nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά το μόνο που μου αρέσει στο iOS είναι το γεγονός πως τα transitions του είναι απίστευτα smooth. Εκ των έσω δεν μπορώ να το συγκρίνω με Android OS γιατί δεν είμαι προγραμματιστής. Για όλα τα άλλα, Android OS for the win!
Chris_85 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ας πρόσεχαν. Το τηλέφωνο πετάει. Ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλεις το fix, είναι κυριολεκτικά το πάτημα ενός πλήκτρου. Εγω σχολια μεταφερω, δεν το χω δοκιμασει. Μερικοι ειχαν προβλημα ακομα και μετα το lagfix + οτι υπαρχει θεμα με το gps, τη μπαταρια και την υποστηριξη απο την εταιρια (κις, updates..)
KAKADI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικα δεν μπορω να συγκρινω τα 2 λειτουργικα..Το android 2.1 χωρις root πραγματικα σερνεται..Τωρα οσο για root και lagfix διορθωνει πολλα αλλα δε το κανει τελειο.. Για καποιον βεβαια που θελει να χει τη συσκευη μονο με τα προβλεπομενα updates τοτε ας περιμενει καλυτερα να βγει επισημα η 2.2 γτ δε θα την παλεψει... Θελω πραγματικα να υποστηριξω τη συσκευη μου και το κανω σε πολλα αλλα θεματα αλλα οσον αφορα τη σταθεροτητα το ios ειναι μπροστα ειτε το θελουμε ειτε οχι..παιζει βεβαια ρολο οτι το Android πρεπει να προσαρμοστει σε ενα σωρο συσκευες ενω το ios παιζει για μια.. Ελπιζω το φαινομενο να αρχισει να εκλειπει με την gingerbread 3.0!! Χωρις να αισιοδοξω οτι θα την παρει ο γαλαξιας μας εννοειται!!
flik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Επίσημα, όπως και το desire, παίζει αν θα την πάρει την 2.3 ή την 3.0, όποια τελικά είναι η gingerbread. Αλλά θα βγει αμέσως στους xda, οπότε... Τότε θα κάνουν όλοι root μάλλον...
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μερικοι ειχαν προβλημα ακομα και μετα το lagfix + οτι υπαρχει θεμα με το gps, τη μπαταρια και την υποστηριξη απο την εταιρια (κις, updates..) Για το Gps δεν εχω αποψη γιατι δεν το χρησιμοποιω. Μια φορα το δοκιμασα (προχθες) και ηταν οκ, αλλα δεν ξερω τι χρονους πρεπει να κανει κλπ. Οσον αφορα την μπαταρια δεν εχω ακουσει/βιωσει κατι αρνητικο. Η υποστηριξη της Samsung ειναι χαλια. Προβλημα μετα το lagfix με ποιον τροπο? Συνηθως αυτο συμβαινει οταν η συσκευη ειναι φορτωμενη απο κακογραμμενες και/ή σπασμενες εφαρμογες. Προβληματακια χωρις το lagfix ναι υπαρχουν, αλλα μετα την εφαρμογη του λυνονται. Το android 2.1 χωρις root πραγματικα σερνεται.. Τι εννοεις? Το root ειναι απλως η προσβαση στα αρχεια του συστηματος. Τωρα οσο για root και lagfix διορθωνει πολλα αλλα δε το κανει τελειο.. Για καποιον βεβαια που θελει να χει τη συσκευη μονο με τα προβλεπομενα updates τοτε ας περιμενει καλυτερα να βγει επισημα η 2.2 γτ δε θα την παλεψει... Εδω διαφωνω. Δηλαδη με 2.1 JM2 πχ και lagfix τι προβληματα μπορει να συναντησει καποιος ωστε να μην την παλευει? Καλη η 2.2 αλλα και η 2.1 δεν ειναι για φτυσιμο, μια χαρα δεμενη εκδοση ειναι Επίσημα, όπως και το desire, παίζει αν θα την πάρει την 2.3 ή την 3.0, όποια τελικά είναι η gingerbread.Αλλά θα βγει αμέσως στους xda, οπότε... Τότε θα κάνουν όλοι root μάλλον... Μα για να βαλεις μια custom rom δεν χρειαζεται να εισαι root. Τρια αρχεια και το Odin χρειαζονται...
KAKADI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοεις? Το root ειναι απλως η προσβαση στα αρχεια του συστηματος. Εδω διαφωνω. Δηλαδη με 2.1 JM2 πχ και lagfix τι προβληματα μπορει να συναντησει καποιος ωστε να μην την παλευει? Καλη η 2.2 αλλα και η 2.1 δεν ειναι για φτυσιμο, μια χαρα δεμενη εκδοση ειναι Root και lagfix εννοουσα!! Αν εχεις πιασει το ios προηγουμενως η 2,1 unhacked-μαμα χωρις προγραμμα για βελτιστοποιηση δεν την παλευει.Στο galaxy τουλαχιστον..Δηλάδη τα lagαρισματα που θα τρωει το ενα μετα το αλλο σε βαζουν σε θεση που η βρισκεις λυση με root και lagfix ή οτι αλλο ή το αποχαιρετας..Η 2,2 ειναι πολυ πολυ καλυτερη στο lag-θεμα.. Το hardware του galaxy και οι ευκολιες του android σε σχεση με το μηλο ειναι αλλη υποθεση!!
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Root και lagfix εννοουσα!!Αν εχεις πιασει το ios προηγουμενως η 2,1 unhacked-μαμα χωρις προγραμμα για βελτιστοποιηση δεν την παλευει.Στο galaxy τουλαχιστον..Δηλάδη τα lagαρισματα που θα τρωει το ενα μετα το αλλο σε βαζουν σε θεση που η βρισκεις λυση με root και lagfix ή οτι αλλο ή το αποχαιρετας..Η 2,2 ειναι πολυ πολυ καλυτερη στο lag-θεμα.. Το hardware του galaxy και οι ευκολιες του android σε σχεση με το μηλο ειναι αλλη υποθεση!! Η αληθεια ειναι πως το lagfix το θελει, ναι, αλλα δεν ειναι και απαλευτο out of the box. Βασικα δεν εκανα συγκριση με ios, κατα την γνωμη μου ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια της καθε πλατφορμας. Παντως οντως αν τα συγκρινεις ειναι πιο smooth το ios απο το unlagfixed 2.1. Αλλα αυτο διορθωνεται. Απο την αλλη θα μου πεις δεν θα ψαχτουν ολοι οι κατοχοι του Galaxy στα διαφορα fora να βρουν τι φταει με την συσκευη τους, οποτε απλως θα το διωξουν. Η γνωμη μου ειναι πως οι μη απαιτητικοι χρηστες (αυτοι δηλαδη που θα παρουν την συσκευη για την οθονη της, αρα να βλεπουν κανενα βιντεο και να κανουν browsing), πιθανοτατα δεν θα δωσουν βαση στο lag (ιδιαιτερα αν ερχονται απο dumbphones ή symbian), οι δε απαιτητικοι χρηστες (που πριν ειχαν winmo ή αλλο amdroid) απλως θα κατεβασουν το oclf και θα τελειωσουν (γιατι εχουν συνηθισει στην ιδεα των mods και των tweaks). Mενουν οι χρηστες που ερχονται απο ios οι οποιοι ειτε θα κατεβασουν το oclf (οι ιδιοι δηλαδη που κανουν jailbreak οχι μονο για να βαζουν σπασμενα προγραμματα), ειτε θα σουταρουν την συσκευη (αυτοι δηλαδη που τους εκανε j/b ο φιλος τους ο οποιος τους εδωσε και μια σελιδα για προγραμματα) και θα γυρισουν σε ios (και καλα θα κανουν imo). Tα παραπανω βεβαια δεν ειναι απολυτα, ουτε τα βασιζω σε καποια στατιστικη. Ειναι καθαρα δικες μου υποθεσεις
KAKADI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Με βρισκεις απολυτα συμφωνο..Πρεπει να μη θες να ψαχτεις, εστω λιγο, για να κανεις τη ζωη σου πιο ευκολη.. Αν ομως η gingerbread βγει πιο σταθερη απ τη froyo και τοσο σταθερη οπως το ios τοτε πιστευω πως το iphone θα υποχωρησει κατα πολυ μιας και θα του μενει μονο το appstore κ για ποσο ακομα μιας και μειωνεται η διαφορα..
Chris_85 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Φιλε stormrain απλως εχω διαβασει σχολια χρηστων στο xda-forum περι μεγαλου lag της συσκευης, ακομα και lag-fixed.. Ειμαι σε φαση να παρω κινητο και θα διαλεξω αναμεσα σε iphone, sgs, desire hd, οποτε προσπαθω οσο γινεται να το ψαξω το θεμα.. Τωρα τα οσα λεω ειναι με καθε επιφυλαξη, γιατι φυσικα εσυ ως κατοχος της συσκευης ξερεις καλυτερα. Αληθεια, η μπαταρια κραταει μερα? Και μιλαω για χρηση βιντεο, μουσικης, μνμτα, κτλ κτλ.. Υ.Γ. Η πρωτη μου επιλογη πριν αρχισω να το ψαχνω ηταν το sgs. Πλεον ειμαι μεταξυ των αλλων 2.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Η μπαταρια του μου φαινεται παρα πολυ καλη. Με λιωσιμο στο ινερνετ, updates email αν δεκαλεπτο και fb ανα μισαωρο το βραδυ εχω γυρω στο 30% Βεβαια το φορτιζω καθημερινα για να μην βρεθω προ εκπληξεως την επομενη μερα. Παντως γενικα θα ελεγα πως μονο καλα ακουγονται για την μπαταρια με σωστη διαχειριση βεβαια, γιατι αν εχεις εκατο ακυρες εφαρμογες να τρεχουν στο background και να ανοιγουν μονες τους προφανως δεν θα σε βγαλει...
KAKADI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Φιλε stormrain απλως εχω διαβασει σχολια χρηστων στο xda-forum περι μεγαλου lag της συσκευης, ακομα και lag-fixed.. Ειμαι σε φαση να παρω κινητο και θα διαλεξω αναμεσα σε iphone, sgs, desire hd, οποτε προσπαθω οσο γινεται να το ψαξω το θεμα.. Τωρα τα οσα λεω ειναι με καθε επιφυλαξη, γιατι φυσικα εσυ ως κατοχος της συσκευης ξερεις καλυτερα. Αληθεια, η μπαταρια κραταει μερα? Και μιλαω για χρηση βιντεο, μουσικης, μνμτα, κτλ κτλ.. Υ.Γ. Η πρωτη μου επιλογη πριν αρχισω να το ψαχνω ηταν το sgs. Πλεον ειμαι μεταξυ των αλλων 2. Το lag σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο διορθωνεται ειτε με το lag-fix ειτε με τη 2,2.. Στα κινητα που εχεις πει παραπανω οι διαφορες ειναι μικρες παρολο την τιμη τους σε σχεση με το sgs.. Το τι θα παρεις is up to you..Παντως εγω σου λεω οτι διορθωνεται το προβληματακι του lag σε ικανοποιητικο βαθμο.. Το sgs εχει τη μεγαλυτερη μπαταρια και απο τα 3 αυτα κινητα..Απλα το μηλο εχει μικροτερη οθονη και ισως ειναι σε καλυτερη μοιρα..Το desire hd με 4,3 ιντσες και μικροτερη μπαταρια απ το sgs ειλικρινα δε ξερω τι σκεφτηκαν..Θα δειξει η πορεια..
vasilisga Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 επειδη και εγω ειχα την eclair (2.1) οπως και ολοι αλλωστε, θα πω οτι υπηρχαν καποια μικρα lagαρισματα οπως ειπα παραπανω και οχι κατι σπουδαιο οπως πχ συναντουσαμε σε symbian η wimo 6x... οσων αφορα την μπαταρια, οπως γραφουν και ολα τα reviews εχει την μεγαλυτερη αυτονομια ειδικα μεταξυ iphone desire hd, ασχετα αν και παλι δεν ειναι πολυ καλη (εγω ας πουμε θελω να μου κραταει 4 μερες, αλλα δεν γινονται ολα σε αυτη τη ζωη) η δικια μου μου κραταει ευκολα με βαρια χρηση μια ολοληρη μερα και με ελαφρια προς μετρια χρηση (δλδ 1 ωρα mp3, 2 ωρες παιχνιδια, 1 ωρα σερφαρισμα κανενα 10λεπτο κλησεις) 2 μερες ειναι βεβαια και αναλογως την rom που εχεις αυτα
KAKADI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 επειδη και εγω ειχα την eclair (2.1) οπως και ολοι αλλωστε, θα πω οτι υπηρχαν καποια μικρα lagαρισματα οπως ειπα παραπανω και οχι κατι σπουδαιο οπως πχ συναντουσαμε σε symbian η wimo 6x... Ναι σε σχεση με τα λειτουργικα που λες τα κολληματα της 2,1 δεν ειναι κατι σπουδαιο...Επειδη ομως θελω να συγκρινω οχι με τον χειροτερο αλλα με τον καλυτερο που σε αυτο το τομεα ειναι το ios γι αυτο το εγραψα ετσι..
vasilisga Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ναι σε σχεση με τα λειτουργικα που λες τα κολληματα της 2,1 δεν ειναι κατι σπουδαιο...Επειδη ομως θελω να συγκρινω οχι με τον χειροτερο αλλα με τον καλυτερο που σε αυτο το τομεα ειναι το ios γι αυτο το εγραψα ετσι.. σε σχεση με το Iphone το galaxy δεν ειναι ολοκληρωτικα καλυτερο... καπου κερδιζει καπου χανει σε θεμα smoothness πιστευω το ios θα ειναι παντα μπροστα οτι lagfix και να βγει μπορει το galaxy να κανει παπαδες σε χιλιαδυο θεματα οσων αφορα ομως την ομαλοτητα, δεν συγκρινεται κανενα με το iphone εχεις δει lagαρισμα στην "καινουρια" πλατφορμα symbian 3??? εκει να δεις γελια... :lol: παντα υπαρχει καλυτερο και χειροτερο σε συγκεκριμενους τομεις, τα ζυγιζεις και διαλεγεις
KAKADI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μαζι σου γι αυτο λεω οτι αν το Android 3.0 αν γινει τοσο σταθερο, το ios μετα θα τον χασει τον "πολεμο".. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2010 από KAKADI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα