Nomedor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δεν έχω ακούσει να έχει χαλάσει συσκευή και να μην την έχουν επιδιορθώσει. Επίσημο σέρβις από ότι ξέρω δεν υπάρχει, υπάρχουν εξουσιοδοτημένα και είναι πάνω από ένα. Μήπως έπεσες σε περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δεν έχω ακούσει να έχει χαλάσει συσκευή και να μην την έχουν επιδιορθώσει.Επίσημο σέρβις από ότι ξέρω δεν υπάρχει, υπάρχουν εξουσιοδοτημένα και είναι πάνω από ένα. Μήπως έπεσες σε περίπτωση; το σέρβις της σάμσουνγκ για να κινητά το είχα ανξέρτητη εταιρία (όπως και για τις υπόλοιπες συσκευές της) αλλά πλέον είναι σε "κατάσταση μετάβασης" σε επίσημη σαμσουνγκ ελλάς, που δεν υπήρχε ως τώρα. Λογικά θα στήσουν και δικό τους σέρβις. Ακόμη και ο Γερμανός που αναλαμβάνβει το σέρβις των κινητών σαμσουνγκ, μου είπαν ότι ΔΕΝ τα ανοίγουν τα κινητά, υα στέλνουν όπως είναι Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δείτε και κανένα review πριν μιλήσετε http://techblog.gr/techtv/samsung-galaxy-s-i9000-full-video-review-4825/ η διαφορα αποκρισης του galaxy με το desire και το ipod ειναι αρκετα αισθητη ισως βελτιωθει καπως με την ελευση του froyo στο προηγουμενο μηνυμα μου εγραψα τις εντυπωσεις μου απο το galaxy που το δοκιμασα για αρκετη ωρα σε καποιο καταστημα δεν εχω κατι εναντιον της samsung ουτε εχω σκοπο να παραπληροφορησω κανεναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 η διαφορα αποκρισης του galaxy με το desire και το ipod ειναι αρκετα αισθητη ισως βελτιωθει καπως με την ελευση του froyo στο προηγουμενο μηνυμα μου εγραψα τις εντυπωσεις μου απο το galaxy που το δοκιμασα για αρκετη ωρα σε καποιο καταστημα δεν εχω κατι εναντιον της samsung ουτε εχω σκοπο να παραπληροφορησω κανεναν Τι δουλειά έχει το ipod με τα κινητά , αυτό μόνο εσύ το γνωρίζεις.... Όσο για το desire το έχω δουλέψει κι εγώ , και το galaxy επίσης και δεν βρήκα διαφορά στην απόκριση.Μάλον θα έπεσες σε ελαττωματικό galaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Όσον αφορά την υποστήριξη προϊόντων, πρέπει να πω ότι τα πράγματ αδεν είναι τόσο άσπρο μαύρο (ουάου η HTC σκ@τά η Samsung). Πιθανότατα εξρτάται από το πόσο πούλησε μια συσκευή. Όσο είχα το Omnia 2 πραγματικά η Samsung μας είχε ταράξει (με την καλή έννοια) στις αναβαθμίσεις, τόσο που σε άλλα φορουμ κάποιοι γκρίνιαξαν κι όλας που έπρεπε να το "ξαναστήνουν" κάθε λίγες εβδομάδες ή και μέρες. To κινητό είχε πουλήσει like hot pancakes Ακούγεται ότι ακόμη και το Spica θα πάρει σύντομα ανβάθμιση, παρόλο που δεν είναι πρώτης γραμμής, αλλά και η αναβάθμιση του hero άργησε παρα πολυ. Αντίθετα το HD δεν είχε πιθανότατα τις ίδιες πωλήσεις και το έφαγε η μαρμάγκα. Νομίζω ότι οι αναβαθμίσεις της Samsung έχουν να κάνουν καθαρά με τον ριθμό των πωλήσεων, και δεν πιστεύω ότι θα παρατήσει το Galaxy μέχρι να βγει άλλη ναυαρχίδα. Ετσι έγινε και με τη διαδοχή Omnia 2 > Galaxy, μόλις ανακοινώθηκε το δεύτερο σταμάτησαν και τα απανωτά firmware για το Omnia (αν και η τελική επίσημη 6.5.3 δεν έχει βγει ακόμη). Νομίζω ότι θα παρατήσει το Galaxy μόνο αν η συσκευή συνολικά έιναι Beta σαν project, και βγει πολύ γρήγορα κάτι άλλο, αλλά με 1+ μύριο πωλήσεις δεν το πιστεύω. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την πραγματικά σκ@τένια εφαρμογή Kies μέσω της οποίας γίνεται επίσημα το update, ναι, δεν παλεύεται σε σχέση με αυτά που μαθαίνω για την ΟΤΑ αναβάθμιση των HTC, αλλά από ότι φαίνεται το κίες που είχα ήταν παλαιότερη έκδοση που είχε bugs στα Win7, και όπως φαίνεται έστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τι δουλειά έχει το ipod με τα κινητά , αυτό μόνο εσύ το γνωρίζεις....Όσο για το desire το έχω δουλέψει κι εγώ , και το galaxy επίσης και δεν βρήκα διαφορά στην απόκριση.Μάλον θα έπεσες σε ελαττωματικό galaxy το ipod 2g εχει το ιδιο hardware και λειτουργικο με το iphone 3G οποτε ναι εχει καποια σχεση με κινητα τα δοκιμασες αμεσως το ενα μετα το αλλο? δεν νομιζω να επεσα σε ελαττωματικο γιατι ειχα δοκιμασει διαφορα galaxy και desire σε διαφορα καταστηματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 το ipod 2g εχει το ιδιο hardware και λειτουργικο με το iphone 3G οποτε ναι εχει καποια σχεση με κινητα τα δοκιμασες αμεσως το ενα μετα το αλλο? δεν νομιζω να επεσα σε ελαττωματικο γιατι ειχα δοκιμασει διαφορα galaxy και desire σε διαφορα καταστηματα... Ότι ναναι.Συγκρίνεις μήλα με πατάτες.Μέσα τους άμυλο έχουν και τα 2.... Αμέσως δεν τα δοκίμασα αλλά δεν έχω και μνήμη ψαριού να μην θυμάμαι πως συμπεριφέρεται το ένα και πως το άλλο. Πάντως όπως και έχει το Samsung πάει σφαίρα και δεν μπορείς να αμφισβητήσεις κανέναν που το έχει ποιάσει στα χέρια του.Μπες και youtube να δεις αναρίθμητα σχετικά reviews.Τώρα αν εσύ τρώς κόλημα με τα δαγκωμένα μήλα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ότι ναναι.Συγκρίνεις μήλα με πατάτες.Μέσα τους άμυλο έχουν και τα 2.....Τώρα αν εσύ τρώς κόλημα με τα δαγκωμένα μήλα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο Εεε ναι, μιλαμε ομως για το ιδιο software και το ιδιο hardware (αν εξαιρεσεις τηλεφωνο/καμερα/μικροφωνο). Οποτε τεχνικα ειναι σαν να συγκρινεις πρασινα με κοκκινα μηλα Σε καθε περιπτωση το σχολιο του tr3quart1sta εμενα προσωπικα με βοηθησε απο την στιγμη που εχω ipod και θα παρω galaxy s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ότι ναναι.Συγκρίνεις μήλα με πατάτες.Μέσα τους άμυλο έχουν και τα 2....Αμέσως δεν τα δοκίμασα αλλά δεν έχω και μνήμη ψαριού να μην θυμάμαι πως συμπεριφέρεται το ένα και πως το άλλο. Πάντως όπως και έχει το Samsung πάει σφαίρα και δεν μπορείς να αμφισβητήσεις κανέναν που το έχει ποιάσει στα χέρια του.Μπες και youtube να δεις αναρίθμητα σχετικά reviews.Τώρα αν εσύ τρώς κόλημα με τα δαγκωμένα μήλα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο Galaxy S Issues. Dont think i can use this phone anymore.Have had my Galaxy S for about 10 days now but had to switch back to my Desire today as i couldnt take it anymore. These are the issues ive found. 1-Severe lag, sometimes even a few seconds. I heard all the hype about it being the most powerful phone but what good is it that if the software and hardware dont go together.4. Unresponsive buttons. again connected with the lag. Seems Google and Samsung have some work to do . via Σε καθε περιπτωση το σχολιο του tr3quart1sta εμενα προσωπικα με βοηθησε απο την στιγμη που εχω ipod και θα παρω galaxy s. ποιο σχολιο? εγω ειμαι υπερ του desire το οποιο και αγορασα (αν και πρωτος στοχος ηταν το galaxy s αλλα μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν μου εκανε) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν ημουν κανενας κολλημενος θα ειχα παρει ηδη iPhone 4 αλλα μου αρεσει να δοκιμαζω καινουρια πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ποιο σχολιο? Αναφερομαι στο σχολιο για την αποκριση της οθονης του galaxy σε σχεση με του ipod touch. Εχω ηδη καταληξει στο galaxy και δεν σκεφτομαι να αλλαξω γνωμη (καθαρα λογω μεγεθους οθονης), αλλα καθως δεν το εχω δει απο κοντα φτιαχνω εικονα του πως περιπου ανταποκρινεται στα αγγιγματα σε σχεση με το ipod που εχω. Κοινως για να ξερω τι να περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 tr3quart1sta : Μπορώ να σου παραθέσω ένα κάρο απόψεις από Ελληνικά και ξένα site που λένε το αντίθετο με αυτό που βρήκες και ποστάρισες. Το οτι ένας είναι δυσαρεστημένος είναι καθαρά υποκειμενικό τη στιγμή που το υπόλοιπο 99% όσως αγόρασαν τη συσσκευή είναι κατενθουσιασμένοι ειδικά με την απόκριση του κινητού.Και έχε υπόψιν σου οτι με την επερχόμενη αναβάθμιση του firmware froyo θα υπάρχει ακόμα πρισσότερη απόκριση. Τώρα το να βρίσκεις μεμονωμένες περιπτώσεις δυσαρεστημένων νομίζω χάνει την ουσία το θέμα.Εκτός εαν θες να ανταπαντάς έτσι επειδή σ'αρέσει να μην στην λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Παιδιά μην το κάψουμε το θέμα, ο tr3quart1sta το είδε και δεν του γέμισε το μάτι, είναι και κατενθουσιασμένος με το καινούριο του Desire, όλα ΟΚ. Κοντός ψαλμός αλληλούια, σε λίγο που έρχεται στα μαγαζιά το κινητό θα το δούμε όλοι από κοντά, έτσι εγκυκλοπαιδικά δεν έχει κανε΄να νόημα να μιλάμε. Παρεμπιπτόντως, κι εγώ πιστεύω ότι το Galaxy που είδε ο φίλος ήταν πρώτες παρτίδες, οι οποίες δεν είχαν κανένα bug fix ακόμη. Σε άλλο φόρουμ αναφέρθηκε μέχρι και ότι οι πιό καινούριες παρτίδες είχαν ακόμη και χειρότερη ποιότητα υλικών από τα Galaxy που ήρθαν και πουλήθηκαν πρώτα, οπότε περιμένετε να το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 tr3quart1sta : Μπορώ να σου παραθέσω ένα κάρο απόψεις από Ελληνικά και ξένα site που λένε το αντίθετο με αυτό που βρήκες και ποστάρισες.Το οτι ένας είναι δυσαρεστημένος είναι καθαρά υποκειμενικό τη στιγμή που το υπόλοιπο 99% όσως αγόρασαν τη συσσκευή είναι κατενθουσιασμένοι ειδικά με την απόκριση του κινητού.Και έχε υπόψιν σου οτι με την επερχόμενη αναβάθμιση του firmware froyo θα υπάρχει ακόμα πρισσότερη απόκριση. Τώρα το να βρίσκεις μεμονωμένες περιπτώσεις δυσαρεστημένων νομίζω χάνει την ουσία το θέμα.Εκτός εαν θες να ανταπαντάς έτσι επειδή σ'αρέσει να μην στην λένε και γω πριν το δω απο κοντα ειχα δει παμπολα βιντεακια και reviews και ειχα ενθουσιαστει με το κινητο αλλα μετα ειδα οτι δεν ειναι ΤΟΣΟ καλο οσο το παρουσιαζουνε γενικα ειναι ενα καλο κινητο αλλα τα αρνητικα του τα τονιζω κυριως σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ με αλλα μοντελα μια μικρη προειδοποιηση κανω εγω δεν εχω να κερδισω κατι μεσα απο αυτο το topic μιας και εχω καταληξει καπου αλλα προσπαθω να βοηθησω οπως δεχομαι βοηθεια και γω μεσω των γνωμων των υπολοιπων μελων του insomnia εξαλου καθε φορα τονιζω οτι το προβλημα μπορει να διορθωθει με το froyo και οτι καλο θα ηταν να το δει ο καθενας απο κοντα για να σχηματισει την γνωμη του πριν προβει σε οποιαδηποτε αγορα φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ο,τι να ναι.... παιρνει καποιος μια συσκευη και νομιζει οτι γινεται η γκομενα του.αμα του την θιξεις,θα σε βγαλει εξω για τσαμπουκα. τραγελαφικες καταστασεις οπου η λιμπιντο μας ειναι αμεσα συνυφασμενη με την ηλεκτρονικη μας συσκευη...απο κινητο μεχρι....μητρικη πλακετα. λοιπον,το κινητο το πηρα διοτι μου εκατσε ενα δωρακι 600 ευρω απο το πουθενα και ειπα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου. το βρηκα στα 500 και παει σφαιρα. τετοια αποκριση ουτε ο τετραπυρηνος desktop μου με 6 γιγα μνημη και φουλ tweakαρισμενος. πλεον προτιμω να σερφαρω στο κινητο απο οτι στον υπολογιστη παρτε το χωρις δευτερη σκεψη αν εχετε αμφιβολιες περι αποκρισης. απλα δεν υφισταται αυτο το θεμα και απορω γιατι το συζηταμε σε ενα τεχνολογικο φορουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Όταν μιλάμε για απόκριση να συγκρίνετε πάντα με το iPhone. Είναι το σημείο αναφοράς. Εάν το iPhone είναι το 100% στην απόκριση , πόσο είναι το Galaxy ; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα