Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πως το αντεχετε το Swype? Οι περισσοτεροι λενε πως ειναι καλο, εγω που το δοκιμασα το βρηκα δυσχρηστο. Αν και δεν του εδωσα χρονο για να ειμαι ειλικρινης... Προσωπικα θεωρω το καλυτερο πληκτρολογιο το HTC_IME.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα για πλάκα το χρησιμοποιώ κατά πρώτη φάση,αλλά όντως είναι καλό.Λίγο να συνηθίσεις που πέφτουν τα γράμματα και θα γράφεις πάρα πολύ γρήγορα.Και λίγο πιο δίπλα να το πας τη σωστή λέξη σου βγάζει.Δεν χρειάζεται να το πηγαίνεις και αλφάδι.

Δημοσ.

Το Swype στα Αγγλικά το λάτρεψα! Είδα ότι υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο, αλλά από που μπορώ να το κατεβάσω; Όποιος ξέρει παρακαλώ να μου απαντήσει σε μία ώρα, γιατί ΘΑ πετάω με αεροπλάνο αργότερα...

Δημοσ.
Το Swype στα Αγγλικά το λάτρεψα! Είδα ότι υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο, αλλά από που μπορώ να το κατεβάσω; Όποιος ξέρει παρακαλώ να μου απαντήσει σε μία ώρα, γιατί ΘΑ πετάω με αεροπλάνο αργότερα...

Θα πετάς τώρα αλλά κάποια στιγμή θα κατέβεις. :P

Από ότι έχει πάρει το μάτι μου, οι πιο πρόσφατες roms της samasung για το galaxy έχουν ελληνικό Swype. Άρα αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πιο πρόσφατο firmware.

Για το τι, πώς και γιατί δοκίμασε την τύχη σου στο xda ή καλύτερα στο myphone.gr

Δημοσ.

Στις μικρές λέξεις έχει πρόβλημα, πχ ήθελα να γράψω τη λέξη "της" και επειδή περνάει από πολλά άλλα γράμματα, μου έβγαζε ό,τι να' ναι.

Δημοσ.

Πω πηγα και το ειδα και απο κοντα το κινητο.

Οντως αρκετα γρηγορο με καλη αποκριση(iphonιζει)ΑΛΛΑ ρε παιδακι μου ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Πραγματικα κουμοτσιαζει επικυνδηνα.Θα το ψαξω λιγο διοτι ισα ισα χωραει στη παλαμι αυτος ο διαολος μπας και παμε ειτε σε desire ειτε σε iphone.

Παντως εκει στο Γερμανο ειναι λιγο απογοητευση που ειδα τις τιμες.Κριμα και αδικο για το μαγαζι-αλλα να μου πεις κλασικος κλεφτης οτε ειναι...

Aν βαλω και το φοβο μου μιας και η τελευταια φορα που ξοδεψα τοσα χρηματα ηταν η αγορα του αποτυχημενου samsung i900(omnia I)με παει λιγο πισω.

Δημοσ.
Παντως εκει στο Γερμανο ειναι λιγο απογοητευση που ειδα τις τιμες.Κριμα και αδικο για το μαγαζι-αλλα να μου πεις κλασικος κλεφτης οτε ειναι...

Από πού προτείνετε λοιπόν να το αγοράσουμε? Μιλάω για σκέτη συσκευή, χωρίς επιδοτήσεις κλπ.

Δημοσ.

Νομιζω οτι η καλυτερη τακτικη ειναι να το σκρουτζαρεις και να πας εσυ ο ιδιος στο καταστημα(επειτα απο τηλφωνημα να δεις αν υπαρχει)που ειναι κοντα σου/ειναι φθηνοτερο(δες τι κριτηριο θες)και να το τσιμπησεις εσυ.

Στο σκρουτζ ξεκινα 490 και οι Γερμανοι/πλαισιο ειδα 599 & 550

Δημοσ.
Οντως αρκετα γρηγορο με καλη αποκριση(iphonιζει)ΑΛΛΑ ρε παιδακι μου ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Πραγματικα κουμοτσιαζει επικυνδηνα.Θα το ψαξω λιγο διοτι ισα ισα χωραει στη παλαμι αυτος ο διαολος μπας και παμε ειτε σε desire ειτε σε iphone.

σου προτείνω το Galaxy tab, καλύπτει απολύτως τις ανάγκες σου

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το μέγεθος.Εμένα τώρα το iphone μου φαίνεται κουτσουλιά.Μόνο το βάρος δέχομαι σαν μείον που είναι πούπουλο αλλά αυτό λογικά όταν το συνηθίσεις μπορεί και να βολεύει.

Δημοσ.
Μια χαρά είναι το μέγεθος.

Δε ξερω αν εισαι 2 μετρα με παλαμη 45 εκατοστα αλλα για ανθρωπο 1.81 μ. φυσιολογικο(*2 μαζι με τον αδερφο μου)ειναι μεγαλο κινητο.Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι μεγαλο.Και στο χερι το καταλαβαινεις και οταν το κοιτας που νομιζεις οτι ειναι μινι ατζεντα.

Ωραιο παντως κινητο διχως αμφιβολια.

Εχει ακουσει κανενας για τα προβληματα που αναφερονται στο Myphone που δε μπαινουν καποια στο recovery menu???

Δημοσ.
Δε ξερω αν εισαι 2 μετρα με παλαμη 45 εκατοστα αλλα για ανθρωπο 1.81 μ. φυσιολογικο(*2 μαζι με τον αδερφο μου)ειναι μεγαλο κινητο.Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι μεγαλο.Και στο χερι το καταλαβαινεις και οταν το κοιτας που νομιζεις οτι ειναι μινι ατζεντα.

Εχει ακουσει κανενας για τα προβληματα που αναφερονται στο Myphone που δε μπαινουν καποια στο recovery menu???

Το keyboard όταν είναι σε portrait mode θα πρέπει να είναι πολύ βολικό εσένα πως σου φάνηκε αυτό? (χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες)

Δημοσ.

Τόσο είμαι και εγώ φίλε.Και του έχω και silicon case.Τι να σου πω και εγώ φοβόμουν για το μέγεθος πρίν έρθει σπίτι αλλά από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν μου φάνηκε μεγάλο.Τι να σου πω για να μην χωράει στο χέρι σου πρέπει να έχεις χέρια 8άχρονου.Εκτός και αν εννοείς να το κρατάς οριζόντια..

Δεν ξέρω εμένα απλά μου φαίνεται τέλειο το μέγεθος.Πλέον πιάνω το Iphone και μου φαίνεται πολύ μικρό.Γνώμη μου είναι να μην διαλέξεις κινητό λόγω μεγέθους.Όποιο και να πάρεις θα το συνηθίσεις.

---------- Προσθήκη στις 14:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ----------

παιδια τι πρεπει να κανω για κανω το lagfix? θα γινει root η συσκευη?

Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...