vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 λοιπον μαγκες του εχω περασει το psx emulator και απλα δεν υπαρχει το κινητο!!! αλλα εχω ενα θεμα με την μεταβαση στο froyo εχω χασει την εφαρμογη οπως ειπα προηγουμενως Allshare που χρησιμοποιειται για το DLNA εχω φαει ολο το internet αλλα δεν μπορω να το βρω και πολλες αλλες που εχω δοκιμασει δεν με ικανοποιουν ως προς την υποστηριξη των βιντεο αν γνωριζει κανεις τιποτα θα το εκτιμουσα, το χρειαζομαι πολυ ευχαριστωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 λοιπον μαγκες του εχω περασει το psx emulator και απλα δεν υπαρχει το κινητο!!! αλλα εχω ενα θεμα με την μεταβαση στο froyo εχω χασει την εφαρμογη οπως ειπα προηγουμενως Allshare που χρησιμοποιειται για το DLNA εχω φαει ολο το internet αλλα δεν μπορω να το βρω και πολλες αλλες που εχω δοκιμασει δεν με ικανοποιουν ως προς την υποστηριξη των βιντεο αν γνωριζει κανεις τιποτα θα το εκτιμουσα, το χρειαζομαι πολυ ευχαριστωωωω Υπαρχει σιγουρα στους xda σε ενα θεμα που εχει ολες τις stock apps, οταν θα βρεθω στο pc μου θα ποσταρω λινκ αν δεν το εχεις βρει μεχρι τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει σιγουρα στους xda σε ενα θεμα που εχει ολες τις stock apps, οταν θα βρεθω στο pc μου θα ποσταρω λινκ αν δεν το εχεις βρει μεχρι τοτε σε ευχαριστω φιλε, θα περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) σε ευχαριστω φιλε, θα περιμενω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=712594 Nα το. Εσυ θελεις το Dlna.apk Δυστυχως βεβαια θα πρεπει να κατεβασεις ολο το πακετο @nikos21aek Σχετικα με την περιβοητη ROM, αλλαξες και το product code σε EUR? Δεν το ανεφερες, και δεν εχω καταλαβει ακριβως γιατι πρεπει να αλλαχθει αυτο... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2010 από stormrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 φιλε stormrain να σε ευχαριστησω αλλα προκοπη δεν εκανα... κατεβασα το αρχειο που μου εβαλες, βρηκα το dlna.apk το περασα στο κινητο και μετα πηγα να το τρεξω, αλλα δεν το εγκαθιστουσε μετα ειπα να το κανω με adb αλλα εκει εχασα τα αυγα και τα πασχαλια, καθως δεν μπορω να τρεξω το android sdk.exe στον υπολογιστη πραγματικα για να εκμεταλλευτεις το κινητο πρεπει να εχεις πολλες παρα πολλες γνωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 φιλε stormrain να σε ευχαριστησω αλλα προκοπη δεν εκανα... κατεβασα το αρχειο που μου εβαλες, βρηκα το dlna.apk το περασα στο κινητο και μετα πηγα να το τρεξω, αλλα δεν το εγκαθιστουσε μετα ειπα να το κανω με adb αλλα εκει εχασα τα αυγα και τα πασχαλια, καθως δεν μπορω να τρεξω το android sdk.exe στον υπολογιστη πραγματικα για να εκμεταλλευτεις το κινητο πρεπει να εχεις πολλες παρα πολλες γνωσεις Exει και αρχειο obex? Aν ναι, δοκιμασε να τα πεταξεις και τα δυο στον φακελο /system/apps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Exει και αρχειο obex? Aν ναι, δοκιμασε να τα πεταξεις και τα δυο στον φακελο /system/apps. ναι εχει και odex, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τα βαλω στο system/apps γιατι απο το file manager δεν με αφηνει να μετακινησω στο system/apps απο τον υπολογιστη δεν τον βρισκω καν αυτον τον φακελο υπαρχει κανενας αλλο τροπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Exει και αρχειο obex? Aν ναι, δοκιμασε να τα πεταξεις και τα δυο στον φακελο /system/apps. ναι εχει και odex, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τα βαλω στο system/apps γιατι απο το file manager δεν με αφηνει να μετακινησω στο system/apps απο τον υπολογιστη δεν τον βρισκω καν αυτον τον φακελο υπαρχει κανενας αλλο τροπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ναι εχει και odex, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τα βαλω στο system/apps γιατι απο το file manager δεν με αφηνει να μετακινησω στο system/apps απο τον υπολογιστη δεν τον βρισκω καν αυτον τον φακελο υπαρχει κανενας αλλο τροπος? Eισαι rooted ε? Κατεβασε τον root explorer. Ανοιξε τον και πατα το κουμπακι πανω πανω που γραφει r/o. Τωρα μεσω του root explorer δοκιμασε να τα μετακινησεις και θα σε αφησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ναι εχει και odex, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τα βαλω στο system/apps γιατι απο το file manager δεν με αφηνει να μετακινησω στο system/apps απο τον υπολογιστη δεν τον βρισκω καν αυτον τον φακελο υπαρχει κανενας αλλο τροπος? Eισαι rooted ε? Κατεβασε τον root explorer. Ανοιξε τον και πατα το κουμπακι πανω πανω που γραφει r/o. Τωρα μεσω του root explorer δοκιμασε να τα μετακινησεις και θα σε αφησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Eισαι rooted ε? Κατεβασε τον root explorer. Ανοιξε τον και πατα το κουμπακι πανω πανω που γραφει r/o.Τωρα μεσω του root explorer δοκιμασε να τα μετακινησεις και θα σε αφησει τωρα με αφηνει να το κανω επικοληση αλλα μου λεει οτι το file system is read-only, και ετσι παλι τιποτα... σε εχω πρηξει ετσι? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Eισαι rooted ε? Κατεβασε τον root explorer. Ανοιξε τον και πατα το κουμπακι πανω πανω που γραφει r/o.Τωρα μεσω του root explorer δοκιμασε να τα μετακινησεις και θα σε αφησει τωρα με αφηνει να το κανω επικοληση αλλα μου λεει οτι το file system is read-only, και ετσι παλι τιποτα... σε εχω πρηξει ετσι? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 τωρα με αφηνει να το κανω επικοληση αλλα μου λεει οτι το file system is read-only, και ετσι παλι τιποτα... σε εχω πρηξει ετσι? :lol: Mπαα χαλαρα Λοιπον πατα ξανα το κουμπακι μεχρι να σου βγαλει r/w (Read/Write) οποτε να το μεταφερεις. Μετα επανεκινηση και θα εισαι οκ. Α! Ελπιζω να εχεις την τελευταια εκδοση του root explorer γιατι (νομιζω) πως οι παλιοτεροι ειχαν προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 τωρα με αφηνει να το κανω επικοληση αλλα μου λεει οτι το file system is read-only, και ετσι παλι τιποτα... σε εχω πρηξει ετσι? :lol: Mπαα χαλαρα Λοιπον πατα ξανα το κουμπακι μεχρι να σου βγαλει r/w (Read/Write) οποτε να το μεταφερεις. Μετα επανεκινηση και θα εισαι οκ. Α! Ελπιζω να εχεις την τελευταια εκδοση του root explorer γιατι (νομιζω) πως οι παλιοτεροι ειχαν προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimmyf Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) malista!!!! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2010 από dimmyf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα