Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει Ελλάδα μόλις εγκατέστησα την 2.2 μέσα απ το kies εδώ λέει το πώς..http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/2330-Good-News-Froyo-is-here/page4

Tο κινητο φαίνεται ελάχιστα πιο γρήγορο δεν προλαβα να το ψαξω ακομα το απογοητευτικο είναι ότι ακομα βλεπει την ram 300Mb έλεος τα αρχεια και τις εφαρμογες δεν τις πειραξε μονο μου ανακατεψε τα εικονειδια στο μενου

Εννοεις ελαχιστα πιο γρηγορο απ οτι ηταν με το root και το lagfix??

Υπαρχει τροπος να το περασεις και χωρις το kies??

Επεξ/σία από KAKADI
Δημοσ.

300mb αναγνωρίζει όλη τον ραμ.. ναι το είχα με root και lagfix τελικά είναι πιο γρήγορο σε όλα στα menu στο internet ακόμα και στα παιχνίδια είδα διαφορά αλλά είναι πάλι απαραίτητο το task killer αξίζει παντός η αναβάθμιση!

Δημοσ.
300mb αναγνωρίζει όλη τον ραμ.. ναι το είχα με root και lagfix τελικά είναι πιο γρήγορο σε όλα στα menu στο internet ακόμα και στα παιχνίδια είδα διαφορά αλλά είναι πάλι απαραίτητο το task killer αξίζει παντός η αναβάθμιση!

Ειχες task killer στο ρουταρισμενο 2,1?? Αφου τη δουλεια την κανει και με το παραπανω το autokiller..κλεινει απο μονο του εφαρμογες οταν χρειαζεσαι μνημη..τετοια δουλεια κανει και αυτο ή το κανεις εσυ manual?..

Δημοσ.

είχα την εντύπωση οτι με περισσότερη αδεία ραμ πηγαίνει λίγο καλύτερα και το είχα συνήθειο να κάνω kill manual.. τώρα που το λες δεν χρειάζεται και τόσο με την 2.1 που είχα όταν η ελεύθερη ραμ έπεφτε κάτω απο 100 φαινόταν να `βαραίνει ` το κινητό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις, ψάχνω μια ώρα... Πώς να τη περάσω στο κινητό μου;!

Επίσης, για Task killer τι να βάλω; Θέλω να είναι αυτόματος.

Επεξ/σία από giorgos147
  • Moderators
Δημοσ.
Ρε σεις, ψάχνω μια ώρα... Πώς να τη περάσω στο κινητό μου;!

Επίσης, για Task killer τι να βάλω; Θέλω να είναι αυτόματος.

Για το πρωτο δεν ξερω, αλλα αν θυμαμαι καλα εχεις το captivate. Μην επιχειρησεις τιποτα ακομα, δεν βγηκε για το δικο σου μοντελο και μπορει να το μπρικαρεις αν το κανεις. Περιμενε να βγει για το captivate.

Αdvanced Task Killer. Αυτοματος ανα λεπτα ή καθε φορα που σβηνει η οθονη.

Δημοσ.
Για το πρωτο δεν ξερω, αλλα αν θυμαμαι καλα εχεις το captivate. Μην επιχειρησεις τιποτα ακομα, δεν βγηκε για το δικο σου μοντελο και μπορει να το μπρικαρεις αν το κανεις. Περιμενε να βγει για το captivate.

Αdvanced Task Killer. Αυτοματος ανα λεπτα ή καθε φορα που σβηνει η οθονη.

Το Vibrant έχω, αλλά ο αδερφός μου έχει το Ευρωπαϊκό. :-)

• Moderators
Δημοσ.
Το Vibrant έχω, αλλά ο αδερφός μου έχει το Ευρωπαϊκό. :-)

Παντως καλα το ειχα πως δεν εχεις το κλασικο :lol:

Λοιπον, η 2.2 εχει βγει επισημα μοναχα για τις Σκανδιναβικες χωρες. Αν θελεις να του περασεις αμεσα την αναβαθμιση, πρεπει να πεισεις το Kies πως εχεις Σουηδικο τηλεφωνο πειραζοντας την registry του προγραμματος. Κανεις δηλαδη αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=766589

Αλλα μετα το Swype (αν σε/τον ενδιαφερει) δεν θα εχει ελληνικα (τα οποια μπορεις ομως να τα περασεις).

Αλλιως περιμενεις καποιες μερες. :-)

Υπαρχει και ο τροπος μεσω Odin, αλλα σε αυο ας απαντησει καποιος αλλος διοτι δεν εχω ασχοληθει.

Δημοσ.
Παντως καλα το ειχα πως δεν εχεις το κλασικο :lol:

Λοιπον, η 2.2 εχει βγει επισημα μοναχα για τις Σκανδιναβικες χωρες. Αν θελεις να του περασεις αμεσα την αναβαθμιση, πρεπει να πεισεις το Kies πως εχεις Σουηδικο τηλεφωνο πειραζοντας την registry του προγραμματος. Κανεις δηλαδη αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=766589

Αλλα μετα το Swype (αν σε/τον ενδιαφερει) δεν θα εχει ελληνικα (τα οποια μπορεις ομως να τα περασεις).

Αλλιως περιμενεις καποιες μερες. :-)

Υπαρχει και ο τροπος μεσω Odin, αλλα σε αυο ας απαντησει καποιος αλλος διοτι δεν εχω ασχοληθει.

Μπα, θα περιμένω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...