Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
ξερει κανεις αν σε ξενο galaxy απο αγγλια μπορω να βαλω επισημη ρομ με ελληνικα?

και αν εχω εγγυηση στην ελλαδα ?

Eγγυηση θα εχεις σιγουρα. Για ελληνικα θεωρητικα θα εχεις. Αν δεν εχεις ομως, κατεβαζεις απλως ενα ελληνικο πληκτρολογιο και θα εισαι μια χαρα.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μπορω να βαλω αυτο το θεμα της htc στο galaxy? ενδιαφερομαι μονο για το θεμα και οχι για το htc sense

Δημοσ.

καλησπέρα καλησπέρα! τσίμπησα και γω την ναυαρχίδα. Ερώτηση.....το destinator που δίνει μαζεί η cosmote πρέπει πάντα να βάζω και να βγάζω την sim καρτα?????? δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εγκατασταθεί στην δικιά μου η στη μνήμη του κινητού??

Δημοσ.
καλησπέρα καλησπέρα! τσίμπησα και γω την ναυαρχίδα. Ερώτηση.....το destinator που δίνει μαζεί η cosmote πρέπει πάντα να βάζω και να βγάζω την sim καρτα?????? δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εγκατασταθεί στην δικιά μου η στη μνήμη του κινητού??

Πονεμένη ιστορία. Πρέπει να πας στην MLS με τη δική σου κάρτα ΚΑΙ με τη γνήσια, και αυτοί θα σου κάνουν την αλλαγή. Αν μεταφέρεις απλώς τα αρχεία από τη μια κάρτα στην άλλη, δεν θα δουλέψει.

Το πρόβλημα δεν είναι η κάρτα, είναι άλλο....Πήρε το αφτί μου ότι το MLS είναι για 2.1 και δεν ξέρουμε αν θα δουλέψει (σωστά ή at all) στο 2.2 σε λίγο που βγαίνει. Ελπίζω να μην κάνει καμιά μαμακία η MLS και δεν δώσει δωρεάν upgrade αν τελικά χρειάζεται.

Δημοσ.
Άσχετο με το Galaxy S...

8th-Techblog-Workshop-3.jpg

Galaxy tab

δουλεύει και ως μυγοσκοτώστρα. χαχα πολυ καλό.

Μια ερώτηση έχω, και δεν ξερω αν απαντήθηκε . Είμαι στην αμερική και θέλω να αλλάξω το SE W580 με ένα smartphone. Έχω σύνδεση ΑΤΤ και υποψήφια είναι τα SE, Samsung, HTC (δεν θέλω apple). ¨Εχει παρει η γυναίκα μου το palm pixi plus το καλοκαιρι και μου άρεσε αρκετα.

Εντέλει απότι έχω καταλάβει ολα κανουν τα ίδια πραγματα αλλά θα ήθελα επίσης να μπορώ να γράψω ελληνικά όπως και με τον υπολογιστή μου. Ξέρει κανείς ποιο σε ποιο μπορει κάποιος να βάλει ελληνικό πληκτρολόγιο; Σε ένα που είδα κατάφερα Αυτο δεν με καίει τόσο αλλά θέλω να γράφω ελληνικά

Thanks

Δημοσ.
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_gets_the_official_froyo_treatment-news-2002.php

Όπως αναφέρει το GSMarena βγήκε το froyo ! για κάποιες Χώρες ...

Λένε επίσης αυτοί που το κάνανε μέσω του Kies ότι δεν τους έσβησε τίποτα.

Καιρός ήταν να κινηθεί λίγο το πράγμα και με το πολυαναμενόμενο upgrade....Πάντως από ότι είδα, για την ώρα είναι μόνο για σκανδιναβικές χώρες, αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ;) Αυτό τουλάχιστον σημαίνει ότι είναι οριστικά έτοιμο, και μένει μόνο να γίνει custom από παρόχους.

Και για να γκρινιάξω και λίγο, τα χρωματιστά εικονίδια στις ρυθμίσεις με χάλασαν λίγο, προτιμούσα τα λιτά ασπρομαυρα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει Ελλάδα μόλις εγκατέστησα την 2.2 μέσα απ το kies εδώ λέει το πώς..http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/2330-Good-News-Froyo-is-here/page4

Tο κινητο φαίνεται ελάχιστα πιο γρήγορο δεν προλαβα να το ψαξω ακομα το απογοητευτικο είναι ότι ακομα βλεπει την ram 300Mb έλεος τα αρχεια και τις εφαρμογες δεν τις πειραξε μονο μου ανακατεψε τα εικονειδια στο μενου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...