Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά μόνο το δικό μου δεν έχει κολλήματα; δεν ξέρω τι να πω, μήπως του πετάτε τα μάτια με το καλημέρα; αλλά και έτσι να' ναι, το μόνο πρόγραμμα που μου παρουσιάζει κάποιο ελάχιστο lag είναι το tapatalk, αλλά τίποτε σοβαρό, και ορισμένες φορές κολλάει λίγο το widget του history chanel. Κλάιν μαιν δηλαδή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το εχω μαμα το κινητο και δε του εχω πεταξει καθολου τα ματια εξω..Το lagfix το σκεφτηκα να το βαλω αλλα πρωτον μου ζηταει να κανω root τη συσκευη πρωτα και δε ξερω τι συνεπαγεται αυτο...Αν γινεται διαφωτιστε με..και δευτερον λενε οτι το lagfix δημιουργει αλλου ειδους προβληματα μετα..Ισχυει κατι τετοιο??

Τελος υπαρχει κανενα site που να ξεστραβωθουμε και μεις οι αρχαριοι των android?

Να δουμε και απο που κατεβαζουμε και τη 2,2 froyo αν αυτο βγει ποτε!!

Στη σελιδα της samsung παντως δεν αναφερει κατι..

Όλα τα Galaxy S έχουν πρόβλημα και για να το διορθώσεις η βάζεις το froyo (όταν βγει) η κανεις root και βάζεις το lagfix. Οποίος νομίζει ότι δεν έχει πρόβλημα με καθυστερηση , απλα δεν εχει καταλάβει ακομα ποσό γρήγορο γίνεται το τηλέφωνο μετα το fix

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Όλα τα Galaxy S έχουν πρόβλημα και για να το διορθώσεις η βάζεις το froyo (όταν βγει) η κανεις root και βάζεις το lagfix. Οποίος νομίζει ότι δεν έχει πρόβλημα με καθυστερηση , απλα δεν εχει καταλάβει ακομα ποσό γρήγορο γίνεται το τηλέφωνο μετα το fix

πιθανόν, αλλά όπως λένε και οι Αγγλοι, "if it works, don't touch it". Δηλαδή από τι στιγμλη που δεν με ενοχλεί, δεν το πειράζω. Αν βάλω και το froyo και πάλι έχει πρόβλημα (εμφανές), το συζητάμε.

Κρίμα γιατι η απόλυτη ταχύτητα ειναι δυο .exe μακρια :P

Θα κάνω ποστ αργοτερα για το πως γίνεται και από που να κατεβάσεις τα αρχεια

Κατι εγινε τωραααααα...μαααααλιστααααα..Με root και one click lag fix και το autokiller σα να μαμαει λιγο τωρα...Το autokiller το εβαλα στην aggresive ρυθμιση...Κατω απο 98 κλεινει προγραμματα..Παει σφαιρα τωρα..

ΚΑτι τελευταιο οταν βγει το update με το froyo απο που το κατεβαζουμε??απο samsungmobile?

-------------------- ROOT και LagFix για το Samsung Galaxy S --------------------

a) Κάνουμε εγκατάσταση το Dot Net Framework Version 4 για τα Windows από εδώ

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en

B) Κατεβάζουμε το root πρόγραμμα από εδώ http://www.easy-share.com/1911759041/GalaxyS_I9000_One-Click_Root.rar

c) Πάμε στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ανάπτυξη και ενεργοποιούμε τον Εντοπισμό σφαλμάτων και συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή.

d) Τρέχουμε απο το αρχείο που κατεβάσαμε το πρόγραμμα Galaxy S I9000 One-Click Root.exe

και στο παράθυρο που μας εμφανίζεται, διαλέγουμε το πρωτο κουμπί - One-Click Root 2.1

----------Σημ... Το One-Click 2.2 είναι για το Froyo

----------Σήμ... Το One-Click UnRoot 2.1 είναι για να αφαιρέσει το Root.

Στην διάρκεια του Root το κινητό θα κάνει μόνο του επανεκκίνηση και θα σας πάει σε ένα μενού με κάποιες επιλογές.

Θα μπορείτε να μετακινηθείτε σε αυτό το μενού με τα πλήκτρα έντασης φωνής (Πάνω και Κάτω).

Διαλέγετε εκεί που λέει Run update.zip και πατάτε το κεντρικό πλήκτρο της συσκευής.

Το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση και πλέον θα είναι Root-αρισμένο.

e) Τώρα κατεβάζουμε το LagFix από εδώ

http://rapidshare.com/files/422708359/RyanZAEXT2LagFix_BETA_2-3.rar

f) Τρέχουμε από το αρχείο που κατεβάσαμε το lagfixme.bat. ----- Προσοχή !!! μην τρέξετε το Unlagfixme.bat

Θα σας εμφανίσει μια "κονσόλα" και θα λέει "Press any button to continue".

Κάπου εκεί στο κινητό , θα σας εμφανίσει μια ειδοποίηση που θα σας λέει ότι η εφαρμογή lagfixme ζητάει δικαιώματα Root.

Θα πατήσετε στο Accept και μετά θα σας λέει πάλι "Press any button to continue" στον υπολογιστή.

---------- Η διαδικασία θα κρατήσει περίπου 20 λεπτά ή και λιγότερο----------

Σήμ... Την πρώτη φορά που θα τρέξουμε το lagfixme.bat μπορεί να μην μας παραπεμψει το κινητό

<< που θα σας λέει ότι η εφαρμογή lagfixme ζητάει δικαιώματα Root >>.

Αν δεν το κάνει , ξανά τρέξτε το lagfixme και δείτε στην μπάρα των ειδοποιήσεων μήπως υπάρχει αυτή η ειδοποίηση.

• Moderators

Εναλλακτικα μπορει καποιος να κατεβασει απο το market το one click lagfix του RyanZA και να κανει τα παραπανω μεσα απο την εφαρμογη. Και το root.

• Moderators
Lol αυτό δεν το είχα δει. Μπραβο προοδος

Όντως προοδος! Εγω το root το ειχα κανει οπως το ανεφερες παραπανω και μετα βρηκα την εφαρμογη oclf.

Καλα βασικα το ιδιο αποτελεσμα εχει οπως και να το κανει κανεις, απλως με την εφαρμογη του market δεν φοβουνται τοσο οι νεοι χρηστες :lol:

Παντως εχε υποψη σου πως αν θελεις να αναστρεψεις τις διαδικασιες (unroot, undo oclf), μπορεις να το κανεις μεσω της εφαρμογης (η οποια προσφερει και pre installed τον alter minfree manager, δοκιμασε τον και βαλε strict αν δεν το εχεις κανει, εκτος αν χρησιμοποιεις καποιον αλλον), ασχετα με το οτι δεν την χρησιμοποιησες για να κανεις τις original διαδικασιες. :-)

Πολύ καλές οι πληροφορίες για το root!

Πάντως αφού βγήκε η πρωτη επίσημη έκδοση froyo για το captivate μάλλον το περιμένουμε και για το δικό μας πολύ σύντομα, οπότε λέω να περιμένω λίγο ακόμη! fuckin A!!!

• Moderators

Eδω ειναι ενα βιντεο που τραβηξα on the go τις προαλλες. Στριφογυριζα για γραψω το καστρο. Δεν ξερω αν φταιει το youtube, αλλα στον υπολογιστη φαινεται καλυτερο. Εν τω μεταξυ δεν εχω πειραξει κατι ιδιαιτερο στις ρυθμισεις της καμερας και δεν ειμαι φωτογραφος Παντως το θεωρω decent.

[ame]

[/ame]

Aυτη ειναι φωτογραφια που τραβηξα ενα απογευμα, με συννεφια και βροχη.

http://img839.imageshack.us/i/20100918175533.jpg/

Και αυτη ειναι τραβηγμενη βραδυ.

http://img521.imageshack.us/i/20100918210232.jpg/

Aυτο για οσους θελουν να μαθουν σχετικα με τις φωτογραφιες και τα video του galaxy. Επαναλαμβανω, δεν ειμαι φωτογραφος :lol:

Παιδιά τρελό SOS βοήθεια.Δεν με αφήνει να κάνω το OCLF επειδή λέει δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στο /data

Που είναι αυτό και πως το αδειάζω;

• Moderators
Παιδιά τρελό SOS βοήθεια.Δεν με αφήνει να κάνω το OCLF επειδή λέει δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στο /data

Που είναι αυτό και πως το αδειάζω;

Για δες μηπως εχεις τιποτα μεγαλα αρχεια στην συσκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...