Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
ψηνομαι για linux αλλα φοβαμαι μην κανω καμια μη αναστρεψιμη πατατα :o

Τhanks για την ενημερωση, θα περασω το panda που μου φανηκε πιο εντυπωσιακο για να τσεκαρω και εγω :-)

Οσον αφορα το linux, αν "το χεις" το λειτουργικο προχωρα, στο κατω κατω μπορεις παντα να περασεις μια νεα Ρομ απο πανω, υποθετω.

Προσωπικα δεν θα το ρισκαρα, διοτι ειμαι τοσο ασχετος με το εν λογω os που παιζει να μην βρω πως να απανταω σε μια κληση :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τhanks για την ενημερωση, θα περασω το panda που μου φανηκε πιο εντυπωσιακο για να τσεκαρω και εγω :-)

Οσον αφορα το linux, αν "το χεις" το λειτουργικο προχωρα, στο κατω κατω μπορεις παντα να περασεις μια νεα Ρομ απο πανω, υποθετω.

Προσωπικα δεν θα το ρισκαρα, διοτι ειμαι τοσο ασχετος με το εν λογω os που παιζει να μην βρω πως να απανταω σε μια κληση :lol:

καλα και εγω μην νομιζεις οτι ξερω τιποτα το ιδιαιτερο :lol:, τα βασικα, αλλα απο περιεργεια και μονο θελω να δω πως θα ειναι στο μικρο μας galaxy :o

απο οτι ειδα διαλεγεις και αναμεσα σε debian και ubuntu

εχω βρει και εδω περα καποιες σχετικες οδηγιες για το εν λογω app και κατω κατω στο τελος λεει κατι για το αν θες να πειραματιστεις χωρις να κανεις καποια αλλαγη στο κινητο, αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει :-(

http://android.galoula.com/en/LinuxInstall/

α, επισης με το καλο η καινουρια rom :-)

---------- Προσθήκη στις 03:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ----------

λοιπον για τον φιλο gbras που εχει ανησυχιες για το gps, εγκατεστησα μια εφαρμογη, το ndrive συγκεκριμενα

σε γενικες γραμμες οσων αφορα την ευρεση δορυφορων και ευαισθησια θα πω οτι ειναι μετριο

δεν τρελαθηκα κιολας, καθως οπως ειπα δεν εχω εμπειρα περι gps περα απο το 6220 θα πω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα, ισως λιγο καλυτερο του galaxy

μεσα στο σπιτι δεν βρισκει σημα ευκολα

στον δρομο λειτουργει κανονικα

καλα και εγω μην νομιζεις οτι ξερω τιποτα το ιδιαιτερο :lol:, τα βασικα, αλλα απο περιεργεια και μονο θελω να δω πως θα ειναι στο μικρο μας galaxy :o

απο οτι ειδα διαλεγεις και αναμεσα σε debian και ubuntu

εχω βρει και εδω περα καποιες σχετικες οδηγιες για το εν λογω app και κατω κατω στο τελος λεει κατι για το αν θες να πειραματιστεις χωρις να κανεις καποια αλλαγη στο κινητο, αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει :-(

http://android.galoula.com/en/LinuxInstall/

α, επισης με το καλο η καινουρια rom :-)

---------- Προσθήκη στις 03:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ----------

λοιπον για τον φιλο gbras που εχει ανησυχιες για το gps, εγκατεστησα μια εφαρμογη, το ndrive συγκεκριμενα

σε γενικες γραμμες οσων αφορα την ευρεση δορυφορων και ευαισθησια θα πω οτι ειναι μετριο

δεν τρελαθηκα κιολας, καθως οπως ειπα δεν εχω εμπειρα περι gps περα απο το 6220 θα πω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα, ισως λιγο καλυτερο του galaxy

μεσα στο σπιτι δεν βρισκει σημα ευκολα

στον δρομο λειτουργει κανονικα

Δηλαδη το navigon, TomTom, και τα υπολοιπα δεν υπαρχουν?? Στο ios βρικσεις πληθος πληροφοριες για gps software, στο android σχεδον τιποτα.

Δηλαδη το navigon, TomTom, και τα υπολοιπα δεν υπαρχουν?? Στο ios βρικσεις πληθος πληροφοριες για gps software, στο android σχεδον τιποτα.

ολα υπαρχουν αλλα πρεπει να πληρωσεις για να παρεις την πληρη εκδοση ;)

• Moderators

Απο software αυτα που ξερω να λειτουργουν ειναι τα Sygic, Navigon, Ndrive, Destinator.

ρε παιδια πως μπορω να βαλω υποτιτλους σε μια ταινια???

περα απο τον γνωστο τροπο ενσωματωσης των υποτιτλων στην ταινια με τριτο προγραμμα, η την ονομασια του αρχειου .srt ιδιο με την ονομασια της ταινιας το οποιο απο οτι ειδα δεν πιανει... :-(

γιατι δεν πιανει? εσωσες το .srt σαν UTF?

εννοεις να μετατρεψω τους υποτιτλους σε μορφη unicode?

εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει πως...

Θελει 3rd party player. Εχω διαβασει πως παιζει με τον RockPlayer ή τον Act1. Δεν το εχω δοκιμασει ομως.

τον rockplayer εχω αλλα δεν μου τους παιζει

πετυχε? ολα ΟΚ?

ναι ολα κομπλε :-D

με τον rock player, εβαλα ιδια ονομασια σε υποτιτλους και ταινια σε ενα φακελο και τους ενσωματωνει μονο του το προγραμμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...