nikos21aek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Στην κάρτα μνήμης 1gb έχω όλο και όλο μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Πειραξες καθολου την μπαρα στο oclf? Ειμαι σιγουρος πως εχω ξαναδει αναφορα στο προβλημα που αναφερεις αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε προταθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Τίποτα δεν πείραξα.Σήμερα είδα την ram Στα 40mb και μπήκα να δω Και ήταν απενεργοποιημένο.Πήγα να το βάλω και δεν με αφήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Να που το ειχα ξαναδει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3321043#post3321043 Βεβαια εδω αναφερει πως ειχε το v1 και πηγε να βαλει το v2, αυτο πηγες να κανεις και εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ναι αυτό.Τώρα το απεγκατέστησα και το έβαλα από την αρχή και δεν μπαίνει ούτε το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Βασικα δοκιμασε αυτο που ειπαν στο myphone. Διαγραψε οσες εφαρμογες ειχες βαλει μετα το v1. Κατι θα παιζει με τα partitions λογικα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Έχω σβήσει τα πάντα και ακόμη δεν μπαίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με το wifi στο σπιτι(μη ρωτησει κανεις τι ωρα ειναι αυτη που ποσταρω ). Δε με βαζει μαρκετ και στο taptalk μου βγαζει μνμ:host is unresolved(πχ για το insomnia). Ακομα και στο market μου βγαζει συνεχως μνμ:παρουσιαστηκε ενα σφαλμα δικτυου.Προσπαθηστε ξανα η ακυρωστε και επιστρεψτε. Οσον αφορα ομως browse κανονικα...Δεν συνανταμε προβλημα κανενα. Τι εχουμε;Δε βρισκω καμια αξιολογη απαντηση περα απο καποιες μπουρδες για port forward τα οποια τα αποκλειω να ειναι σωστα απο τη στιγμη που μεχρι πριν 3-4 μερες το κινητο ηταν μια χαρα. Με ιντερνετ κινητου παμε κανονικα στο market το ιδιο και στο insomnia μεσω taptalk(φοβομουν μηπως μας εχει σταμπαρει η google την ΙΜΕΙ και δε μας αφηνει να μπουμε λογο επεξεργασμενης ROM και διαφορων αλλων καλουδιων)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εχει βρεθει καποια λυση για το gps με google maps, ωστε να σταματησει να εχει 200 με 500 μετρα αποκλιση τις περισσοτερες φορες??Σε galaxy s παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ποιο εχεις;Εγω με mls ειμαι μια χαρα. Κατι γινεται στραβο ρε γμτ και ξενερωνω. Ειμαι στο γραφειο wifi εχω και πιανω μια χαρα...Κατεβαζει απο market τωρα.ΤΙ ΔΙΑΛΟ εχει το σπιτακι μου μη Γ@***** τπτ και δε παιρνει wi fi απο εκει το galaxy? Firewall δεν εχουμε στο rooter...Καμια σκεψη κανενας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα που έβαλα κάποια παιχνίδια , όταν ανοιγω το mp3 player (αυτό με το ροζ! εικονίδιο) μου εμφανίζει στην λίστα με τα τραγούδια και τους ήχους των παιχνιδιών με αποτέλεσμα η λίστα να γίνεται τεράστια...κάποιο τρικ για να μην το κάνει αυτό ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα που έβαλα κάποια παιχνίδια , όταν ανοιγω το mp3 player (αυτό με το ροζ! εικονίδιο) μου εμφανίζει στην λίστα με τα τραγούδια και τους ήχους των παιχνιδιών με αποτέλεσμα η λίστα να γίνεται τεράστια...κάποιο τρικ για να μην το κάνει αυτό ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Φτιαξε ενα αρχειο txt ή εναν φακελο με το ονομα .nomedia (με την τελεία). Αυτο το αρχειο πετα το μεσα σε οποιονδηποτε φακελο περιεχει ηχους ή εικονες που δεν θελεις να τα βλεπουν η gallery και ο player. Αλλιως κατεβασε το δωρεαν προγραμμα StudioKUMA (δεν θυμαμαι ακριβως ονομα αλλα ψαξτο με αυτο το keyword) το οποιο κανει ακριβως την παραπανω διαδικασια μεσω του μενου του. Επισης δοκιμασε και τον Lithium Player (ασχετο, αλλα τον θεωρω καλυτερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Φτιαξε ενα αρχειο txt ή εναν φακελο με το ονομα .nomedia (με την τελεία). Αυτο το αρχειο πετα το μεσα σε οποιονδηποτε φακελο περιεχει ηχους ή εικονες που δεν θελεις να τα βλεπουν η gallery και ο player. Αλλιως κατεβασε το δωρεαν προγραμμα StudioKUMA (δεν θυμαμαι ακριβως ονομα αλλα ψαξτο με αυτο το keyword) το οποιο κανει ακριβως την παραπανω διαδικασια μεσω του μενου του. Επισης δοκιμασε και τον Lithium Player (ασχετο, αλλα τον θεωρω καλυτερο). πολύ χρήσιμο, ισχύει και για τις εικόνες να φανταστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 πολύ χρήσιμο, ισχύει και για τις εικόνες να φανταστώ Nαι κανονικοτατα! Μου ειχαν σπασει τα νευρα οι ασχετες εικονες απο παιχνιδια και κυριως προγραμματα πλοηγησης. Παλι καλα που στα android δεν χρειαζεται να πειραξεις την registry οπως παλια στα windows mobile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokpos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ξερει κανεις αν σε ξενο galaxy απο αγγλια μπορω να βαλω επισημη ρομ με ελληνικα? και αν εχω εγγυηση στην ελλαδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα