Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Eχω την εντυπωση πως την εβγαλαν την Νορβηγικη εκδοση και το χακεμα δεν λειτουργει πια.

Για ποιον λογο δεν γνωριζω, βλακεια παντως, αν και εγω την εχω ηδη βαλει. Τελος παντων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Stormraιn: υπαρχει πιθανοτητα βγαινοντας η εκδοση εδω ελλαδα εμεις που εχουμε την νορβηγικη να περασουμε την ελληνικη απο πανω??

VasilisXD: Δεν εχω ελληνικο Swype..Εχω ελληνικο qwerty μονο..Πολυ καλο by the way ομως..Σαν εργοστασιακο ειναι..

• Moderators
Stormraιn: υπαρχει πιθανοτητα βγαινοντας η εκδοση εδω ελλαδα εμεις που εχουμε την νορβηγικη να περασουμε την ελληνικη απο πανω??

VasilisXD: Δεν εχω ελληνικο Swype..Εχω ελληνικο qwerty μονο..Πολυ καλο by the way ομως..Σαν εργοστασιακο ειναι..

Nαι, με τον ιδιο ακριβως τροπο. Αλλα γιατι να το κανεις αυτο? Θεωρητικα μονο το Swype θα αλλαζει που θα εχει και ελληνικα...

To swype το σθνήθισα και είναι όαλ τα λ7. Και επειδή δεν έχω χρόνο για χακεριέςμ να ψάχνω apk από 'δω και απο κει, δεν πειράζει να περιμένω λογάκι. Έτσι κι αλλιώς, όσο κρατάει η κάρτα me internet της Wind (1,5γ δεν είναι λίγα) το έχω για δεύτερο τηλ/mediaplayer/gps/net/κλπ κλπ κλπ οπότε δεν προβληματίζομαι.

παιδια ερωτηση για το γαλαξια αν βαλεις ξυπνητηρι και κλεισης το κινητο δεν αναβει....

πως μπορουμε να το φιαξουμε????????μου θυμησε τα κολο παραθυρικα κινητα απαραδεκτο...

παιδια ερωτηση για το γαλαξια αν βαλεις ξυπνητηρι και κλεισης το κινητο δεν αναβει....

πως μπορουμε να το φιαξουμε????????μου θυμησε τα κολο παραθυρικα κινητα απαραδεκτο...

Αγοραζης ενα κολο συμπιανικο. :lol:

Αγοραζης ενα κολο συμπιανικο. :lol:

τελικα ολοι κραζουν τη νοκια αλλα ειναι τουλαχιστον πληρες (κολαει μεν αλλα σε ξυπναει δε) γ...ο τη μ......α τους μεσα τη βλακεια ειναι να μην αναβει?

τουλαχιστον στα παλια βλαμενα κινητα με παραθυρα ειχαν βγει εφαρμογες να αναβει εδω δεν παιζει τιποτα?

* νομιζω μονο αν το βαλεις σε flight mode εχεις ..πετειναρι!

* πολυ καλη φαση η 2.2 στο bytheway ..rooted & lagfixed (τωρα που η 2.2 απεσυρθη! προσωρινα)

* πολυ καλη φαση η 2.2 στο bytheway ..rooted & lagfixed (τωρα που η 2.2 απεσυρθη! προσωρινα)

flight mode = ον και αναμενο το δευτερο δεν το επιασα.

Πετάει η Rom που ανεβάσανε στο bytheway.. Την έβαλα το πρωί και πραγματικά το κινητό έγινε αγνώριστο :>

• Moderators

Βασικα οσον αφορα το ξυπνητηρι, ουτε στα winmo λειτουργουσε με κλειστη συσκευη. Εξαιρεση το omnia 2.

Προγραμμα για να το διορθωνει αυτο δεν προκειται να υπαρξει (και δεν πηρχε και στα windows, εκτος αν ο φιλος εννοει κατι αλλο), ειναι σαν να περιμενεις ο υπολογιστης σου να ανοιγει αυτοματα.

Τα symbian δεν ξερω πως το κανουν, υποθετω δεν απενεργοποιουνται πληρως...

Αυτη η πολυδιαφημισμενη rom τι καταναλωση μπαταριας εχει? Και γενικα οσοι την βαλατε τι bugs εντοπισατε? Αν εντοπισατε βεβαια :lol:

Αρχιζω να ψηνομαι να την δοκιμασω και ελεγα να μην μπλεξω με τετοια μαγειρεματα και στo android :P

αγαπητοι συμφορουμιτες, πλεον εγινα και εγω ενας ακομη κατοχος του galxy s :-D:-D:-D

τα λογια ειναι περιττα που λεει και η Μαρινελλα, απιστευτη οθονη, πολυ γρηγορη ανταποκριση και μπαταρια που απλα δεν λεει να τελειωσει :lol:

το εχω βαλει τωρα να κανει την πρωτη του φορτιση

στα μονα αρνητικα που εχω βρει θα πω και παλι, οτι ειναι σχετικα μεγαλο σαν συσκευη, αλλα εχει και 4αρα οθονη οποτε λογικο

και το πισω πλαστικο ειναι λιγο gtp αλλα οκ, παλευεται

απο android apps λιγο που εψαξα εμεινα παρα μα παρα πολυ εχαριστημενος

τα δε γραφικα στα παιχνιδια απιστευτα :shock:

φανταστειτε οτι προερχομαι απο το 6220 classic με symbian s60, για αυτο και η διαφορα μου φαινεται διαστημικη

λιγο με το πληκτρολογιο θελει εξοικιωση αλλα θα το μαθουμε και αυτο

κλεινοντας να μην σας ζαλιζω αλλο, ποιον browser χρησιμοποιετε?

γιατι κατεβασα τον opera και δεν εμεινα ικανοποιημενος σε σχεση με τον default

οι επομενες ερωτησεις αργοτερα :-)

Dolphin HD.

Όπως είσαι πέρνα froyo.:-D

---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:33 ----------

Αυτη η πολυδιαφημισμενη rom τι καταναλωση μπαταριας εχει? Και γενικα οσοι την βαλατε τι bugs εντοπισατε? Αν εντοπισατε βεβαια :lol:

Αρχιζω να ψηνομαι να την δοκιμασω και ελεγα να μην μπλεξω με τετοια μαγειρεματα και στo android :P

Μέχρι στιγμής τίποτα.Πέρνα την.

Lagfix πάντως έβαλα για να το βάλω minfree aggressive καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...