vasilisga Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Χμμμ μηπως εχει να κανει με την συγκεκριμενη ρομ?Μηπως εχεις απενεργοποιησει τιποτα περιεργο με κανεναν start up manager/auditor ή κανεναν task killer? Μηπως εχεις πειραξει το media scanning με κανενα xda mod? δεν νομιζω να ειναι κατι απο αυτα, τουλαχιστον δεν εχω πειραξει τιποτα εγω ο ιδιος περα απο την αλλαγη rom ισως να φταιει και η ιδια η rom παντως με εχει κουρασει αυτη η λογικη των ρομς, και ας του εχω κανει 1-2 περασματα μονο... θελω να εχω μια συσκευη που να πηγαινει σφαιρα χωρις την αλλαγη ρομς καθε λιγο και λιγακι και να λειτουργουνε ολα οπως πρεπει μπορω?
atsddd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 δεν νομιζω να ειναι κατι απο αυτα, τουλαχιστον δεν εχω πειραξει τιποτα εγω ο ιδιος περα απο την αλλαγη romισως να φταιει και η ιδια η rom παντως με εχει κουρασει αυτη η λογικη των ρομς, και ας του εχω κανει 1-2 περασματα μονο... θελω να εχω μια συσκευη που να πηγαινει σφαιρα χωρις την αλλαγη ρομς καθε λιγο και λιγακι και να λειτουργουνε ολα οπως πρεπει μπορω? Ναι!!! Παρε iphone:-D Μεχρι εκεινη τη στιγμη ομως, αν θες βγαλε οτι rom εχεις, κανε ενα reset του samsung σε factory settings, και βαλε μονο το oneclick lag fix και αν θες και να το ομορφυνεις κατεβασε και τον launcher pro. Ετσι εμενα προσωπικα δεν μου χει κανει ποτε καποιο κολλημα και το εχω δυο μηνες. Κακα τα ψεματα οσο πιο πολυ πειραζεις και παραμετροποιεις το λειτουργικο, ειτε προκειται για κινητο, η για υπολογιστη, τοσο πιο ασταθες γινεται. Το galaxy ειναι ενα φοβερο κινητο και να πω την αληθεια σε καποια σημεια το προτιμω κι απ το iphone 4, αλλα δυστηχως η samsung δεν εγινε ακομα apple στην υποστηριξη του. Εγω περιμενω απλα το επισημο 2,2 γιατι ο provider που εχω, κανει διαφορα τρελα με τις ρυθμισεις ιντερνετ κτλ αν δεν χρησιμοποιεις τη δικη του rom, και μετα απ αυτο το αφηνω χωρις πειραγμα κτλ μεχρι να ρθει η ωρα να το ανανεωσω. Νομιζω ειναι και η καλυτερη λυση για να αποφευγουμε τα οποιαδηποτε προβληματα σε μια συσκευη.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 το ξερω οτι χρειαζεται καποιου ειδους refresh αλλα δεν ξερω πως γινεται και δεν υπαρχει και σχετικο κουμπιοχι απλα τα πεταξα μεσα σε ενα φακελο τωρα το εκανα synchronise μεσω του kies, το οποιο με παιδεψε πολυ ωρα αλλα τα καταφερα την επομενη θα δοκιμασω και synchronize με windows media γενικα απο οτι καταλαβα θελει να τα κανεις με συγχρονισμο και οχι απλα να τα πετας μεσα οπως εκανα στο nokia μου... Aν και βασικα μπορεις απλα να ξεχασεις τον stock player και να καταεβασεις τον Lithium ο οποιος ειναι μαλλον ο καλυτερος και εχει και widget αν σε ενδιαφερει
vasilisga Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Aν και βασικα μπορεις απλα να ξεχασεις τον stock player και να καταεβασεις τον Lithium ο οποιος ειναι μαλλον ο καλυτερος και εχει και widget αν σε ενδιαφερει σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, για αλλη μια φορα εδωσες τη λυση... ασχετο, εχει βγει μια καινουρια ρομ παλι στο bytheway που λενε οτι ειναι απλα απιστευτη, και παλι με τρωει ο πωπος μου να την περασω... :lol:
gesamgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, για αλλη μια φορα εδωσες τη λυση... ασχετο, εχει βγει μια καινουρια ρομ παλι στο bytheway που λενε οτι ειναι απλα απιστευτη, και παλι με τρωει ο πωπος μου να την περασω... :lol: πραγματικα τρελλη και ονειρο! εχουμε καλους μαγειρες!
mitsosmalakas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 καλά που ανέφερες για την ρομ στο bytheway:-D αγγίζουμε την τελειότηταααα
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αντίθετα, βρίσκω τραγική και προκλητική (για την τιμή του) την έλλειψη TV-out στο Desire, ενώ στο Galaxy S μου έχει λύσει τα χέρια. Αrxaggelos κανω quote απο το αλλο θεμα για να μην ειμαστε offtopic. Τι ειδους tv out χρησιμοποιεις και ποιας εταιρειας? Ενα που εχω παρει εγω συνδεεται με την υποδοχη των 3,5mm και η ποιοτητα της εικονας ειναι μετριοτατη. Υπαρχει και αλλος τυπος?
arxaggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αrxaggelos κανω quote απο το αλλο θεμα για να μην ειμαστε offtopic. Τι ειδους tv out χρησιμοποιεις και ποιας εταιρειας? Ενα που εχω παρει εγω συνδεεται με την υποδοχη των 3,5mm και η ποιοτητα της εικονας ειναι μετριοτατη. Υπαρχει και αλλος τυπος? storm έχω πάρει αυτό εδώ που είναι για nokia και πάμφθηνο και δουλεύει κανονικά. Όσο για την ποιότητα, κακά τα ψέμματα, ότι και να κάνεις, πάλι rca θα είναι, άρα πολύ μέτρια για τα σημερινά δεδομένα. Γενικά δεν ξέρω αν μπορώ να σου πω αντικειμενικά, γιατί κάθε φορά το βάζω σε διαφορετικό προτζέκτορα (ανάλογα ποιός είναι διαθέσιμος) και με μερικούς είναι ψιλοχάλια, αλλά με άλλους είναι πολύ νορμάλ. Επίσης εγώ το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για powerpoint, και δεν έχω πρόβλήμα στην εικόνα ως τώρα, σε ταινίες ή παιχνίδια δεν ξέρω τί απόδοση θα έχει. Πολύ θα ήθελα να παίξω λίγο Asphalt στην 37άρα μου αλλά η π@@@άνα έχει της παναγιάς τα μάτια εκτός από rca-in :shock: !!! Αν πέσουν (πολύ) οι τιμές της ίδιας της Σάμμυ, ή βγει κανένα third party τέτοιο, το χτυπάω άνετα. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει σαφή αναφορά από χρήστη ότι δουλεύει, πάντως. Ίσως σε froyo.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 storm έχω πάρει αυτό εδώ που είναι για nokia και πάμφθηνο και δουλεύει κανονικά. Αυτο εχω παρει και εγω τελικα, τωρα θυμηθηκα μαλιστα πως το ειχα δει απο λινκ σου στο αλλο φορουμ Βασικα εγω το πηρα για χαβαλε για να ειμαι ειλικρινης, οποτε δεν ειχα γενικα μεγαλες απαιτησεις, αλλα στην τηλεοραση μου που το δοκιμασα για να δω καποια βιντεακια, δεν μπορω να πω πως φαινονταν ικανοποιητικα. Οντως αν πεσουν οι τιμες και διαπιστωθει πως δουλευει μαλλον θα χτυπησω και εγω ενα σαν το δευτερο. Βασικα ετσι θα ελυνε κανεις εντελως τις on the go "αναγκες" για multimedia προβολες σε οποιαδηποτε τηλεοραση σε HD ποιοτητα...
mitsosmalakas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nCb91CvPUu8[/ame]
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά κανένα νέο για την 2.2 της ελληνικής έκδοσης;
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά κανένα νέο για την 2.2 της ελληνικής έκδοσης; για κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και αμερικανικούς παρόχους έχει ήδη βγει από προχθές για επίσημο κατέβασσμα (το Kies δεν το βλέπει ακόμη Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει για εδώ). Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει και για τα product codes που περιλαμβάνουν την Ελλάδα. Κάποιοι αισιόδοξοι λένε για σαββατοικύριακο, αλλά με βάση τις τώρα αναβολές και το πού καταλήγουν συνήθβως οι φήμες, ασ'το να τσουλήσει χωρίς να περιμένεις για να μην απογοητευτείς Το καλό είναι ότι μετά από 1,5 μήνα πρήξιμο (24/9 ήταν να βγει) έχει πλέον βγει επίσημα.
astrolabos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλύτερα αργά και καλά παρά γρήγορα και πρόχειρα.
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 για κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και αμερικανικούς παρόχους έχει ήδη βγει από προχθές για επίσημο κατέβασσμα (το Kies δεν το βλέπει ακόμη Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει για εδώ). Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει και για τα product codes που περιλαμβάνουν την Ελλάδα. Κάποιοι αισιόδοξοι λένε για σαββατοικύριακο, αλλά με βάση τις τώρα αναβολές και το πού καταλήγουν συνήθβως οι φήμες, ασ'το να τσουλήσει χωρίς να περιμένεις για να μην απογοητευτείς Το καλό είναι ότι μετά από 1,5 μήνα πρήξιμο (24/9 ήταν να βγει) έχει πλέον βγει επίσημα. Οκ, σε ευχαριστώ! Το παραπάνω ήταν για το Galaxy του αδερφού μου. Εγώ σκέφτομαι, στο δικό μου που είναι το Vibrant, να του περάσω Custom 2.2 γιατί δε βλέπω να βγαίνει Αμερική από την T-Mobile. Τι λέτε;
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Οκ, σε ευχαριστώ! Το παραπάνω ήταν για το Galaxy του αδερφού μου. Εγώ σκέφτομαι, στο δικό μου που είναι το Vibrant, να του περάσω Custom 2.2 γιατί δε βλέπω να βγαίνει Αμερική από την T-Mobile. Τι λέτε; Εγω αυτο θα εκανα, απλως προσεξε να φορτωσεις την σωστη ρομ ειδικα για την συσκευη σου. Επισης εγω θα πηγαινα σε καποια αφενος δοκιμασμενη, αφετερου χωρις πολλα πειραγματα απο μονη της. Και αν ειναι βασισμενη στην επισημη εκδοση 2.2 του galaxy ακομα καλυτερα. Αν και δεν εχω ασχοληθει με vibrant οποτε δεν ξερω τι γκαμα επιλογων εχεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα