Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mπαα χαλαρα :lol:

Λοιπον πατα ξανα το κουμπακι μεχρι να σου βγαλει r/w (Read/Write) οποτε να το μεταφερεις. Μετα επανεκινηση και θα εισαι οκ.

Α! Ελπιζω να εχεις την τελευταια εκδοση του root explorer γιατι (νομιζω) πως οι παλιοτεροι ειχαν προβλημα.

ενω σε ολο το μενου με αφηνει να επιλεξω αναμεσα σε r/o και σε r/w μολις μπω στο /system μου βγαζει r/o και δεν με αφηνει να το αλλαξω οσο και αν το παταω... :mad:

Δημοσ.
Mπαα χαλαρα :lol:

Λοιπον πατα ξανα το κουμπακι μεχρι να σου βγαλει r/w (Read/Write) οποτε να το μεταφερεις. Μετα επανεκινηση και θα εισαι οκ.

Α! Ελπιζω να εχεις την τελευταια εκδοση του root explorer γιατι (νομιζω) πως οι παλιοτεροι ειχαν προβλημα.

ενω σε ολο το μενου με αφηνει να επιλεξω αναμεσα σε r/o και σε r/w μολις μπω στο /system μου βγαζει r/o και δεν με αφηνει να το αλλαξω οσο και αν το παταω... :mad:

• Moderators
Δημοσ.

Περιεργο. Για πες μου, ποια εκδοση εχεις?

• Moderators
Δημοσ.

Περιεργο. Για πες μου, ποια εκδοση εχεις?

• Moderators
Δημοσ.
root explorer 2.8.1

εσενα στο κανει κανονικα?

Mε την 2.12.4 ναι. Περιμενε ΠΜ μου και ξαναδοκιμασε. ;)

Edit: You have pm.

• Moderators
Δημοσ.
root explorer 2.8.1

εσενα στο κανει κανονικα?

Mε την 2.12.4 ναι. Περιμενε ΠΜ μου και ξαναδοκιμασε. ;)

Edit: You have pm.

• Moderators
Δημοσ.

vasilisga σε εφτιαξα. Λοιπον νομιζω πως εχεις βαλει την Goodbye RFS Rom σωστα?

Πηγαινε εδω http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30341

Κατεβασε το afterburner.

Κανε ο,τι λεει (κοινως ενεργοποιησε το usb degugging, συνδεσε την συσκευη και τρεξε το afterburner) και θα σου πεταχτει ενα μενου στον υπολογιστη με τις εφαρμογες που λειπουν.

Επιλεξε το allshare και λογικα θα εισαι οκ. :)

Πες μου αν σου δουλεψε.

• Moderators
Δημοσ.

vasilisga σε εφτιαξα. Λοιπον νομιζω πως εχεις βαλει την Goodbye RFS Rom σωστα?

Πηγαινε εδω http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30341

Κατεβασε το afterburner.

Κανε ο,τι λεει (κοινως ενεργοποιησε το usb degugging, συνδεσε την συσκευη και τρεξε το afterburner) και θα σου πεταχτει ενα μενου στον υπολογιστη με τις εφαρμογες που λειπουν.

Επιλεξε το allshare και λογικα θα εισαι οκ. :)

Πες μου αν σου δουλεψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...