kirileman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, είδαμε και το gorilla του galaxy, ήδη κάποιοι γκρινιάζουν για μικρά σημάδια. ΟΚ, αν μια στο εκατομμύριο φανεί σημάδι στο 4 τι θα το κάνεις; Θα το πας πίσω και θα πεις "μου είπατε ότι δεν χαράσσεται" (και για τον Τιτανικό τα ίδια έλεγαν ) Καλύτερα μια ζελατινούλα και τέλος το παραμύθι με τα αχάρακτα γιαλια. Άλλο καπέλο αυτό. Και γω θα του βάλω την invisible της Zagg, δε το ρισκάρω με τίποτα. παρεμπιπτόντως, έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο γιαλί, αλλά δεν το έψαξα και πολύ. Εντιτ, σύμφωνα με το pcworld είναι το ίδιο: Unlike the older iPhone models, the iPhone 4 has both the front and back made of this kind of glass, which Apple says is chemically strengthened to be "20 times stiffer and 30 times harder than plastic." Καλά, άσε τους να γράφουν ότι θέλουν, χαλασμένο τηλέφωνο πάνε οι ειδήσεις στο ίντερνετ. Πίσω το γυαλί είναι της πλάκας, μου χει κάνει κάτι μικρουλάκια, μπροστά είναι εξαιρετικό, αλλά και πάλι, βάζεις screenprotector, όπως είπες, για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και μη ξεχνάμε, μακριά από κλειδιά και άμμο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον μολις περασα developer rom...Το κινητο παει ντουκι... Μια ερωτηση. Κατεβαζω απο σελιδες aplications με .apk καταληξη στο pc Τα πεταμε μεσω του Kies καπου στο κινητο...Για να τα τρεξω μετα μεσα απο το κινητο που μπορω να τα βρω;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον μολις περασα developer rom...Το κινητο παει ντουκι... Μια ερωτηση. Κατεβαζω απο σελιδες aplications με .apk καταληξη Τα πεταμε με το Kies στο κινητο...Για να τα τρεξω μετα μεσα απο το κινητο που μπορω να τα βρω;;;;;;; Ξεχνα το Kies. Μην ασχολεισαι, ειναι ενα σκουπιδι της Samsung. Απλα πεταξε τες σε εναν φακελο στην καρτα μνημης πχ, και με εναν file manager (προτεινω astro ή root explorer αν εισαι rooted) βρες τες και clickαρε τες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Aρα:Κατεβαζω στο pc Εχω περασμενο στο κινητο καποιον file manager Τα περναω κατευθειαν απο το usb στη συσκευη Κανω search βαση ονοματος. Και μετα το τρεχω μεσο κινητο.Πολυ ομορφο και απλο ακουγεται. Δε με βλεπω να κοιμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Κανω search βαση ονοματος. . Ειναι πιο απλο να φτιαξεις στην καρτα μνημης εναν φακελο πχ Προγραμματα και να τον χρησιμοποιεις για να πετας μεσα τα apk. Για να γλιτωσεις το βημα που ανεφερες. Δεν σε βλεπω οντως να κοιμασαι! Τοο many apps, too little time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι μου βγαζει οτι 65 περιπου χαρακτηρες ειναι1 μνμ; Τι προβλημα υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κατι πρεπει να πειραξεις στις ρυθμισεις μηνυματων, εχει να κανει με το unicode νομιζω. Αλλα ξεχνα την default εφαρμογη και κατεβασε το handcent sms δωρεαν απο το μαρκετ. Ο,τι καλυτερο imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν έχει ανέβει ξανά: Review από techblog.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ηρθε το εργαλειο!!!! απιστευτο κινητο!!! εχει παρει φωτια.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε με γειές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Με γειά φίλε.Και μην ξεχάσεις να βάλεις task manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 23/9 λένε για το Froyo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Με γειά φίλε.Και μην ξεχάσεις να βάλεις task manager. Γιατί να μη ξεχάσει; Ο Task manager είναι άχρηστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί να μη ξεχάσει; Ο Task manager είναι άχρηστος. Τι λες ρε φίλε;Άμα δεν κλείνεις και τίποτα θα μένει ότι ανοίγεις να τρέχει από πίσω και θα σέρνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Τι λες ρε φίλε;Άμα δεν κλείνεις και τίποτα θα μένει ότι ανοίγεις να τρέχει από πίσω και θα σέρνεται. Οι απόψεις διίστανται. Άλλοι λένε ότι βοηθάει, άλλοι ότι δε βοηθάει. Εγώ είμαι με τους δεύτερους και αυτό διότι αν το ψάξεις, θα δεις ότι το Android κάνει manage ανάλογα με τη χρήση τους τα Applications, έτσι ώστε η συσκευή να λειτουργεί σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα