικά δεν τα έχω παρατηρήσει. Και το κινητό έχει φορτωθεί με 3 σελίδες εφαρμογές/παιχνίδια και το Navigon 2.6 .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη τη στιγμή μόνο τρία αρνητικά μπορώ να βρω στο Galaxy S.

A. Μη ύπαρξη φλας για την κάμερα.

Β. Μη εγγενής υποστήριξη Flash ιστοσελίδων.

Γ. «Τα ζα μου αργά» υποστήριξη του Android OS.

Όλα τα υπόλοιπα περί lag fix, gps κλπ, πραγματικά δεν τα έχω παρατηρήσει. Και το κινητό έχει φορτωθεί με 3 σελίδες εφαρμογές/παιχνίδια και το Navigon 2.6 .

για το 1 και 3 συμφωνω και επαυξανω

για το 2 δεν καταλαβα ακριβως... σε οποια σελιδα εχω παει μεχρι στιγμης τα παιζει ολα απροβληματιστα :-)

• Moderators
για το 1 και 3 συμφωνω και επαυξανω

για το 2 δεν καταλαβα ακριβως... σε οποια σελιδα εχω παει μεχρι στιγμης τα παιζει ολα απροβληματιστα :-)

Tα παιζει με την 2.2. Με την 2.1 δεν παιζει flash content :-)

Μαζι σου γι αυτο λεω οτι αν το Android 3.0 αν γινει τοσο σταθερο, το ios μετα θα τον χασει τον "πολεμο"..

Γιατί, το iOS δεν αναπτύσσεται, δε βελτιώνεται;

Γιατί, το iOS δεν αναπτύσσεται, δε βελτιώνεται;

Μα δε γινεται να αναπτυχθει αλλο σε οτι εχει να κανει με τη σταθεροτητα του...Δε λαγκαρει δε κολλαει..Τι αλλο να φτιαξουν σε αυτο το τομεα?? Αν διορθωθει το android σε αυτο δεν εχει να ζηλεψει τπτ αλλο μιας και απο εφαρμογες οσο παει και γινεται ολο και πιο πληρες το market του..

Μα δε γινεται να αναπτυχθει αλλο σε οτι εχει να κανει με τη σταθεροτητα του...Δε λαγκαρει δε κολλαει..Τι αλλο να φτιαξουν σε αυτο το τομεα?? Αν διορθωθει το android σε αυτο δεν εχει να ζηλεψει τπτ αλλο μιας και απο εφαρμογες οσο παει και γινεται ολο και πιο πληρες το market του..

Θα βελτιωθεί στους τομείς που υστερεί σε σχέση με το Android. Συνεπώς δε μπορείς να ξέρεις ποιά θα είναι η κατάληξη του "πολέμου", που δεν θα έχει κατάληξη αλλά λέμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω διαφωνω πιστευω πως θα εχει καταληξη..Μπορει τα αποτελεσματα να φανουν σε μια 5ετια απο τωρα αλλα θα φανουν..Η στρατηγικη της google και το λειτουργικο της φαινεται, οπως ειπα εκτος απ τη σταθεροτητα, πιο πληρες και μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα..Μπορει να κανω λαθος αλλα βοηθαει στο συμπερασμα μου και η συντηρητικη πολιτικη της Apple..Το appstore σε κανα χρονο θα παψει να ειναι τοσο μεγαλος πολος ελξης για τους αγοραστες μιας και η ψαλιδα θα χει κλεισει..100000 εφαρμογες διαφορα δε θα λενε πολλα οσο μεγαλωνουν και για τους δυο τα νουμερα..

Βεβαια μπορει να κανω και λαθος και να εχεις εσυ δικιο και να μην υπαρχει νικητης αλλα μιλαω παντα με το ρυθμο αναπτυξης που βλεπω στα συγκεκριμενα λειτουργικα...Κατι που πρεπει να μεταφραστει και σε πωλησεις βεβαια!!

Καλο για μας φυσικα θα ειναι να υπαρχουν πανω απο ενα λειτουργικα στο παιχνιδι της κορυφης και για αυτο περιμενω την Apple να ξεκολλησει απ τη συντηρητικοτητα γιατι μονο κακο της κανει..

EDIT: Μολις ειδα βιντεακι απ το HTC HD7...Μονο σε μενα φαινεται εξαιρετικο?? Πολυ απλο λειτουργικο φαινεται..Ισως εχει μελλον..Για να δουμε αν θα εχει υποστηριξη...Απο τιμη βεβαια τσουζει στο σκρουτζ...

Επεξ/σία από KAKADI

Παίδες λίγο πείραγμα να κάνεις στο Galaxy (να βάλεις δηλαδή αλλη Rom) πετάει το κινητό. Οι εκδόσεις της Samsung είναι για κλαματα. Το δικό μου με την επίσημη Rom στο Quadrant benchmark βγάζει σκορ 800 και με την Rom που εχω τωρα φτανω 2000 σκορ. Μερα με την νυχτα.

Sent from my GT-I9000

Παίδες λίγο πείραγμα να κάνεις στο Galaxy (να βάλεις δηλαδή αλλη Rom) πετάει το κινητό. Οι εκδόσεις της Samsung είναι για κλαματα. Το δικό μου με την επίσημη Rom στο Quadrant benchmark βγάζει σκορ 800 και με την Rom που εχω τωρα φτανω 2000 σκορ. Μερα με την νυχτα.

Sent from my GT-I9000

ενταξει, οι επιδοσεις στο quadrant δεν ειναι και πανακεια... ;)

ολα εχουν να κανουν με το ποσο smooth γινεται η συσκευη :-)

ενταξει, οι επιδοσεις στο quadrant δεν ειναι και πανακεια... ;)

ολα εχουν να κανουν με το ποσο smooth γινεται η συσκευη :-)

Πολυ πολυ πολυ πιο smooth απο της samsung :)

Το Nexus ποσο πιανει ρε συ Nomedor ;

Κάπου 1600 με 1700 σε Airplain mode με ελαφρές υπερχρονισμένο το cpu.

Για να καταλάβεις τι κάνει μια καλή rom δες αυτό.

334lshe.png

Μία πάρα πολύ καλή εννοείς!!!! λέει stable, λειτουργούν όλα δηλαδή?

Μία πάρα πολύ καλή εννοείς!!!! λέει stable, λειτουργούν όλα δηλαδή?

Από ότι λέει, ναι παίζουν όλα, την έβαλα για λίγο και ναι είναι άψογη αλλά δεν έχει Local στα ελληνικά.

Δηλαδή όλα τα μενού είναι στα αγγλικά (μπορείς να γράψεις ελληνικά βέβαια) και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που την έβγαλα. Κατά τα άλλα είναι αλλού αυτή η rom που βασίζεται στο MIUI.

Το Miui είναι κάτι σαν ριζικό theme για το android που φτιάχνουν κάτι Κινέζοι προγραμματιστές και αλλάζει εντελώς το look του. Τα παιδιά στο XDA το πήραν μυρουδιά και συνεννοήθηκαν με τους Κινέζους ώστε να τους δίνουν ότι τελευταίο έχουν και να το μεταφράζουν, αφού οι Κινέζοι διαρκώς δουλεύουν και βελτιώνουν τη rom.

Sorry για τα κεφαλαία αλλά...

ANDROID FTW :lol:

για να καταλαβαίνουν μερικοί τι θα πει ελεύθερο λογισμικό.

[ame]

[/ame]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...