Aztec Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) εντάξει, δεν είναι και εντελώς ό,τι να'ναι, αν κάποιος το πήρε από γερμανό, πιθανότατα την έκανε την customιά η Κοτέ. Αν το πάρεις εντελώς ανεξάρτητο, λογικό είναι να πρέπει να βάλεις και καμιά ρύθμιση μόνος. Ίσως έχει να κάνει με τις κάρτες σιμ, ίσως οι παλιότερες να μην περνάνε αυτόματα τις ρυθμίσες 3g στο τηλέφωνο. Πάντως με JF5 του γερμανού και F2G αγορασμένο τον Μάϊο (χε χε χε ) τις έβαλα με το χέρι. Εγώ το πήρα ανεξάρτητα απο το πλαίσιο το κινητό ( σκέτη συσκευή) και πήρα το comsote myway πρόγραμμα και έπαιξε μια χαρά χωρίς ρυθμίσεις. Για αυτό και ρώτησα μήπως είναι λόγω sim. Αυτά τον Ιανουάριο που πέρασε. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2010 από Aztec
MAIK82 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Οι ρυθμισεις ειναι περασμενες. Πρεπει να αλλαξω το umts και να το βαλω πακετα δεδομενων. Ειναι απο γερμανο αγορασμενο.Δεν υπαρχει κατι να κλικαρω σε δικτυα εκτος απο την επιλογη για diktyo 2g
lak10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια μια ερωτηση πως; βλεπω τους αγαπημενους μου σελιδοδεικτες? εγω που εχω windows 7 64bit πως θα αναβαθμισω την συσκευη μου?
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, το πήρα! Δυστυχώς δεν είναι για μένα αλλά δώρο για τον αδερφό μου, αλλά ήδη ψήνομαι να το κρατήσω και να του πάρω καμια πάστα φλώρα για τα γενέθλιά του... Αν κατάλαβα καλά, δεν έχει βγει το 2.Froyo για το Galaxy ακόμα ε? Ξέρουμε πότε να το περιμένουμε?
nikos21aek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέχρι τέλη του Μήνα θα έχει βγεί λογικά.
arxaggelos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, το πήρα! Δυστυχώς δεν είναι για μένα αλλά δώρο για τον αδερφό μου, αλλά ήδη ψήνομαι να το κρατήσω και να του πάρω καμια πάστα φλώρα για τα γενέθλιά του... Αν κατάλαβα καλά, δεν έχει βγει το 2.Froyo για το Galaxy ακόμα ε? Ξέρουμε πότε να το περιμένουμε? Ναι, να του το ψειρίσεις τώρα από νωρίς γιατί αν το δει καλά δεν θα σου το δίνει Αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε Froyo 2.2 ως τέλη Σεπτέμβρη.
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Α οκ, thanks. Δεν ξέρω γιατί είχα την εντύπωση ότι είχε βγει πριν 4-5 μέρες. Μετά πολλών κόπων και βασάνων το συνέδεσα με το PC (Win7/64), κατέβασα το Kies (που κι αυτό μου έβγαλε την πίστη γιατί κατέβαζε τα updates του με 5kb/s), κατάφερα να το τρέξω σωστά (ήθελε "Run as Administrator"...) και είμαι έτοιμος να το ξανασυσκευάσω και να του το στείλω δώρο, παναθεμά τον. Όντως φαίνεται να είναι καταπληκτικό κινητό, με απίθανη οθόνη! Πίσω στο Ericsson W595 μου τώρα...
FFighter Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω με τη σειρα μου το περιμενω απο μερα σε μερα μιας που δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο πλαισιο. θελω να ρωτησω, το kies πρωτα το εγκαθιστουμε στο pc και μετα συνδεουμε το κινητο? ειναι το συγκεκριμενο προγραμμα συμβατο με win7 starter?
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι πως είναι συμβατό. Και ναι, καλύτερα εγκατέστησε πρώτα το Kies και μετά το κινητό. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου δούλεψε κανονικά. Κι εγώ ήμουν έτοιμος να πάω Πλαίσιο σήμερα το πρωί και τελευταία στιγμή είδα ότι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο. Αναγκάστηκα να το πάρω από Κωτσόβολο (ffs) στα 570. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2010 από nzeppos
FFighter Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάζομαι πως είναι συμβατό. Και ναι, καλύτερα εγκατέστησε πρώτα το Kies και μετά το κινητό. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου δούλεψε κανονικά. Κι εγώ ήμουν έτοιμος να πάω Πλαίσιο σήμερα το πρωί και τελευταία στιγμή είδα ότι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο. Αναγκάστηκα να το πάρω από Κοτσόβωλο (ffs) στα 570. μολις πριν λιγο μιλησα με πλαισιο, τη παρασκευη θα υπαρχει διαθεσιμοτητα. το kies απο τη σελιδα της samsung το κατεβασες?
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 μολις πριν λιγο μιλησα με πλαισιο, τη παρασκευη θα υπαρχει διαθεσιμοτητα. το kies απο τη σελιδα της samsung το κατεβασες? Εντάξει, πιστεύω αξίζουν 2-3 μέρες αναμονή για την καλύτερη τιμή του Πλαισίου. Εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να περιμένω ούτε μισή μέρα. Κατέβασε το Kies από εδώ http://downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SFC_GR&CttFileID=3032461&CDCttType=SW&ModelType=N&VPath=SW/201008/20100818144348234/Kies_1.5.1.10074_2_6.exe&DownloadRoot=http://downloadcenter.samsung.com/content/&ModelName=GT-I9000
Vasilisxd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας και απο εμένα. Αύριο θα πάρω μια συσκευή και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Desire. Θα ήθελα να μου πείτε κατα πόσο κρατάει η μπαταρία του ; Το desire είναι απογοήτευση σε αυτόν τον τομέα. Επίσης το "προβληματικό" Gps είναι πρόβλημα ή την παλεύει ; Απο το λίγο που το εχω δουλέψει , όταν ανοίγω ενα μενού ή εφαρμογή , στην αρχή κάνει 2~3 δευτερόλεπτα να ανοίξει...φαντάζομαι με froyo θα το φτιάξουν ; Επίσης τα ηχεία του είναι εντάξει ; Στην ομιλία και αναπαραγωγή μουσικής ; Παρακαλώ όχι απαντήσεις απο φανατισμενους , μην με πάρετε στο λαιμό σας...
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το froyo θα λυσει θεωρητικα τα προβληματα του lag. Ηδη παντως με το one click lagfix εχει διορθωθει. Το gps δεν ειναι τελειο, αλλα δεν ειναι dealbreaker. Ασε που λενε πως και αυτο θα διορθωθει με το froyo και πως ηδη παρουσιαζεται βελτιωμενο σε καποια beta firmwares (δεν εχω αποψη). Τελος η ποιοτητα του ηχειου και του ακουστικου ειναι παρα πολυ καλη. Εχεις ακουσει το hd2? Στον τομεα αυτον του βαζω 6/10. Στο galaxy βαζω 9/10 ενω 10/10 θα εβαζα στο ηχειο του N95 (ναι εχει το καλυτερο ηχειο που εχω ακουσει)... Γενικα πιστευω πως θα μεινεις ευχαριστημενος αν το επιλεξεις.
Vasilisxd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Και με την μπαταρία ; Χμμμμ , μόλις είδα ότι παει 578€ στην Cosmote και εγώ εκεί εχω την προσφορά. Μάλλον θα πάω για Desire
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο τωρα ειναι εντελως υποκειμενικο. Εξαρταται απο την χρηση. Παντως αν σε καλυπτει αυτο, σε μενα κραταει παραπανω απο ο,τι κρατουσε το HD2 που ειχα πριν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα