Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
σορρυ φιλε χιλια συγγνωμη αλλα εχω προβλημα..το market δεν υπαρχει..και γενικα δε γραφω ελληνικα οχι μονο στο swype..αυτα..

Δεν υπαρχει το μαρκετ? Εκανες restart φανταζομαι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι, στην συσκευη. Ειχα διαβασει καπου πως διορθωνεται με ενα restart.

μολις εκανα και συνεχιζει να λειpei το market...λειπει και η ελληνικη γραμματοσειρα απ τα μηνυματα..τη μ@λ@κι@ εγινε ρε γ@μwτο..

• Moderators
μολις εκανα και συνεχιζει να λειpei το market...λειπει και η ελληνικη γραμματοσειρα απ τα μηνυματα..τη μ@λ@κι@ εγινε ρε γ@μwτο..

Κοιτα, εγω στην θεση σου θα εκανα ενα factory reset και απο κει και περα θα ξαναπερνουσα ισως το firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Mεσα απο την συσκευη, καπου στις ρυθμισεις ειναι.

Ναι το βρηκα και το εκανα..Το μαρκετ ειναι κομπλε..Η γραμματοσειρα ομως τιποτα..

Το λινκ που εβαλες με το τυπο που λεει για τα εεληνικα στο myphone απλα με εκανε και περασα τα ρωσσικα..χαχαχαχα..Το φελεκι μου..Τα ελληνικα πουθενα..

Οποιος μπορεσει και βοηθησει με το πληκτρολογιο πραγματικα του ειμαι υποχρεος..Η τουλαχιστον αν γινεται να παω στη 2,1 παλι και να περιμενω μεχρι να ερθει και εδω..Δε μπορω να γραψω με κανενα τροπο ελληνικα..

Επεξ/σία από KAKADI

Ερωτηση.

Επειδη το galaxy που εχω εχει προεγκατεστημενο το custom 2,1 android της bouygues (γαλλικη εταιρεια) πως μπορω τωρα που θα γινει η αναβαθμιση σε 2.2 να βαλω το αυθεντικο και οχι το custom που θα δωσει στην κυκλοφορια ο παροχος??

Μ ενδιαφερει κυριως για να μην εχει προεγκατεστημενα καμια 10αρια αχρηστα προγραμματα της παραπανω εταιρειας.

Υπαρχει τροπος απλα να γινει format και να εγκαταστησω το νεο λειτουργικο η γινεται καπως αλλιως???

• Moderators
Ναι το βρηκα και το εκανα..Το μαρκετ ειναι κομπλε..Η γραμματοσειρα ομως τιποτα..

Το λινκ που εβαλες με το τυπο που λεει για τα εεληνικα στο myphone απλα με εκανε και περασα τα ρωσσικα..χαχαχαχα..Το φελεκι μου..Τα ελληνικα πουθενα..

Οποιος μπορεσει και βοηθησει με το πληκτρολογιο πραγματικα του ειμαι υποχρεος..Η τουλαχιστον αν γινεται να παω στη 2,1 παλι και να περιμενω μεχρι να ερθει και εδω..Δε μπορω να γραψω με κανενα τροπο ελληνικα..

Koιτα, αν δεν καιγεσαι για το swype (το οποιο προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε), κατεβασε αυτο το πληκτρολογιο, ειναι απο τα καλυτερα imo. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Koιτα, αν δεν καιγεσαι για το swype (το οποιο προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε), κατεβασε αυτο το πληκτρολογιο, ειναι απο τα καλυτερα imo. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Μπραβο ρε μαγκα πολυ καλο!!Με εφτιαξες να ξερεις..Χε---στη---κα για το Swype..

να σαι καλα!!

Θα δεις πως μολις την περασεις δε χρειαζεται..Ειναι πιο γρηγορο απ οτι με τη 2,1 με root και lagfix..Τωρα αν θες παρολα αυτα να το κανεις δε ξερω..Παντως απο θεμα ταχυτητας ειναι κομπλε!!

• Moderators

Eγω μαλλον διαφωνω. Βασικα root ειναι απαραιτητο ετσι κι αλλιως, ειδικα για να δουλεψουν καποιες εφαρμογες. Οσο για το lagfix δεν ξερω, αν και δεν το εχω λειτουργησει πολυ με 2.2 γιατι την εβαλα χθες βραδυ, μαλλον χρειαζεται. Αν και δεν εχω αποφασισει 100%

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...