FFighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 αυθεντικος φορτιστης αυτοκινητου με 8.5 ευρω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170519167738&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καμμία μπαταρία να πάρουμε από ebay ή θα μας έρθει καμία μούφα;3 και 4 δολάρια δεν είναι ύποπτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καμμία μπαταρία να πάρουμε από ebay ή θα μας έρθει καμία μούφα;3 και 4 δολάρια δεν είναι ύποπτο; θελει λιγο ψαξιμο νικο,πιστευω οτι 4 ευρω για μπαταρια ειναι λιγα. ---------- Προσθήκη στις 22:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:58 ---------- μπαταρια αυθεντικη απο αυτον που πηρα το φορτιστη http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S-i9000-BATTERY-EB575152VU-UK-/150485218723?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item23099e35a3 δε ξερω ποσο εχει ελλαδα και αν συμφερει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το πήρα Ωραίο κινητό, η οθόνη του ανταποκρίνεται καλύτερα απότι περίμενα. Μακρά το καλύτερο Ανδροίδ που εχω χρησιμοποιησει. Κάποιος να μου πει πως μπορώ να εχω πάνω από 1 γλώσσα γραφής ; Υσ. η οθόνη του πιξελιαζει λίγο. Το παρατηρείς αμα έχεις δουλέψει με το 4σαρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγα και το πηρα και εγω σημερα.Το ειχα στη φορτιση απο τις 8 και τωρα που γυρησα ειδα το φοβερο:"δεν ειχα βαλει τη μπαταρια"...Για κατι τυπους σα και μενα μαλλον βγηκε η ατακα"κυριε μου,πακεταρετε το και επιστρεψτε το...Ειστε υπερβολικια ηλιθιος για να το λειτουργησετε". Ειδα και το blog του nomedor εχω δει και 1-2 φορουμ(ελπιζω να μη κανω διαφιμηση ειναι ψιλο γνωστα το btw forum και το Myphone)αλλα χαθηκα σχετικα.Ειναι και η 1η φορα με android και ψιλο τρομαζουμε BTW εχει τσιμπησει κανενας ζελατινα-προστασια οθονης;Το θεωρει απαραιτητο;Εχει κανενας να προτεινει καμια καλη+καμια καλη θηκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγα και το πηρα και εγω σημερα.Το ειχα στη φορτιση απο τις 8 και τωρα που γυρησα ειδα το φοβερο:"δεν ειχα βαλει τη μπαταρια"... :lol: Βάλε κανένα προειδοποιητικό ρε φίλε πριν το γράψεις.Πήγα να πνιγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 BTW εχει τσιμπησει κανενας ζελατινα-προστασια οθονης;Το θεωρει απαραιτητο;Εχει κανενας να προτεινει καμια καλη+καμια καλη θηκη; εγώ το θεωρώ απαραίτητο. εχθες στο public είδα και το iphone 4 με το σούπερ ενισχυμένο αχαρακτο γυαλί κλπ και είχε δύο μεγαλοπρεπεις χαρακιές στο πίσω μέρος. οπότε τότε δεν μένει αχάρακτο. προσωπικά έβαλα μία θήκη σιλικόνης από το ebay που είχε δωρο και μία ζελατίνα, και είναι κομπλέ. τσουλαει μία χαρά το δάχτυλο. περιμένω κι άλλες τρεις. μη σκοτίζεσαι και πολύ, νομίζω ότι αρκεί η ζελατίνα να είναι από αυτές που κολλάνε με κενό αέρος και όχι με κολλητική ουσία, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι γίνεται να σου κάνει ζημιά μία τέτοια ζελατίνα. η θήκη σιλικόνης με την ζελατίνα που είχε μέσα κόστισε λιγότερο από 2 ευρώ νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 :lol:Βάλε κανένα προειδοποιητικό ρε φίλε πριν το γράψεις.Πήγα να πνιγώ! Εγω ελεγα"ρε μπας και ειμαι πιωμα 3 το πρωι και δε βλεπω καλα"; Αλλα τελικα μαλλον ημουν πιωμενος οταν το εβαλα(η τεσπα συγκινισιακα φορτισμενος). Το κινητο το εχω ανοιχτο(5-6 ωρες φορτιση ηταν ηδη 100% απο πριν αλλα ειπα να το αφησω...Θα αφησω μια καλη να ξεφορτιστει)και παει ΣΟΥΠΕΡ. Δε σκεφτομαι να αλλαξω ρομ(το παλικαρι που το πηρα μου ειπε οτι ειναι η τελευταια πριν τη froyo-δεν το εχω ελενξει-με διορθωμενα Bug οπως το recovery menu που δεν ανοιγε σε καποιους-θα το τεσταρουμε μετα το gym)και θα παω να δω τα απαραιτητα apps... Μεγαλη η χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιος να μου πει πως μπορώ να εχω πάνω από 1 γλώσσα γραφής ; Κάποιος ... Στις ρυθμίσεις με αφήνει να διαλέξω το "Αυτόματα" ή μία γλώσσα της επιλογής μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιος ... Στις ρυθμίσεις με αφήνει να διαλέξω το "Αυτόματα" ή μία γλώσσα της επιλογής μου και "αυτοματα" να επιλεξεις θα βαλει τα ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 και "αυτοματα" να επιλεξεις θα βαλει τα ελληνικα Ναι αλλά εγώ θέλω να έχει ελληνικό και αγγλικό! Και να τα αλλάζω με ένα κουμπί. Όπως γίνεται με όλες τις συσκευές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ το θεωρώ απαραίτητο. εχθες στο public είδα και το iphone 4 με το σούπερ ενισχυμένο αχαρακτο γυαλί κλπ και είχε δύο μεγαλοπρεπεις χαρακιές στο πίσω μέρος. οπότε τότε δεν μένει αχάρακτο. Εχμμμ, γκούχου γκούχου, το γυαλί που βρίσκεται στο πίσω μέρος δεν έχει καμία σχέση με αυτό της πρόσοψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά εγώ θέλω να έχει ελληνικό και αγγλικό!Και να τα αλλάζω με ένα κουμπί. Όπως γίνεται με όλες τις συσκευές Για το απλό πληκτρολόγιο samsung δεν ξέρω γιατί το έκοψα, αλλά αν χρησιμοποιείς swype (που θα έπρεπε, πίστεψέ με), μερικά tips: - για να αλλάξεις τη γλώσσα, σύρε το δάχτυλό σου από το πλήκτρο swype στο q (λίγο πιό πάνω) - αν σύρεις το δάχτυλό σου από το πλήκτρο swype στο κέντρο του πληκτρολογίου (στο g) εμφανίζεται το πληκτολόγιο με τα σύμβολα - αν σύρεις το δάχτυλό σου από το πλήκτρο swype στο πλήκτρο SYM εμφανίζεται ένα νέο μενού πλοήγησης του κέρσορα. ---------- Προσθήκη στις 15:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:23 ---------- Εχμμμ, γκούχου γκούχου, το γυαλί που βρίσκεται στο πίσω μέρος δεν έχει καμία σχέση με αυτό της πρόσοψης. ναι, είδαμε και το gorilla του galaxy, ήδη κάποιοι γκρινιάζουν για μικρά σημάδια. ΟΚ, αν μια στο εκατομμύριο φανεί σημάδι στο 4 τι θα το κάνεις; Θα το πας πίσω και θα πεις "μου είπατε ότι δεν χαράσσεται" (και για τον Τιτανικό τα ίδια έλεγαν ) Καλύτερα μια ζελατινούλα και τέλος το παραμύθι με τα αχάρακτα γιαλια. παρεμπιπτόντως, έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο γιαλί, αλλά δεν το έψαξα και πολύ. Εντιτ, σύμφωνα με το pcworld είναι το ίδιο: Unlike the older iPhone models, the iPhone 4 has both the front and back made of this kind of glass, which Apple says is chemically strengthened to be "20 times stiffer and 30 times harder than plastic." Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2010 από arxaggelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια πως μπορουμε να δουμε τα απεσταλμενα μυνηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Για το απλό πληκτρολόγιο samsung δεν ξέρω γιατί το έκοψα, αλλά αν χρησιμοποιείς swype (που θα έπρεπε, πίστεψέ με), μερικά tips: - για να αλλάξεις τη γλώσσα, σύρε το δάχτυλό σου από το πλήκτρο swype στο q (λίγο πιό πάνω) - αν σύρεις το δάχτυλό σου από το πλήκτρο swype στο κέντρο του πληκτρολογίου (στο g) εμφανίζεται το πληκτολόγιο με τα σύμβολα - αν σύρεις το δάχτυλό σου από το πλήκτρο swype στο πλήκτρο SYM εμφανίζεται ένα νέο μενού πλοήγησης του κέρσορα. Ωραίος ο φίλος!Άψογες πληροφορίες.Με διευκόλυνες απίστευτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα