Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δοκιμασες να κανεις πληρη απεγκατασταση του kies και να το ξαναπερασεις? Αν δεν βοηθησει ουτε αυτο, μηπως κατεβασες κανενα προγραμμα που δημιουργει το προβλημα? Απιθανο το τελευταιο, αφου οπως καταλαβα δεν εισαι rooted, αλλα ποτε δεν ξερεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το επεγκατέστησα εντελώς και το πρόγραμμα και το κινητό από το device manager αλλά τίποτα! απ' ότι είδα έχουν πολλοί πρόβλημα! υπομονή μήπως κάνει τίποτα η μαμά Sam!!!

Κάποιο toggle που να κλεινει το data ; έχω δοκιμάσει πολλα αλλα δεν το κανουν , απλα ριχνουν το data και δεν το ξανα ανοιγουν.

Ειμαι με root

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Κάποιο toggle που να κλεινει το data ; έχω δοκιμάσει πολλα αλλα δεν το κανουν , απλα ριχνουν το data και δεν το ξανα ανοιγουν.

Ειμαι με root

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

APNdroid? Δουλεύει σίγουρα σε galaxy, το έχω δει.

apndroid εχω βαλει κι εγω.

Ειναι απολαυσι πραγματικα να βλεπεις ταινιες και να σερφαρεις με αυττο το κινητο.

Τελικα υπάρχει ο task-killer (xrisimow) kai o i-phone killer edw...

http://www.eisa.eu/award/53/european-smartphone-2010-2011.html

Δεν λεω, σε δυο βδομαδες συμβιωσης μαζι του ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μ αυτα που κανει. Αλλα απο μενα περνει -1 σε σχεση με το iphone.

2 χρονια με το δευτερο και η οθονη του δεν εχει χιλιοστο γρατζουνιας η χτυπηματος κι αυτο μετα απο παααααρα πολυ σκληρη χρηση.

2 βδομαδες με το samsung και η οθονη του εχει αρχισει να εμφανιζει πολυ μικρες διασπαρτες χαρακιες. Παρα πολυ μικρες αλλα ειναι εμφανες οτι χαραζει σχετικα ευκολα. Κριμα.

Δεν έχουν το ίδιο τζάμι;

Αυτο νομιζα κι εγω αλλα απ οτι φενεται μαλλον οχι. Τι να πω....τοσο ατυχος ημουν για να καταφερει να γρατσουνιστει σ αυτο το διαστημα???

Αν και του iphone απ οτι ξερω ειναι αχαρακτο. Αν ειναι να σπασει απλα σπαει. Και καλο και κακο ταυτοχρονα γιατι τα πιο συμβατικα τζαμακια δεν σπανε σαν κρυσταλο αν πεσουν αμεσα με δυναμη (η με το βαρος του κινητου) σε καποιο σκληρο αντικειμενο, αλλα απ την αλλη περναει γρηγορα η αιγλη τους λογο φθορας. Θα το δουμε στο μελλον παντως μιας και ζελατινουλες, φιλμ, πλαστικα, βαζελινες κτλ:P αρνουμαι να βαλω.

Παντως αν καποιος γνωριζει περισσοτερα σχετικα με το τι τζαμακι φοραει το galaxy...μπορει να δωσει πληροφοριες.

Ισως το καλυτερο κινητο που ειχα...δεν μπορουσαν κι αυτοι οι ατιμοι να προσεξουν λιιιιγο περισσοτερο την κατασκευη του???? Α!!Και να βγαλουν και το froyo επιτελους μπας και το gps αρχισει να βλεπει καλυτερα:-D

• Moderators
Αυτο νομιζα κι εγω αλλα απ οτι φενεται μαλλον οχι. Τι να πω....τοσο ατυχος ημουν για να καταφερει να γρατσουνιστει σ αυτο το διαστημα???

Αν και του iphone απ οτι ξερω ειναι αχαρακτο. Αν ειναι να σπασει απλα σπαει. Και καλο και κακο ταυτοχρονα γιατι τα πιο συμβατικα τζαμακια δεν σπανε σαν κρυσταλο αν πεσουν αμεσα με δυναμη (η με το βαρος του κινητου) σε καποιο σκληρο αντικειμενο, αλλα απ την αλλη περναει γρηγορα η αιγλη τους λογο φθορας. Θα το δουμε στο μελλον παντως μιας και ζελατινουλες, φιλμ, πλαστικα, βαζελινες κτλ:P αρνουμαι να βαλω.

Παντως αν καποιος γνωριζει περισσοτερα σχετικα με το τι τζαμακι φοραει το galaxy...μπορει να δωσει πληροφοριες.

Ισως το καλυτερο κινητο που ειχα...δεν μπορουσαν κι αυτοι οι ατιμοι να προσεξουν λιιιιγο περισσοτερο την κατασκευη του???? Α!!Και να βγαλουν και το froyo επιτελους μπας και το gps αρχισει να βλεπει καλυτερα:-D

Aπο ο,τι ειχα διαβασει εχει gorilla glass. Το οποιο υποτιθεται πως δεν χαραζεται. Υποτιθεται :confused:

Παντως ενα screen protector ειναι must οπως και να εχει. Παρεμπιπτοντως μηπως το πηρες σε καμια παραλια? Ή καπου που να εχει αμμο? Η αμμος ειναι απο τους μεγαλυτερους εχθρους καθε γυαλινης επιφανειας...

Για οποιον ενδιαφερεται σχετικα με αντοχη οθονης βρηκα αυτο

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3by5u9ax2EU&NR=1[/ame]

Οκ υπερβολικο, αλλα φαινεται οτι η οθονη του δεν ειναι ιδια με του iphone.

---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ----------

Aπο ο,τι ειχα διαβασει εχει gorilla glass. Το οποιο υποτιθεται πως δεν χαραζεται. Υποτιθεται :confused:

Παντως ενα screen protector ειναι must οπως και να εχει. Παρεμπιπτοντως μηπως το πηρες σε καμια παραλια? Ή καπου που να εχει αμμο? Η αμμος ειναι απο τους μεγαλυτερους εχθρους καθε γυαλινης επιφανειας...

Αχχχχ με τον πονο μου παιζεις κι εσυ για παραλιες τωρα:mad:

Οχι πουθενα που να υπηρχε αμμος η κατι παρομοιο. Αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι μπορει να χαραχτηκε (χτυπηθηκε) απο το φερμουαρ στο τσαντακι που το εχω μιας και ειναι μεταλικο. Οπως και να χει οι χαραγματιες αυτες για να γινει αντιληπτο για τι μεγεθος μιλαμε ειναι λιγοτερο απο χιλιοστο. Σαν 3-4 ξεφτισμενες ινες βαμβακιου. Εκτος κι αν ηταν κατασκευαστικο και απλα το προσεξα σημερα.

Για screen protector γενικα ειμαι αντιθετος, γιατι και φουσκαλες πεταει μετα απο καποιο διαστημα, αλλα και η αισθηση της οθονης δεν ειναι η ιδια.

Απ οτι φαινεται κι εδω

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=e-oBMrB3Ryw[/ame]

χαραζει αλλα οχι τοσο ευκολα (το ευκολα σχετικο)

Λογικα επειδη το τζαμι του iphone ειναι πιο σκληρο (με τα αρνητικα που ανεφερα πιο πανω βεβαια μιας και εχω δει οθονη iphone μπροστα μου να γινεται σαν ιστος αραχνης μετα απο απλο πεσιμο)

Βεβαια στο video που εβαλα, οι περισσοτερες χαρακιες γινονται μαλλον, επειδη μικρα κομματακια απο τζαμι κολανε πανω στα αντικειμενα με τα οποια το παιδευει κι αυτα με τη σειρα τους χαρασουν και την υπολοιπη επιφανεια.

Εν καιρο θα το διαπιστωσουμε το ποσο ανθεκτικο ειναι μιας και στα χερια μου τραβανε πολλα τα καημενα τα gadgetακια.

Πουλησα το 3gs μου και το πηρα..Πραγματικα εξαιρετικο hardware αλλα το εχω μια βδομαδα και μου χει ερθει 3 φορες τουλαχιστον να το πεταξω στο τοιχο με τα κολληματα του..Αν αυτο ειναι το android τοτε πραγματικα σε stability σε σχεση με το ios ειναι απαραδεκτο..Και παλι λεω σε stability..Κατα τα αλλα ειναι αρκετα ευχρηστο και το ιντερνετ ειναι το οπλο του..Οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει με αυτα τα χαζοκολληματα γτ πραγματικα αν συνεχιστουν με βλεπω να ξανακανω τραμπα με το μηλαρακι..Εν τω μεταξυ μπαινω και στο programm monitor το widget της samsung και σβηνω τα προγραμματα που τρεχουν αλλα και παλι το lagαρισμα παει συνεφο..

• Moderators

Εχεις βαλει το lagfix? Αν οχι βαλε το. Διορθωνει τα κολληματα. Επισης ειδα στους xda πως σημερα βγηκε το επισημο froyo για το captivate! Wooohoo!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...