Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...αυτον που τις τραβηξε...δε ξερω αν μπορουμε να τον εμπιστευομαστε:mrgreen:

Ότι μπόρεσε έκανε για να βγάλει την φωτογραφική του Iphone καλύτερη αλλά και πάλι φαίνεται η διαφορά σε όσες δεν είναι κουνημένη galaxy vs κανονική iphone4.Αν και κατα πάσα πιθανότητα μάλλον λόγο της ασχετοσύνης του φαίνεται.Ειδικά στην τελευταία.Αν δεν έβλεπες την φωτογραφία του galaxy θα αναρωτιόσουν τι είναι αυτή η φωσφορούχα μπλέ ζελατίνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τοσο χαλι φωτογραφιες φερομενες με ληψη απο galaxy...δεν εχω δει. οι φωτο που εβγαζα προ 3-4 χρονια με το 6070 των 2ΜP ηταν σκαλες ανωτερες.

αρα βγαζω το συμπερασμα οτι ηταν φτιαγμενες...

αναρωτηθηκατε ποτε πως στις 3 τη νυχτα εχει 500+ επισκεπτες στο φορουμ στο οποιο εργαζεται?

η απαντηση οπως μας διαφωτισε ενα παλικαρι ειναι το fakeusers....

...αυτον που τις τραβηξε...δε ξερω αν μπορουμε να τον εμπιστευομαστε:mrgreen:

Αυτός που λες έχει τώρα το 4, το galaxy που μετείχε στο συγκριτικό δεν ήταν δικό του και αν διαβάσεις, θα δεις ότι και ο κάτοχος του galaxy παραδέχεται ότι οι φωτογραφίες του galaxy είναι λίγο πιο soft, το έχουμε δει και αλλού το συγκεκριμένο θεματάκι, θεωρώ ότι είναι θέμα software.

edit: Παίζει και να κάνω λάθος, ίσως έχει και τα δυο. Anyway. Είχα την αίσθηση ότι ο κάτοχος του galaxy ήταν αυτός.

Τα κινητά εχουν 5mp κάμερες και οι φωτογραφίες είναι μισό mp...Τραγικό πράγμα γαμώτο ο fanboyσμός και του ανεβάσαμε και την επισκεψιμότητα πανάθεμά τον.

Τα κινητά εχουν 5mp κάμερες και οι φωτογραφίες είναι μισό mp...Τραγικό πράγμα γαμώτο ο fanboyσμός και του ανεβάσαμε και την επισκεψιμότητα πανάθεμά τον.

http://rapidshare.com/files/418471274/Galacy_vs_iPhone.zip

Εννοείται ότι δεν τον εμπιστεύεσαι και αυτό το ξέρω καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα. Αλλά ξεκόλλα λίγο και δες τις φώτο. Να μη σου πω, πάμε για καφέ να βγάλουμε τις δικές μας. :-D

Μια βοηθεια, αν γνωριζει κανεις,πως θα εγκαταστησω το androit 2.2 version, στο κινητο μου, και απο που θα το κατεβασω.( sumsung galaxy 3 android 2.1 version)

Ευχαριστω...........

απο τα 100 περιπου nicks που χρησιμοποιει μαρεσουν τα....softboy &exciting

κυριοι η διαφορα των φωτο ειναι ετη φωτος!!!!. δε μπορει να ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα.

αυτη ειναι η δικη μου θεση.

απο τα 100 περιπου nicks που χρησιμοποιει μαρεσουν τα....softboy &exciting

κυριοι η διαφορα των φωτο ειναι ετη φωτος!!!!. δε μπορει να ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα.

αυτη ειναι η δικη μου θεση.

Χαχα, σωστός!

Αυτές τις είχαμε ξαναδεί νομίζω.

gsmarena_011.jpg

gsmarena_013.jpg

Θέμα software είναι. Το galaxy νομίζω ότι έχει πιο "επιθετικό" softening για να μειώσει το θόρυβο. Γι' αυτο και χάνονται λεπτομέρειες.

---------- Προσθήκη στις 15:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ----------

[/color]

αυτες που εδωσε ο kirileman αντικατοπτριζουν τη πραγματικοτητα.... εχουν μια διαφορα αλλα και οι δυο δεν εχουν ασαφεια

αυτες που εδωσε ο kirileman αντικατοπτριζουν τη πραγματικοτητα....αν δεν ειχε το λογοτυπο θα ελεγες οτι ειναι απο ιδιο μηχανημα...

gsmarena και αν προσέξεις καλύτερα, έχουν αυτή τη διαφορά που εντοπίσαμε παραπάνω.

"The iPhone 4 gives you more detailed and more saturated images that in proper lighting look much nicer."

"The iPhone 4 doesn’t process its photos much, fighting with chroma noise, but leaving luminance noise alone. The Galaxy S on the other hand tries to eradicate all kinds of, which given the qualities of the cameraphone sensors easily results in lost detail."

διαβασα οτι για να κατεβασεις εφαρμογες επι πληρωμη πρεπει να ακολουθησεις μια διαδικασια οπου αφου γινεις διαχειριστης το ξεγελας για να πετυχεις paid.

εγω μπηκα κατεβασα μια δωρεαν εφαρμογη και στη συνεχεια μια επι πληρωμη. μου εδωσε δυνατοτητα να το π΄ληρωσω μεσω paypal ,mphκα στο λογαριασμο μου και αν πληρωνα 3.99$ θα το κατεβασα....

πως το εξηγειτε?

Oτι θα ηταν πολυ γαματο αν το android market βαλει το paypal σαν τροπο πληρωμης γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο νομιζω οτι το εκανες ΜΟΝΟ μεσω πιστωτικης(ας με διορθωσει οποιος ξερει καλυτερα).

Μπορεις να μας πεις και ποια ειναι η εφαρμογη να δοκιμασουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα...Ελπιζω να το κανοθν γενικα στο μαρκετ

Ερωτηση...Γιατι με handcent Περασμενο σαν επιλογη για μνμτα οταν διαβαζω τα μνμτα μου μενει 1 φακελακι ντεμεκ οτι εχω καινουργιο;Εχω κανει κατι λαθος;Ειναι bug Και πρεπει να διορθωσω κατι;

EDIT:Βρηκα...Πρεπει να παμε στις ρυθμησεις του κανονικου sms...

Θα επρεπε πιστευω να γινεται αυτοματα...Εχω σβησει 3 sms απο τα νευρα μου.

Επεξ/σία από shadowfax-1-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...