kirileman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Lag στα προγράμματα πλοήγησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 επειδή ψάχνομαι για κινιτακι.. πηγα στο public και το σκαλισα αρκετα.. δεν λεω τρομερή οθονη τρομερο touch.. τρομερα ολα.. αλλα το μενου το theme και γενικος η εμφανιση ειναι για τα μπαζα.. το htc sence ασπουμε ειναι μίλια μπροστα για μενα. εαν συνδύαζε με καποιο τροπο και τα δυο ηταν σιγουρη αγορα για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 επειδή ψάχνομαι για κινιτακι.. πηγα στο public και το σκαλισα αρκετα.. δεν λεω τρομερή οθονη τρομερο touch.. τρομερα ολα.. αλλα το μενου το theme και γενικος η εμφανιση ειναι για τα μπαζα.. το htc sence ασπουμε ειναι μίλια μπροστα για μενα. εαν συνδύαζε με καποιο τροπο και τα δυο ηταν σιγουρη αγορα για μενα γιαυτο ειναι το android... τα themes και τα menu αλλαζουν σαν τα πουκαμισα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 για ριξε λιγο φως, δηλαδη μπορω να του περασω καποιο mod πχ και να αλλάξει αρδην το μενου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 για ριξε λιγο φως, δηλαδη μπορω να του περασω καποιο mod πχ και να αλλάξει αρδην το μενου? Μην σε απασχολεί αυτό. Εγκαθιστας από το market ένα home replacement όπως το launcherpro , open home , panda home , ahome , gde κτλ πατάς το home button σου βγάζει επιλογή για αυτό το επιλεγείς και είσαι έτοιμος. Είναι άκρως customizable το Android και μπορείς να το φερεις στα μέτρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAIK82 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια δεν μπορω να συγχρονισω το κινητο με το gmail. Μου βγαζει οταν προσπαθει να συνδεθει: Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης σύνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη. Το τηλεφωνο να μην ειναι διαθεσιμο για υπηρεσιες δεδομενων. Πρεπε κατι να ρυθμισω κατι στο τηλεφωνο; Εχω internet απο την cosmote και ασυρματη σύνδεση. Η επιλογη για umts δικτυο ή πακετα δεδομενων που είναι στο τηλέφωνο; Please help!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρυθμίσεις -> Ασύρματα Δίκτυα - Δίκτυο κινητης τηλεφωνίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAIK82 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρυθμίσεις -> Ασύρματα Δίκτυα - Δίκτυο κινητης τηλεφωνίας Πηγα εκει, δεν εχει καποια ρύθμιση. Ειμαι απελπισμενος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγα εκει, δεν εχει καποια ρύθμιση.Ειμαι απελπισμενος.. Δεν έχει ένα tick για να το ενεργοποιήσεις ? Είναι ενεργοποιημένο δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAIK82 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το galaxy.. To μονο tick που εχει ειναι περιαγωγη δεδομενων(συνδεση σε υπηρεσιες δεδομενων κατα την περιαγωγη) το εχω επιλεξει αλλα παλι δεν εγινε τιποτα..Στην κατασταση τηλεφωνου γραφει umts δικτυο, δεν μπορω να βρω που να το αλλαξω αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πρεπει να περασεις μονος σου τα δυο Apn. cosmote settings: Name: COSMOTE APN: internet MCC: 202 MNC: 01 APN type: internet MMS Name: COSMOTE MMS APN: mms MMSC: http://195.16765.220:8002 MMC proxy:10.10.10.20 MMS port: 8080 MCC: 202 MNC: 01 APN type: mms Για δες αν δουλευει γιατι εγω εχω Voda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το galaxy.. To μονο tick που εχει ειναι περιαγωγη δεδομενων(συνδεση σε υπηρεσιες δεδομενων κατα την περιαγωγη) το εχω επιλεξει αλλα παλι δεν εγινε τιποτα..Στην κατασταση τηλεφωνου γραφει umts δικτυο, δεν μπορω να βρω που να το αλλαξω αυτο. Ωραία το περιαγωγή είναι το roaming οπότε κλείστο δεν το χρειάζεσαι. Ωραία ένα βήμα πίσω απο εκεί που μπήκες έχει ένα tick Δίκτυο κινητης τηλεφωνίας Εσυ μπήκες Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Απλά πες μου Ρυθμίσεις -> Ασύρματα Δϊκτυα -> το tick Δίκτυο Κινητής τηλεφωνίας είναι πατημένο ? Μην μπεις στα δίκτυα κινητήε τηλεφωνίας που είναι απο κάτω του. Εγω δεν έχω το galaxy αλλά δεν πιστεύω να έχει τόση διαφορά το android. ---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:38 ---------- Πρεπει να περασεις μονος σου τα δυο Apn. cosmote settings: Name: COSMOTE APN: internet MCC: 202 MNC: 01 APN type: internet MMS Name: COSMOTE MMS APN: mms MMSC: http://195.16765.220:8002 MMC proxy:10.10.10.20 MMS port: 8080 MCC: 202 MNC: 01 APN type: mms Για δες αν δουλευει γιατι εγω εχω Voda. Περίεργο εμένα με cosmote δεν χρειάστηκε να περάσω κάτι. Είναι θέμα sim card ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Περίεργο εμένα με cosmote δεν χρειάστηκε να περάσω κάτι. Είναι θέμα sim card ? Bασικα ειναι θεμα firmware του Galaxy απο οσο γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Bασικα ειναι θεμα firmware του Galaxy απο οσο γνωριζω. Ότι να ναι μιλάμε η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι να ναι μιλάμε η κατάσταση. εντάξει, δεν είναι και εντελώς ό,τι να'ναι, αν κάποιος το πήρε από γερμανό, πιθανότατα την έκανε την customιά η Κοτέ. Αν το πάρεις εντελώς ανεξάρτητο, λογικό είναι να πρέπει να βάλεις και καμιά ρύθμιση μόνος. Ίσως έχει να κάνει με τις κάρτες σιμ, ίσως οι παλιότερες να μην περνάνε αυτόματα τις ρυθμίσες 3g στο τηλέφωνο. Πάντως με JF5 του γερμανού και F2G αγορασμένο τον Μάϊο (χε χε χε ) τις έβαλα με το χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα