tr3quart1sta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες όταν προσπαθώ να κατεβάσω κατι απο το ίντερνετ (ενα .exe) μου λεει ... Δεν είναι δυνατή η λήψη , το περιεχόμενο δεν υποστηριζεται. Τι μπορώ να κάνω γι αυτο ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk lathos minima :-(
damastes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 τι δεν έχει βγεί wine για android ακόμα;
Vasilisxd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 LoL , δεν θέλω να το εγκαταστήσω , να το κατεβασω θέλω
Nomedor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω ότι ο default browser δεν σε αφήνει να κατεβάσεις όλες τις καταλήξεις αρχείων, δοκίμασε τον dolphin hd.
sabbpaxa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά είναι το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου τα λόγια είναι περιττά και πέρασαν από τα χέρια μου το htc hd2,iphone 3gs,xperia x10,omnia2,n97 όποτε καταλαβαίνετε με τι το συγκρίνω και καταλήγω πως είναι το καλύτερο…
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά είναι το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου τα λόγια είναι περιττά και πέρασαν από τα χέρια μου το htc hd2,iphone 3gs,xperia x10,omnia2,n97 όποτε καταλαβαίνετε με τι το συγκρίνω και καταλήγω πως είναι το καλύτερο… Εαν το αιτιολογουσες κιολλας......
Nightstrike Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εαν το αιτιολογουσες κιολλας...... θες πολλά και εσύ
*THV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια. Δε μπορω να συνδεσω το το δικο μου στο pc. MTP USB Device Failed τρεχω windows 7 x86 Επισης για καποιο λογο δε μου ανοιγει η καμερα. Παρουσιαστικε σφαλμα λεει. Καμια βοηθεια κανεις?
atsddd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια. Δε μπορω να συνδεσω το το δικο μου στο pc. MTP USB Device Failed τρεχω windows 7 x86Επισης για καποιο λογο δε μου ανοιγει η καμερα. Παρουσιαστικε σφαλμα λεει. Καμια βοηθεια κανεις? Δοκιμασε να το κανεις ενα hard reset. Εγω παλι θελω να ρωτησω κατι αλλο. Εχω φαει κολλημα με τον snesoid (τον emulator). Παρα πολυ καλο και παιζει η πλειοψηφια των παιχνιδιων. Το μονο προβληματακι που εχω αφορα την αποκριση του multitouch. Οταν πχ στο super mario world τρεχεις κρατοντας ενα καβουκι χελωνας και θες να κανεις ταυτοχρονα αλμα (πληκτρα που πατιουνται εκεινη τη στιγμη ειναι 1.σταυρος δεξια, 2. πληκτρο για να κρατας τη χελωνα 3. πληκτρο για να πηδηξεις),με το που πατας να πηδηξει, αυτοματα απελευθερωνει την χελωνα. Στην αρχη σκεφτηκα οτι λογικα η οθονη θα αναγνωριζει δυο θεσεις, αλλα οταν κανω την ιδια κινηση πχ αλλα χωρις να κραταω το καβουκι, λειτουργει κανονικα. Σε αλλο παιχνιδι που κανει ειναι το donkey kong. Προβληματα που χει ο κοσμος Καλα δεν ειναι κατι σοβαρο, αλλα αν καποιος εχει ασχοληθει και ξερει κατι περισοτερο, ας πει.
*THV Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το προβλημα με την καμερα λυθηκε. Πηγα και εκανα αντικατασταση με καινουριο γιατι ηταν προβληματικο. Για το αλλο το ελυσα εν μερει, δηλ το αναγνωριζει ο υπολογηστης αλλα εχω ενα θεματακι με το kies.
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 θες πολλά και εσύ thanks for sharing....
majin4zizu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το προβλημα με την καμερα λυθηκε. Πηγα και εκανα αντικατασταση με καινουριο γιατι ηταν προβληματικο.Για το αλλο το ελυσα εν μερει, δηλ το αναγνωριζει ο υπολογηστης αλλα εχω ενα θεματακι με το kies. παιδιά και εγώ έχω θέμα με το kies!!! το αναγνωρίζει το pc σαν δίσκο αλλά το kies δεν το βλέπει όταν το τρέχω σε kies mode. ξέρει κάποιος κάτι γι' αυτό;
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως έχεις Win Vista ή 7? Αν ναι, δοκίμασε να τρέξεις το Kies σε admin mode (δεξί κλικ στο shortcut του kies->run as administrator).
FFighter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε ζεπο και εχω εχω βιστα και 7αρια στα λαπτοπ μου αλλα προβλημα δεν εχω με το κιες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα