vasilisga Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Dolphin HD. Όπως είσαι πέρνα froyo. froyo αμεσως λες ε? βασικα δεν εχω ιδεα πως γινεται επισης παρατηρησα οτι οταν ειχα ανοιχτο εναν browser η χρησιμοποιουμενη μνημη ηταν 270κατι απο τα συνολικα 300κατι που εχει δεν θυμαμαι και μου εκανε εντυπωση αρνητικη βεβαια, αλλα δεν ειδα καποια καθυστερηση καπου δεν ειχα καμια αλλη ανοιχτη εφαρμογη τρεχει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Κατεβάζεις το DOWNLOAD JPM/JP6 "GoodBye RFS" ROM 0.2 από εδώ Το κάνεις unrar,τρέχεις το Odin3 v1.3,τικάρεις το re-partition,πατάς ένα ένα τα PID,PDA,PHONE,CSC και βάζεις τα αντοίστοιχα rar που υπάρχουν σε αυτό που κατέβασες,σβήνεις το κινητό σου και κρατάς πατημένα το χαμήλωμα της έντασης,το κεντρικό πλήκτρο και το πλήκτρο ενεργοποίησης για να μπεί σε download mode,το συνδέεις στον υπολογιστή με το καλώδιο και μόλις δείς ανταπόκριση στο Odin3 πατάς start και περιμένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 prerooted εχω και εγω εδω και καιρο με lagfix. Δεν εχει κολησει το κινητο σχεδον πουθενα.Υπαρχουν καποια κολπα με ρουταρισμενο κινητο να βαλετε ελληνικα στο swype(xda forums ftw). Υπαρχουν και ωραια παιχνιδακια... Psx ειχα να παιξω καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Lagfix πάντως έβαλα για να το βάλω minfree aggressive καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Χμμμ αυτη δεν εχει ηδη εγκατεστημενο το lagfix? Ή εννοεις πως εβαλες απλως την εφαρμογη oclf χωρις να κανεις run τις αλλες επιλογες εκτος του minfree? Με βλεπω να την βαζω και εγω, η jp6 μου εκανε καποια force close σε καποιες εφαρμογες και γενικα σημερα που το λειτουργησα με hard χρηση παρατηρησα πως δεν ειναι και τοσο σταθερη. Οχι τιποτα απελπιστικα πραγματα, αλλα δεν παυουν να ειναι bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 φιλε Νικο επειδη δεν εχω ιδεα οπως ειπα προηγουμενως με αυτα, αμα το κανω θα εχω την εκδοση 2.2 δηλαδη τη froyo? επισης σε περιπτωση λεμε τωρα που δεν μου αρεσει η rom αυτη μπορω να επιστρεψω στην εργοστασιακη κατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Χμμμ αυτη δεν εχει ηδη εγκατεστημενο το lagfix? Ή εννοεις πως εβαλες απλως την εφαρμογη oclf χωρις να κανεις run τις αλλες επιλογες εκτος του minfree? Με βλεπω να την βαζω και εγω, η jp6 μου εκανε καποια force close σε καποιες εφαρμογες και γενικα σημερα που το λειτουργησα με hard χρηση παρατηρησα πως δεν ειναι και τοσο σταθερη. Οχι τιποτα απελπιστικα πραγματα, αλλα δεν παυουν να ειναι bugs. Την έβαλα για να βάλω μόνο το minfree στο aggressive. ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ---------- φιλε Νικο επειδη δεν εχω ιδεα οπως ειπα προηγουμενως με αυτα, αμα το κανω θα εχω την εκδοση 2.2 δηλαδη τη froyo?επισης σε περιπτωση λεμε τωρα που δεν μου αρεσει η rom αυτη μπορω να επιστρεψω στην εργοστασιακη κατασταση? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Επειδή μέχρι να βγει η εργοστασιακή 2,2 καληνύχτα... Niko λες να περάσω τη Rom που προτείνεις παραπάνω στο Galaxy του αδερφού μου; Εγώ είμαι με Vibrant και θα είμαι από ό,τι φαίνεται με 2,1 για πολύ καιρό ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 θα μου πει καποιος αν υπαρχει καποιο προβλημα με το gps? Εχω διαβασει αναφορες οτι δεν μπορει να βγαλει συντεταγμενες. Εχει λυθει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) μπορει καποιος να μου πει σε ποια unlimited πακετα ειχε το galaxy s sta 17ex6doseis? ηταν το s h to 3? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2010 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δεν χρησιμοποιώ gps εγώ.Αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα δεν ξέρω.Στα υπόλοιπα όλα όμως πετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εγω παλι το χρησιμοποιω αρκετα και επειδη θα παω απο iphone στο samsung ( μεγαλη αποφαση!) , θελω να ξερω αλλα κανενας δε λεει, ουτε στο myphone που ρωτησα. Μηπως τελικα ειναι ανυπαρκτο πρακτικα το gps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Κατεβάζεις το DOWNLOAD JPM/JP6 "GoodBye RFS" ROM 0.2 από εδώ Το κάνεις unrar,τρέχεις το Odin3 v1.3,τικάρεις το re-partition,πατάς ένα ένα τα PID,PDA,PHONE,CSC και βάζεις τα αντοίστοιχα rar που υπάρχουν σε αυτό που κατέβασες,σβήνεις το κινητό σου και κρατάς πατημένα το χαμήλωμα της έντασης,το κεντρικό πλήκτρο και το πλήκτρο ενεργοποίησης για να μπεί σε download mode,το συνδέεις στον υπολογιστή με το καλώδιο και μόλις δείς ανταπόκριση στο Odin3 πατάς start και περιμένεις. φιλε Νικο, εισαι απαιχτος απλα!!! κατεβα στην Κρητη να σε κερασω οτι θες διαβασα και τον οδηγο στο λινκ αλλα με ψιλομπερδευε και ημουν χαμενος... και εσυ μεσα σε τρεις γραμμες, κατατοπιστικοτατος και παλι ευχαριστω :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Την πέρασες;Για πες εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 την εβαλα ναι δεν την εχω πολυ ωρα για να πω πολλα πραγματα, αλλα εχει κανει το κινητο πολυ πιο παραμετροποιησιμο, ακομη το ψαχνω να το μαθω, οσων αφορα την ταχυτητα δεν εχω παρατηρησει κατι, σφαιρα πηγαινε πριν, σφαιρα παει και τωρα επισης μου αρεσουν πολυ καποιες λεπτομεριες στα γραφικα που προστεθηκαν βεβαια μου εβγαλε και μια εφαρμογη που ερχοταν απο την default, δεν θυμαμαι πως την λενε που μπορουσα να μεταφερω αρχεια απο το router και τωρα ψαχνω να βρω μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ε για αυτό σου είπα να το βάλεις τώρα για να μην το δουλέψεις μέρες όπως το πήρες και μετά επιβάλλεται να το βάλεις που όσο να ναι θα ήταν περισσότερο μπελάς να ξαναβάζεις εφαρμογές κτλ κτλ. Όλες οι εφαρμογές υπάρχουν και στο μάρκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα