gesamgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω για το link αυτο δεν ειναι το lag fix? http://www.androidpit.com/en/android/market/apps/app/com.rc.QuickFixLagFix/RyanZA-s-OCLF-2-0
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ναι αυτο ειναι. Εγω με βλεπω να το περναω παντως...
atsddd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ενα προβλημα. Χτες δοκιμασα για πρωτη φορα να βαλω και να δω πως γινεται συχρονισμος κτλ με το kies. Οκ τιποτα το ιδιαιτερο και αρκετα κολληματα, αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να κανω backup τα δεδομενα του κινητου γιατι μου βγαζει καθε φορα οτι το κινητο ειναι in use. Εκλεισα ολα τα aplications, εκανα restart, αλλα αυτο επιμενει να μου βγαζει οτι το κινητο χρησιμοποιειται Ξερει κανεις γιατι μπορει να το κανει αυτο??? οχι γιατι θελω να χρησιμοποιησω το kies, αλλα γινεται (οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post) να κανω την αναβαθμιση σε 2.2 χειροκινητα κι οχι μεσω του γελοιωδεστατου software της samsung? Κι επισης υπαρχει η επιλογη restore οπως στο itunes για το iphone??
Vasilisxd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πρέπει να βγάλουμε πρώτα το Lagfix για να αναβάθμισουμε σε 2.2 ; Θα συνεχίσει να είναι Root το κινητό ή πρέπει να ξαναγίνει η διαδικασία ;
Vasilisxd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πρέπει να βγάλουμε πρώτα το Lagfix για να αναβάθμισουμε σε 2.2 ; Θα συνεχίσει να είναι Root το κινητό ή πρέπει να ξαναγίνει η διαδικασία ;
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πρέπει να βγάλουμε πρώτα το Lagfix για να αναβάθμισουμε σε 2.2 ; Θα συνεχίσει να είναι Root το κινητό ή πρέπει να ξαναγίνει η διαδικασία ; Nαι πρεπει να βγει το lagfix οπωσδηποτε. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις το root και το lagfix παλι αν θελεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πρέπει να βγάλουμε πρώτα το Lagfix για να αναβάθμισουμε σε 2.2 ; Θα συνεχίσει να είναι Root το κινητό ή πρέπει να ξαναγίνει η διαδικασία ; Nαι πρεπει να βγει το lagfix οπωσδηποτε. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις το root και το lagfix παλι αν θελεις.
Vasilisxd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τι θα γίνει με το froyo ρε γαμωτο...σίριαλ του Φωσκολου έχει καταντήσει
Vasilisxd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τι θα γίνει με το froyo ρε γαμωτο...σίριαλ του Φωσκολου έχει καταντήσει
KAKADI Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τι θα γίνει με το froyo ρε γαμωτο...σίριαλ του Φωσκολου έχει καταντήσει Σαν τι να γινει?? Βγηκε..
arxaggelos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 για ελλάδα επισήμως δεν βγήκε. Και δεν ξέρω αν αξίζει να κάνεις χακεμα στην registryγια να πιαστείς το νορβηγικό
KAKADI Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 για ελλάδα επισήμως δεν βγήκε. Και δεν ξέρω αν αξίζει να κάνεις χακεμα στην registryγια να πιαστείς το νορβηγικό γιατι να μην αξιζει?? Το μονο που δεν εχεις ειναι ελληνικο πληκτρολογιο το οποιο και βαζεις ευκολα..Μετα τελος!! Δεν εχει τπτ που να σε προβληματιζει..
arxaggelos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος θα περιμένω την ελληνική και αν αργήσει τόσο ώστε να απελπιστώ τότε το συζητάμε. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2010 από arxaggelos
Vasilisxd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 γιατι να μην αξιζει??Το μονο που δεν εχεις ειναι ελληνικο πληκτρολογιο το οποιο και βαζεις ευκολα..Μετα τελος!! Δεν εχει τπτ που να σε προβληματιζει.. Και εγω περιμενω το Ελληνικο. Για δωσε ομως link από το Ελληνικό swype και καμιά οδηγία , σε περίπτωση που το αποφασισω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα