FFighter Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ειδα κατι ταχυτητες μετα την 2.2 στα 1.6... Παιζει τετοια διαφορα απο τα 0.93 που βλεπω στο δικο μου με τη 2.1? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ειδα κατι ταχυτητες μετα την 2.2 στα 1.6...Παιζει τετοια διαφορα απο τα 0.93 που βλεπω στο δικο μου με τη 2.1? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Κατι εχασα, που αναφερεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πέρασα αυτή και είναι πάρα πολύ καλή! Άντε να δούμε πότε θα βγει και η 2,2 για τα Ελληνικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πέρασα αυτή και είναι πάρα πολύ καλή! Άντε να δούμε πότε θα βγει και η 2,2 για τα Ελληνικά! Εγω περασα την JPO γιατι δεν με ενδιεφερε το ελληνικο swype και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος. Σε λιγο θα βαλω και τον JFS kernel και θα ποσταρω εντυπωσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Παίδες, την Froyo 2.2 θα την πάρουν όλα τα stock Galaxy S ασχέτως παρτίδας/χώρας/installed rom; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν το κανεις μεσω kies θα πρεπει να εχεις επισημη rom. Αν δεν ειναι η τελευταια δεν ξερω τι γινεται, μπορει να σε παει πρωτα στην τελευταια και μετα στην 2.2. Αλλα ειναι διαφορετικες εκδοσεις αναλογα το product code. Και παλι ομως πειραζεις την registry του Κies και βαζεις οποια θελεις. Εγω πχ εβαλα την jpo που ειναι αγγλικη. Η jpa που κυκλοφορεο νομιζω ειναι για τις Σκανδιναβικες χωρες και εχει αναλογες γλωσσες στο swype. Η ελληνικη θα εχει φυσικα και ελληνικο swype, στην ουσια αυτη ειναι και η διαφορα καθε εκδοσης... Παρολα αυτα μπορεις να την βαλεις και μεσω odin ανεξαρτητως ρομ (επισημη ή μη) που εχεις τωρα. Απλως και στις δυο περιπτωσεις βγαζεις ο,τι lagfix εχεις βαλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια, ειμαι ο μονος που δεν με ενδιαφερει ποτε θα κυκλοφορησει η επισημη 2.2 στην Ελλαδα??? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια, ειμαι ο μονος που δεν με ενδιαφερει ποτε θα κυκλοφορησει η επισημη 2.2 στην Ελλαδα??? :lol: Μπα ειμαι και εγω. Κυριως γιατι την εχω βαλει ηδη. Παντως ειναι καλη και αρκετα smooth, καποιοι λενε πως δεν θελει καν lagfix, αλλα εγω εβαλα ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 και wi-fi direct στο galaxy s http://www.madfortech.com/2010/11/samsung-galaxy-s-το-πρώτο-με-wi-fi-direct/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μπα ειμαι και εγω. Κυριως γιατι την εχω βαλει ηδη. Παντως ειναι καλη και αρκετα smooth, καποιοι λενε πως δεν θελει καν lagfix, αλλα εγω εβαλα ενα ναι και εγω για αυτο το λεω... παντως δεν νομιζω οτι θα ασχοληθω μαζι της οταν κυκλοφορησει πιο smooth απο οτι παει τωρα με την darky, δεν νομιζω να πηγαινει, οποτε... και wi-fi direct στο galaxy s http://www.madfortech.com/2010/11/samsung-galaxy-s-το-πρώτο-με-wi-fi-direct/ ναι πολυ καλη ειδηση, το εχω διαβασει και σε γειτονικο forum, μενει να το δουμε στη πραξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το lagfix τι είναι; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το lagfix τι είναι; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk οτι λεει και η λεξη... lag fix διορθωνει καποια lagαρισματα του κινητου, η αλλιως καποια μικρα κολληματακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 E oχι και "μικρα κολληματακια".. Ατομα εχουν πουλησει το κινητο τους επειδη δυσλειτουργουσε σε πολυ μεγαλο βαθμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 E oχι και "μικρα κολληματακια".. Ατομα εχουν πουλησει το κινητο τους επειδη δυσλειτουργουσε σε πολυ μεγαλο βαθμο. Σωστο!! Η 2,1 ειναι για τα μπαζα στο galaxy..Η 2,2 τρωγεται αλλα σα το ios δεν ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 E oχι και "μικρα κολληματακια".. Ατομα εχουν πουλησει το κινητο τους επειδη δυσλειτουργουσε σε πολυ μεγαλο βαθμο. Ας πρόσεχαν. Το τηλέφωνο πετάει. Ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλεις το fix, είναι κυριολεκτικά το πάτημα ενός πλήκτρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα