FFighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε το 166 τοσο γρηγορα ευχαριστω παιδια για τις οδηγιες. αυτο με το related δεν πολυκαταλαβα...
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε το 166 τοσο γρηγοραευχαριστω παιδια για τις οδηγιες. αυτο με το related δεν πολυκαταλαβα... Λολ γραφουμε πιο γρηγορα απο την σκια μας ολοι μας εδω. Με το network related ηθελα να πω αν ειμαστε σιγουροι πως το προβλημα δεν εχει να κανει με τον παροχο της κινητης.
FFighter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 οχι φιλε storm,δε νομιζω οτι φταει η cosmote. σημερα για πρωτη φορα δε μουτοκανε εχοντας απενεργοποιησει το δεκτη gps, ηχους αλλαξα συμφωνα με τις οδηγιες του φιλου atts τον οποιο και ευχαριστω... για να βαλεις το lagfix πρεπει ναναι rooted η συσκευη? γιατι εγω δεν την πειραζω στο συγκεκριμενο θεμα ---------- Προσθήκη στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ---------- απιστευτη οθονη.... ειδα το FROZEN πριν λιγο...τελεια
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 οχι φιλε storm,δε νομιζω οτι φταει η cosmote.σημερα για πρωτη φορα δε μουτοκανε εχοντας απενεργοποιησει το δεκτη gps, ηχους αλλαξα συμφωνα με τις οδηγιες του φιλου atts τον οποιο και ευχαριστω... για να βαλεις το lagfix πρεπει ναναι rooted η συσκευη? γιατι εγω δεν την πειραζω στο συγκεκριμενο θεμα Ναι πρεπει να ειναι rooted. Παντως λεγεται πως το προβλημα του lag θα διορθωθει με το froyo οποτε ενδεχομενως δεν θα χρειαζομαστε fixακια. Εντυπωση μου κανει αυτο που λες για το gps διοτι θεωρητικα ειναι ασχετο.... Αλλα παλι ισως παιζει κατι με τις ραδιοεπικοινωνιες... Με WiFi και Gps συνδεεσαι απροβληματιστα?
FFighter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ναι συνδεεται ακαριαια, χωρις υπερβολη. απο gps τουχω βαλει το navigon 2.6.1 και τελω εν αναμονη του navigon 40 android. για οποιον το θελεi original 80 ευρω μεσω fresh.
Vasilisxd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μου έχει σπάσει τα νεύρα η καθυστέρηση του κινητού και το froyo θα καθυστερήσει άλλο ενα Μηνα... Ανοίγω το tapatalk και κάνει 10sec να μου δείξει την αρχική εικόνα. Εάν το κάνω root και βάλω το lagfix , μετά με το επίσημο froyo θα μπορώ να το βάλω χωρίς επιπλοκες ; Να περιμένω καλύτερα το επίσημο ;
FFighter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Να περιμένω καλύτερα το επίσημο ; και μενα παρουσιαζει bugs οπως προειπα στο κομματι "τηλεφωνο". rooted δε κανω....προς το παρον, θα περιμενω μεχρι τελος του ετους που θα βγει η 2.2 να δουμε τι θα εξαλειφθει....και μετα βλεπουμε:
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μου έχει σπάσει τα νεύρα η καθυστέρηση του κινητού και το froyo θα καθυστερήσει άλλο ενα Μηνα... Ανοίγω το tapatalk και κάνει 10sec να μου δείξει την αρχική εικόνα. Εάν το κάνω root και βάλω το lagfix , μετά με το επίσημο froyo θα μπορώ να το βάλω χωρίς επιπλοκες ; Να περιμένω καλύτερα το επίσημο ; Ναι δεν θα εχεις προβλημα, αλλωστε το kies δεν αναγνωριζει το root (το οποιο στην ουσια περναει δυο τρια αρχειακια) ουτε το oclf. Τα οποια παρεμπιπτοντως ειναι πληρως αναστρεψιμα. Απλα οποιος αποφασισει να το κανει, ας δει ΠΡΩΤΑ αν το κινητο μπαινει σε recovery mode (με εναν συνδυασμο πατηματος 3 κουμπιων που δεν θυμαμαι ποιος ειναι atm, google it), ουτως ωστε αν παει κατι στραβα να μπορεσετε να το επαναφερετει.
infected86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά ρε παιδιά όντως πάει ένα μήνα μετά το φρόγιο;οι φιλανδοί σήμερα ήτανε πάντως να το πάρουν
Vasilisxd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Οκ το έκανα root και ετρεξα και το lagfix...το κινητο οντως παει σφαιρα σε σχεση με πριν και η διαδικασία ήταν πολύ απλή. Cheers !!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Vasilisxd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς πλάκα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια Τωρα αν θελεις και το κατι παραπανω (χωρις να ειναι απαραιτητο) θεσε τον minfree στο agressive και παρακολουθησε αποτελεσμα
Nomedor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Έκανε πατάτα με το File System η sammy! Το lagfix είναι σίγουρα λύση αλλά το καλύτερο είναι να μην χρειαζόταν από την αρχή. Το froyo μια λένε τέλος αυτού του μήνα, μια τον τέλος του επόμενου, άντε να δούμε!
Vasilisxd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες όταν προσπαθώ να κατεβάσω κατι απο το ίντερνετ (ενα .exe) μου λεει ... Δεν είναι δυνατή η λήψη , το περιεχόμενο δεν υποστηριζεται. Τι μπορώ να κάνω γι αυτο ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα