Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω λεω να βαλω,δε χανουμε τιποτα εξαλλου.

νικο ποιον εχεις βαλει εσυ?

ρε παιδια τι εργονομια ειναι αυτη...εχω μεινει να το θαυμαζω.

αγγλικα στα sms πως ενεργοποιουμε? τοψαξα εχθες αλλα δεν...:mrgreen:

---------- Προσθήκη στις 09:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:59 ----------

23/9 λένε για το Froyo.

να υποθεσω για επισημη εκδοση?

• Moderators
Δημοσ.

giorgos147 εχεις δικιο, αυτο ισχυει γενικα στα android. Η συσκευη μας ομως ειναι ιδιαζουσα περιπτωση, εχει να κανει με το partition ή το συστημα των αρχειων που εχει επιμεληθει η samsung, δεν ειμαι σιγουρος 100%. Παντως ο task manager βοηθαει, γι'αυτο αλλωστε η ιδια η σαμμυ δινει εναν μεσω του samsung apps για οσους δεν εχουν το τελευταιο firmware που τον εχει preinstalled. Εγω δρησιμοποιω τον advanced task killer.

Εναλλακτικα υπαρχει και η λυση του minfree ο οποιος δεν ειναι killer αλλα θετει στο συστημα να κλεινει τις εφαρμογες οταν ξεπεραστουν καποια mb. Οπως λειτουργει το android by default δηλαδη, απλα αυξανεις το οριο που ειναι χαμηλο αρχικα.

Δημοσ.

ερωτηση

γιατι να βαλω task manager αφου μπορω απο το "ενεργες εφαρμογες" να βλεπω ποιες τρεχουν στο backround και να τις κλεινω με την επιλογη που μου δινει, οπως και μας συμβουλευει ο οδηγος "βοηθειας" της κινηταρας!!!!!

ειδα ταινια!!!!!! τελειαααα

μουρθαν ολα τα παρελκομενα απο ebay.διανα ολα ...θηκη δερματινη, φορτιστης αυθεντικος αυτοκινητου και μια hard case που τη συνιστω ανεπιφυλακτα, υποψιν με τη hard case μπαινει αψογα στη δερματινη θηκη

---------- Προσθήκη στις 11:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:49 ----------

μολις ειδα οτι η ενεργοποιηση του wi-fi τρωει 8.5ΜΒ απο τη RAM!!

Δημοσ.
Για δώσε το link για τη δερμάτινη θήκη!

φορτιστης αυτοκινητου

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170519167738&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

hard case

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320582747341&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

δερματινη θηκη(η φωτο την αδικει:mrgreen:)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360288983646&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Δημοσ.

Θελω να παρω screen protector.Μου εχουν πει μακρια απο τη zagg αλλοι μου λενε τρεχοντας.Αποφασησα να μεινω μακρια.

Μου λενε να βρω με στατικο ηλεκτρισμο.Γενικα ΑΝ ειναι να χασω εστω και στο ελαχιστο την αισθηση ευχαριστω πολυ αλλα δε θα παρω.Θα παω να παρω απο το πλαισιο η απο τα μουλτιραμα μια καλη θηκη σιλικονης και τερμα.

ΞΕΡΕΙ κανενας(οχι αν εχει ακουσει απο το τριτοτεταρτο ξαδερφο του Θειου του συνεργατη του πατερα μου)καποια καλη;Απο που τη πηρε(γενικα πρωτιμαω καταστημα βαριεμαι να περιμενω για 3-4 € το ebay).

Εχω ακουσει οτι ειναι απαραιτητο το screen prot. βεβαια αλλα μονο υπο συνθηκες θα βαλω απο τη στιγμη που υπαρχουν διφορουμενες αποψεις.

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι ειναι απαραιτητο το screen prot. βεβαια αλλα μονο υπο συνθηκες θα βαλω απο τη στιγμη που υπαρχουν διφορουμενες αποψεις.

Γιατί είναι απαραίτητο ρέι;

Εγώ ούτε στο Magic μου, αλλά ούτε και στο Vibrant μου έχω, διότι όπως είχε πει κάποτε κάποιος σε αυτή τη κοινότητα "Τα Gadgets τα έχουμε για να τα χαιρόμαστε", οπότε, προτιμώ να το χαρώ όσο είναι να το χαρώ και ας είναι μόνο για π.χ. ακόμη 6 μήνες, παρά να βάλω κάτι που θα μου χαλάσει την αίσθηση και θα μου το κρατήσει σώο για 10 μήνες.

Δημοσ.

Απλα ειναι ενα gadget που δε κανει 200-300€

Παιρνεις psp+ xbox 360 με τα λεφτα του galaxy.Οκ σε 6 μηνες θα εχει πεσει η τιμη του αλλα αποσβεση θα χρειαστει αρκετο παραπανω χρονο.

Κατανωω τη λογικη σου και το πως το λες αλλα δε μπορω να πω πως το εστερνιζομαι απολυτα τουλαχιστον.Και επειδη ΔΕΝ ειμαι(damn :P) και το πιο προσεχτικο ατομο του κοσμου,και επειδη η αντιχαρακτικη οθονη ευκολα γινεται...χαρακτικη :P γι'αυτο λεω ΜΠΑΣ και εχει τσιμπησει κανενας καμια εξαιρετικη

Δημοσ.

@FFighter Φίλε μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία την hard case να την βάλεις εδώ ή να μου την στείλεις με pm γιατί θέλω να πάρω και εγώ;

Με το screen protecton σε απόκριση δεν χάνει.Αλλά χάνει σε χρώμα και σε αίσθηση.

Δημοσ.
@FFighter Φίλε μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία την hard case να την βάλεις εδώ ή να μου την στείλεις με pm γιατί θέλω να πάρω και εγώ;

Με το screen protecton σε απόκριση δεν χάνει.Αλλά χάνει σε χρώμα και σε αίσθηση.

νικο τραβηξα 3 φωτο, δε ξερω αν ικανοποιουν

hvosah.jpg

24fyce0.jpg

nck38y.jpg

---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:10 ----------

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=24455

Γενικά του galaxy είναι πιο θαμπές. Σε χαμηλό φωτισμό, το galaxy αποδίδει καλύτερα τα χρώματα και το λευκό.

...αυτον που τις τραβηξε...δε ξερω αν μπορουμε να τον εμπιστευομαστε:mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...