giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα...Ελπιζω να το κανοθν γενικα στο μαρκετ Ερωτηση...Γιατι με handcent Περασμενο σαν επιλογη για μνμτα οταν διαβαζω τα μνμτα μου μενει 1 φακελακι ντεμεκ οτι εχω καινουργιο;Εχω κανει κατι λαθος;Ειναι bug Και πρεπει να διορθωσω κατι; Μήπως είναι από τη Default εφαρμογη; Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αυτό εννοούσα με αυτό που έγραψα πριν.Το θεμα είναι ότι μία τέτοια εφαρμογή (τρελό σπρώξιμο έχει φάει χωρίς νομίζω να προσφέρει κάτι περισσότερο)θα έπρεπε να έχει αυτόματα την επιλογή όταν γίνεται default chose. Πάντως ως τώρα πολύ ευχαριστημένος, και εχω ρουταρει το κινητό.Ίσως να είναι όντως το iphone killer λόγω και της οθόνης. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια οταν εχω μεθοδο εισαγωγης στο αυτοματο πρεπει να πατησω 2 φορες αποστολη για να φυγει αμα βαλω unicode θα εχω μονο 70 χαρακτηρες? μιλαω για sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω εχω βαλει αυτοματο για να μπορεσει να το διαβασει ο αλλος(αλλιως εχει προβλημα και δε λαμβανει το μνμ σωστα) Εκει βοηθανε προγραμματακια στυλ handcent τα οποια διορθωνουν και το θεμα με τος χαρακτηρες(160 χαρακτηρες ανα μνμ σε σχεση με τη default εφαρμογη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 σημερα μου παρουσιαζει τα κατωθι επιλεγω ως φοντο ενα απο τα προκαθορισμενα και μολις επιχειρησω να το ξανανοιξω εχει βαλει ενα συγκεκριμενο δικο του......κουφο!!!! εχθες μολις πατουσα το κεντρικο πληκτρο με εβγαζε στην οθονη οπου σερνοντας εμπαινα στο μενου. σημερα με 10 προσπαθειες για να φιλοτημηθει... επισης οταν το πρωτοανοιξα το πρωι απο stand by που ηταν δεν ανοιγε...τοκλεισα και το ξανανοιξα για να παρει εμπρος... μπορειτε να καταλαβετε το φταιει??????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το έχει πάρει κανένας το Galaxy S από eshop εξωτερικού; Τι τιμή παίζει τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 κατεβασα απο το Market το update του lagfix πρεπει να το ξανακανω root η οχι? το minfree aggressive η strictly? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 τι θελω να πετυχω.... εχω το netbook με το φλασακι του on the go. ανοιγω το bluetooth του γαλαξια και συνδεω τις δυο συσκευες. internet ομως δε μπορω να παρω στο γαλαξια. παιζει καμια ιδεα ή ειναι ανεφικτο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια οσοι εχετε συνδεσει τις επαφες σας με τα προφιλ τους στο facebook σας εμφανιζει τα γενεθλια τους στο ημερολογιο? εμενα δεν μου τα εμφανιζει δεν ξερω τι κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimnick Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρουμε από πουθενά σίγουρα πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση froyo 2.2 στον γαλαξία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρουμε από πουθενά σίγουρα πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση froyo 2.2 στον γαλαξία; Αγνωστο. Υποτιθεται πως θα κυκλοφορουσε αυριο. Ακουστηκε κατι για τελος του μηνα. Μετα κατι για τελος Οκτωβρη. Μετα κατι για τελη Δεκεμβρη. Ακομα κανεις δεν θα σου πει με σιγουρια. Παντως καθως δεν εχει αποκλειστει κανεις απο τους παραπανω μηνες/ημερομηνιες, θα δουμε τι θα γινει αυριο στην Αγγλια (οπου λογικα θα σκασει πρωτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 όπως είπα και σε άλλο thread καταπληκτική οθόνη και απίστευτα smooth αίσθηση...αλλά αυτά θα τα ξέρετε αφού το έχετε ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 καποια bugs υπαρχουν...ισως μπορουν να χαρακτηριστουν και σοβαρα... αυτη τη στιγμη εχει μαυρισει,δε μπορω να μπω πουθενα,βλεπω μονο τη πανω μπαρα.δε του κανω reset να δω που θα το παει, αν θα ξεκολησει. αλλο... μου κοβει πολλες φορες τη συνδεση οταν μιλαω με καποιον στα 2-3΄.σημερα του απενεργοποιησα το δεκτη gps και σε 2 μεγαλης διαρκειας τηλεφωνα, δε το εκανε. το παρακολουθω. ξερει κανεις οι ηχοι του ξυπνητηριου απο που αλλαζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Για πες για τα bugs γιατι μερικες μερες το εχω να ξερω τι μπορει να παρουσιασει. Αυτο με το μαυρισμα που λες το εχω παθει κι εγω απ την πρωτη κιολας μερα, αλλα δεν μου το χει ξανακανει. Στο παρουσιασε μετα απο εγκατασταση νεου app μηπως? Τωρα για το ξυπνητηρι, απο κει που κανεις τις ρυθμισεις του, κατω απ τα notifications, εχει κι ενα αλλο μενου που λεει sounds. Eκει εχει δυο επιλογες. Η μια αν θα χτυπαει με ηχο δονση κτλ και η δευτερη για τον ηχο που θελεις. Οσο αυτο που λες οτι κοβεται το σημα ενω μιλας για παρακολουθησε το λιγο καλυτερα γιατι μπορει να ναι hardware το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 καποια bugs υπαρχουν...ισως μπορουν να χαρακτηριστουν και σοβαρα...αυτη τη στιγμη εχει μαυρισει,δε μπορω να μπω πουθενα,βλεπω μονο τη πανω μπαρα.δε του κανω reset να δω που θα το παει, αν θα ξεκολησει. αλλο... μου κοβει πολλες φορες τη συνδεση οταν μιλαω με καποιον στα 2-3΄.σημερα του απενεργοποιησα το δεκτη gps και σε 2 μεγαλης διαρκειας τηλεφωνα, δε το εκανε. το παρακολουθω. ξερει κανεις οι ηχοι του ξυπνητηριου απο που αλλαζουν? Εχεις βαλει το lag fix? Δεν εχω πλεον ποτε μαυρη οθονη. Αυτο με την συνδεση δε δεν μου εχει συμβει ποτε, εισαι σιγουρος πως δεν ειναι network related? Φτιαξε το ακολουθο file path: sdcard/media/audio/alarms και πετα μεσα τους ηχους που θελεις για ξυπνητηρι. Αυτο δεν εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα