Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Ειδα κατι ταχυτητες μετα την 2.2 στα 1.6...

Παιζει τετοια διαφορα απο τα 0.93 που βλεπω στο δικο μου με τη 2.1?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Κατι εχασα, που αναφερεσαι?:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Εγώ πέρασα αυτή και είναι πάρα πολύ καλή! :-D

Άντε να δούμε πότε θα βγει και η 2,2 για τα Ελληνικά!

Εγω περασα την JPO γιατι δεν με ενδιεφερε το ελληνικο swype και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος. Σε λιγο θα βαλω και τον JFS kernel και θα ποσταρω εντυπωσεις... :-)

• Moderators

Αν το κανεις μεσω kies θα πρεπει να εχεις επισημη rom. Αν δεν ειναι η τελευταια δεν ξερω τι γινεται, μπορει να σε παει πρωτα στην τελευταια και μετα στην 2.2.

Αλλα ειναι διαφορετικες εκδοσεις αναλογα το product code. Και παλι ομως πειραζεις την registry του Κies και βαζεις οποια θελεις. Εγω πχ εβαλα την jpo που ειναι αγγλικη. Η jpa που κυκλοφορεο νομιζω ειναι για τις Σκανδιναβικες χωρες και εχει αναλογες γλωσσες στο swype. Η ελληνικη θα εχει φυσικα και ελληνικο swype, στην ουσια αυτη ειναι και η διαφορα καθε εκδοσης...

Παρολα αυτα μπορεις να την βαλεις και μεσω odin ανεξαρτητως ρομ (επισημη ή μη) που εχεις τωρα.

Απλως και στις δυο περιπτωσεις βγαζεις ο,τι lagfix εχεις βαλει..

• Moderators
ρε παιδια, ειμαι ο μονος που δεν με ενδιαφερει ποτε θα κυκλοφορησει η επισημη 2.2 στην Ελλαδα???

:lol: :lol: :lol:

Μπα ειμαι και εγω. Κυριως γιατι την εχω βαλει ηδη. Παντως ειναι καλη και αρκετα smooth, καποιοι λενε πως δεν θελει καν lagfix, αλλα εγω εβαλα ενα :lol:

Μπα ειμαι και εγω. Κυριως γιατι την εχω βαλει ηδη. Παντως ειναι καλη και αρκετα smooth, καποιοι λενε πως δεν θελει καν lagfix, αλλα εγω εβαλα ενα :lol:

ναι και εγω για αυτο το λεω...

παντως δεν νομιζω οτι θα ασχοληθω μαζι της οταν κυκλοφορησει

πιο smooth απο οτι παει τωρα με την darky, δεν νομιζω να πηγαινει, οποτε... :-D

ναι πολυ καλη ειδηση, το εχω διαβασει και σε γειτονικο forum, μενει να το δουμε στη πραξη... :-)

Το lagfix τι είναι;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

οτι λεει και η λεξη...

lag fix

διορθωνει καποια lagαρισματα του κινητου, η αλλιως καποια μικρα κολληματακια :-)

E oχι και "μικρα κολληματακια".. Ατομα εχουν πουλησει το κινητο τους επειδη δυσλειτουργουσε σε πολυ μεγαλο βαθμο.

Σωστο!! Η 2,1 ειναι για τα μπαζα στο galaxy..Η 2,2 τρωγεται αλλα σα το ios δεν ειναι..

E oχι και "μικρα κολληματακια".. Ατομα εχουν πουλησει το κινητο τους επειδη δυσλειτουργουσε σε πολυ μεγαλο βαθμο.

Ας πρόσεχαν. Το τηλέφωνο πετάει. Ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλεις το fix, είναι κυριολεκτικά το πάτημα ενός πλήκτρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...