Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Tο εβαλες? Εχει οντως τρελη διαφορα?

Ειμαι ετοιμος να την βγαλω την Rfs γιατι μου καταναλωνει τρελη μπαταρια, σε standby χανει 20% ποσοστο. Τ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
μα πανω σε αυτη δεν καθεται?

Ναι σε αυτην καθεται, γενικα ρωτησα ασχετως αν σκοπευω να γυρισω σε eclair, απλως το διατυπωσα λαθος :-)

Ειμαι ετοιμος να την βγαλω την Rfs γιατι μου καταναλωνει τρελη μπαταρια, σε standby χανει 20% ποσοστο. Τ

Tώρα κάνω το restore από το backup.Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.Αλλά πρέπει να βάλω και καμία app να δω αποτελέσματα οπότε αποτελέσματα σε λίγο που θα γίνει το restore.Αν δω 200+ ελεύθερη ram θα χαζέψω!:-D

εχεις θεμα με την μπαταρια?

εγω δεν εμεινα ουτε μερα με την εργοστασιακη rom και ετσι δεν εχω μετρο συγκρισης... :-(

με αυτη την εκδοση kernel Νικο εχεις δει διαφορα? αξιζει να την βαλουμε?

ποση ram σου βλεπει?

για να την περασουμε πρεπει να περασουμε παλι προγραμματα και ρυθμισεις απο την αρχη?

στο myphone διαβασα οτι μπορει να εχουμε μονο 300κατι mb εκμεταλλευσιμα ωστοσο τα υπολοιπα 200 ειναι κρατημενα απο το κινητο για δικες του διεργασιες που δεν μπορουμε να δουμε

λεω να περιμενω λιγο ακομη για ασφαλεστερα συμπερασματα... :-)

ρε παιδια εχω ενα θεμα με τον default music player... :-(

εχω μεταφερει στην καρτα sd ας πουμε 200 τραγουδια, αλλα στον mp3 player δεν μου τα εμφανιζει ολα

οταν παω μεσα απο τον file explorer μπορω να βρω αυτα που λειπουν και να τα ακουσω, αλλα το mp3 εξακολουθει να μην τα βλεπει :mad:

μπορει να βοηθησει καποιος?

ρε παιδια εχω ενα θεμα με τον default music player... :-(

εχω μεταφερει στην καρτα sd ας πουμε 200 τραγουδια, αλλα στον mp3 player δεν μου τα εμφανιζει ολα

οταν παω μεσα απο τον file explorer μπορω να βρω αυτα που λειπουν και να τα ακουσω, αλλα το mp3 εξακολουθει να μην τα βλεπει :mad:

μπορει να βοηθησει καποιος?

Γενικά θέλει να κάνει refresh, δεν ξέρω πως, αλλά ας πούμε όταν το βγάζεις από το pc σίγουρα ξαναψάχνει να δει εάν έγιναν αλλαγές. Τα τραγούδια τα έβαλες με απλή σύνδεση στο pc?

Γενικά θέλει να κάνει refresh, δεν ξέρω πως, αλλά ας πούμε όταν το βγάζεις από το pc σίγουρα ξαναψάχνει να δει εάν έγιναν αλλαγές. Τα τραγούδια τα έβαλες με απλή σύνδεση στο pc?

το ξερω οτι χρειαζεται καποιου ειδους refresh αλλα δεν ξερω πως γινεται και δεν υπαρχει και σχετικο κουμπι

οχι απλα τα πεταξα μεσα σε ενα φακελο

τωρα το εκανα synchronise μεσω του kies, το οποιο με παιδεψε πολυ ωρα αλλα τα καταφερα

την επομενη θα δοκιμασω και synchronize με windows media

γενικα απο οτι καταλαβα θελει να τα κανεις με συγχρονισμο και οχι απλα να τα πετας μεσα οπως εκανα στο nokia μου... :-(

Βασικα κι εγω μεσα τα πεταω σ ενα φακελο που τον λεω music και ποτε δεν ειχα προβλημα. το refresh γινεται ουτως η αλλλως αυτοματα. Οταν ξεσυνδεεις το τηλεφωνο σου απ το usb αν δεις πανω αριστερα λεει οτι γινεται ενημερωση της βιβλιοθηκης του.

Εμενα παλι το kies ποτε δεν δουλεψε σωστα οποτε δεν το χρησιμοποιω:mad:

Για κοιτα στις ρυθμισεις usb του τηλεφωνου και βαλτο να το αναγνωριζει σαν mass storage με τη μια μηπως και λυθει το προβλημα.

Γενικά και εγώ είμαι της άποψης να τα κάνεις drag n drop. Δεν είχα πότε πρόβλημα μερικές φορές ήθελε λίγο χρόνο να αναγνωρίσει όλες τις playlist αλλά μονο αυτό :-) έλεγα μήπως τα έκανες wireless γιατί εκεί τότε δεν κάνει refresh :-)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Γενικά και εγώ είμαι της άποψης να τα κάνεις drag n drop. Δεν είχα πότε πρόβλημα μερικές φορές ήθελε λίγο χρόνο να αναγνωρίσει όλες τις playlist αλλά μονο αυτό :-) έλεγα μήπως τα έκανες wireless γιατί εκεί τότε δεν κάνει refresh :-)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

και εγω αυτο εκανα αρχικα ρε μαγκες, αλλα δεν τα βρισκει το mp3 player... :mad:

εμπαινα σαν συσκευη μαζικης αποθηκευσης τα πετουσα μεσα σε ενα φακελο αλλα δεν, τι διαολο ο μοναδικος ειμαι??? :lol: :lol:

• Moderators
και εγω αυτο εκανα αρχικα ρε μαγκες, αλλα δεν τα βρισκει το mp3 player... :mad:

εμπαινα σαν συσκευη μαζικης αποθηκευσης τα πετουσα μεσα σε ενα φακελο αλλα δεν, τι διαολο ο μοναδικος ειμαι??? :lol: :lol:

Χμμμ μηπως εχει να κανει με την συγκεκριμενη ρομ?

Μηπως εχεις απενεργοποιησει τιποτα περιεργο με κανεναν start up manager/auditor ή κανεναν task killer?

Μηπως εχεις πειραξει το media scanning με κανενα xda mod?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...