Vasilisxd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τα κινητά που εχω δοκιμάσει είναι Desire , Legend , 3G , 3Gs και iPhone 4. Το χειρότερο ήταν το Desire , μετά 3G , Legend , 3Gs και τέλος το iPhone 4 που πολύ απλά δεν τελειώνει. Anyway με βλέπω να παίρνω το Desire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Και γιατί δεν παίρνεις το iphone 4 άμα δεν τελειώνει η μπαταρία;Και γιατί θα πάρεις το desire άμα είναι το χειρότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Προφανώς, κάτι θα βρίσκει στο desire που τον κέρδισε. Για τη μπαταρία, ειδικα στο galaxy και τις amoled, βάλτε εντελώς μαύρο φόντο και θα δείτε σημαντική διαφορά. Αποφεύγετε τα ανοιχτόχρωμα, σκοτώνουν τη μπαταρία (στις amoled πάντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγά μην βάλω μαύρο φόντο για να μου κρατήσει η μπαταρία κανένα 2ωρο παραπάνω.Ούτως ή άλλως κάθε βράδυ το φορτίζω.Είτε έχω κάνει χρήση τρελή και είναι στο 20% είτε δεν το έκανα πολύ χρήση και είναι στο 80% την επόμενη μέρα το θέλω φούλ φορτισμένο για παν ενδεχόμενο. Ναι ΟΚ χαλάω την μπαταρία έτσι το ξέρω αλλά για να το δουλέψω το κινητό το πήρα όχι για να το προσέχω σαν άνθρωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το εχω το 4σάρι , απλά μου έκατσε μια καλή επιδότηση γι αυτό ψαχνομαι και για Android, αλλά δεν θέλω να δώσω λεφτά κι·ολας. Με λίγα λόγια , πιστεύετε ότι τα 100€ παραπάνω απο το Desire που ζητάει το Galaxy είναι δικαιολογημένα; Υπάρχει ουσιαστική διάφορα , πέρα της οθόνης ; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2010 από Vasilisxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγά μην βάλω μαύρο φόντο για να μου κρατήσει η μπαταρία κανένα 2ωρο παραπάνω. Από αυτά που διαβάζω, κερδίζεις πολύ παραπάνω. Βέβαια, εμένα μου αρέσουν τα σκοτεινά themes στα κινητά, σε κάποιους άλλους πάλι όχι. ---------- Προσθήκη στις 15:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:31 ---------- Με λίγα λόγια , πιστεύεται ότι τα 100€ παραπάνω απο το Desire που ζητάει το Galaxy είναι δικαιολογημένα; Υπάρχει ουσιαστική διάφορα , πέρα της οθόνης ; Έχουν μεγάλη διαφορά στο hardware. Αν δεν έπαιρνα iphone, θα έπαιρνα οπωσδήποτε το galaxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά αν έχεις το iphone 4 και δεν σε νοιάζει και η οθόνη εγώ θα σου έλεγα να πας καλύτερα στο desire.Έχει και φλάς,είναι και καλύτερη κατασκευή.Σε οθόνη και μπαταρία χάνει αλλά δεν σε νοιάζει.Μην ξοδευτείς περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 o humingbird>snapdragon με διαφορά, επίσης δεν μου μου αρέσει καθόλου η κάμερα του desire κι ας έχει flash παρόλο που δεν με απασχολούν οι φωτογραφίες στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορώ να αλλάξω κάπως να εμφανίζεται κάπως καλύτερα η φωτογραφία αυτού που καλώ ή που με καλεί και όχι σε αυτό το άθλιο τετραγωνάκι μέσα στη μαυρίλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε το full screen caller id Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά χάνεται η απάντηση και η απόρριψη με slide...Κάτι να τα συνδυάσω δεν υπάρχει;Δεν καίγομαι για full screen.Απλά να μην φαίνεται τόσο άσχημα η φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Στην τελευταία έκδοση από ότι είδα έχει slide αντί για κουμπιά, που μπορείς να ενεργοποιήσεις από το μενού. Το πρόβλημα με τη φωτογραφία είναι ότι κρατάει πολύ μικρά μάλλον λόγο gmail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποια συνοπτική εικόνα για το τι γίνεται με τις Rom του κινητού ; Υπάρχει κάποια rom με το κλασικό Android ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Off topic nomedor, το blog σου ...ολα τα λεφτα...οαση πληροφοριων για τους "νεους" στο android.εχει μπει στα favorites στο netbook μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Off topicnomedor, το blog σου ...ολα τα λεφτα...οαση πληροφοριων για τους "νεους" στο android.εχει μπει στα favorites στο netbook μου Ευχαριστώ, αυτός είναι και ο σκοπός που του έφτιαξα, για να μην χρειάζεται να διαβάζει κάποιος που δεν ξέρει 10δες forum για να βρει 5 βασικά πραγματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα