Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα γι αυτο δεν απαντατε για το gps. Κανενας κατοχος του Galaxy δε το χρησιμοποιει σαν gps!! απιστευτο..

Ευχαριστω παντως τους nikos21aek και vassilisga για τον κοπο τους να δωσουν μια απαντηση

Ένα παλιό άρθρο ουσιαστικά λέει να έχεις το Use wirelless networks on. BTW εάν έχεις data χρησιμοποίησε το google navigation (που πέραν των voice instructions) είναι μια χαρά. Οι Xda έχουν βρει την λύση να ενεργοποιείτε στην Ελλάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα γι αυτο δεν απαντατε για το gps. Κανενας κατοχος του Galaxy δε το χρησιμοποιει σαν gps!! απιστευτο..

Ευχαριστω παντως τους nikos21aek και vassilisga για τον κοπο τους να δωσουν μια απαντηση

Ένα παλιό άρθρο ουσιαστικά λέει να έχεις το Use wirelless networks on. BTW εάν έχεις data χρησιμοποίησε το google navigation (που πέραν των voice instructions) είναι μια χαρά. Οι Xda έχουν βρει την λύση να ενεργοποιείτε στην Ελλάδα.

και αλλη μια

ADW.Launcher απο market

εμενα προσωπικα μου αρεσουν πιο πολυ η gde και η panda

εχει δοκιμασει κανεις το linux installer που βρισκεται στο market?

φαινεται καλο, αλλα μαλλον θελει λιγο ψαξιμο

και αλλη μια

ADW.Launcher απο market

• Moderators
και αλλη μια

ADW.Launcher απο market

To GDE σου επιτρεπει να αλλαζεις και το ονομα των εφαρμογων?

Γμτο καλα ειναι αυτα, αλλα μου αρεσει πολυ το feeds and updates widgets το οποιο στον ADW Launcher δεν λειτουργουσε και λογικα σε κανενα δεν θα λειτουργει. Επισης αυτα καταναλωνουν τρελη μνημη ή οχι?

• Moderators
και αλλη μια

ADW.Launcher απο market

To GDE σου επιτρεπει να αλλαζεις και το ονομα των εφαρμογων?

Γμτο καλα ειναι αυτα, αλλα μου αρεσει πολυ το feeds and updates widgets το οποιο στον ADW Launcher δεν λειτουργουσε και λογικα σε κανενα δεν θα λειτουργει. Επισης αυτα καταναλωνουν τρελη μνημη ή οχι?

να σου πω δεν τα εχω ψαξει πολυ, αλλα απο οσο ειδα στο gde δεν σου εχει καποια επιλογη για αλλαγη ονομασιας της εφαρμογης

οπως επισης σωστα παρατηρησες οτι δεν σου επιτρεπει σε κανενα απο τα παραπανω γραφικα περιβαλλοντα να προσθεσεις feed and update widget

απο θεμα μνημης δεν εχω παρατηρησει τρελη διαφορα, σιγουρα η αυξηση ειναι μικροτερη των 10mb

στην τελικη εδω που τα λεμε το default γραφικο περιβαλλον ειναι το πιο γρηγορο και συμβατο με ολα τα widget, ωστοσο και τα αλλα εχουν φαση γιατι σου επιτρεπει να κανεις πολλες τροποποιησεις σε πολλα μενου και εχουν και πολλα themes :-)

ψηνομαι για linux αλλα φοβαμαι μην κανω καμια μη αναστρεψιμη πατατα :o

να σου πω δεν τα εχω ψαξει πολυ, αλλα απο οσο ειδα στο gde δεν σου εχει καποια επιλογη για αλλαγη ονομασιας της εφαρμογης

οπως επισης σωστα παρατηρησες οτι δεν σου επιτρεπει σε κανενα απο τα παραπανω γραφικα περιβαλλοντα να προσθεσεις feed and update widget

απο θεμα μνημης δεν εχω παρατηρησει τρελη διαφορα, σιγουρα η αυξηση ειναι μικροτερη των 10mb

στην τελικη εδω που τα λεμε το default γραφικο περιβαλλον ειναι το πιο γρηγορο και συμβατο με ολα τα widget, ωστοσο και τα αλλα εχουν φαση γιατι σου επιτρεπει να κανεις πολλες τροποποιησεις σε πολλα μενου και εχουν και πολλα themes :-)

• Moderators

Τhanks για την ενημερωση, θα περασω το panda που μου φανηκε πιο εντυπωσιακο για να τσεκαρω και εγω :-)

Οσον αφορα το linux, αν "το χεις" το λειτουργικο προχωρα, στο κατω κατω μπορεις παντα να περασεις μια νεα Ρομ απο πανω, υποθετω.

Προσωπικα δεν θα το ρισκαρα, διοτι ειμαι τοσο ασχετος με το εν λογω os που παιζει να μην βρω πως να απανταω σε μια κληση :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...