Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους.

Εχω μια επιδοτηση απο κοσμο(π)οτε.

Ειναι 325€...Σκεφτομαι να το παρω κατα το τελος του μηνα αλλα δεν πιστευω οτι θα πεσει η τιμη του αρα τα 200€ τουλαχιστον θα τα σταξουμε.

Το ερωτημα μου ειναι(αν ξερει κανενας)αν μπορω να το παρω απο το πλαισιο και οχι απο το Γερμανο που το εχει 50€ φθηνοτερα(ελπιζω να μην ειναι σε λαθος τομεα η ερωτηση).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να ξέρω. Δεν ρίχνεις καμία ματιά στο σκρουτζ μήπως κάποιο από αυτα τα μαγαζιά δέχεται επιδότηση γιατί ξεκινάει από 500€ σε μερικά. Αμαρτία είναι...

Μαζι σου με τα 1000 αλλα αντε εξηγα τωρα στον πατερα που εχει την επιδοτηση να παμε εκει και εκει διοτι θα ειναι φθηνοτερα.

Χωρια του οτι μου φενονται μαγαζια με συσκευες...

Και νταξ αμα εχεις 300€ επιδοτηση ειναι αλλιως να δωσεις 300 ακομα(μπορει να περιμενω και μεχρι τελη Σεπτεμβρη μπας και τη ριξουν οπως ειπα μπαααααας και φιλοτιμηθουν)

Hal9000

Administrator

Αγαπητέ/Αγαπητή BladeRunner,

Έχετε δεχθεί μια παρατήρηση στο Insomnia.gr με αιτιολογία "Προσβολή άλλου μέλους" για το παρακάτω μήνυμά σας.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3520983

Παράθεση:

τελευταια φορα που απανταω στις ανακριβειες του γραφικου κιριλενκο που ολο κλαιγεται σε καθε ποστ οτι τον αδικουν,γιατι του βαζαν thumbs down κτλ...αυτη η συμπεριφορα σε ενα φορουμ ειναι pathetic.

περα απο τις ανακριβιες για την καταναλωση μπαταριας των super amoled και οτι δεν διαφερουν σε τιποτα απο τις απλες amoled(θεε μου,τι διαβαζω) παρε ενα βιντεακι που ειναι το καλυτερο στην συγκριση και καλα μυαλα..

ελπιζω να μην διαβαζεις την πραβδα του engadget πως διαολο λεγεται που συγκρινει δυο οθονες διαφορετικες σε μεγεθος,σε σουπερ ζουμ και γωνια ωστε να δειξει οτι η ρετινα ειναι καλυτερη μονο και μονο γιατι τα παιρνει χοντρα απο την apple.

πρωτος διδαξας εσυ που μας ελεγες για το gizmodo αλλωστε τα ιδια....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qVJhiWlOUAo]You Tube[/ame]

ααα,και που σαι,σε βλεπω πολυ προθυμο να βρισκεις πηγες απο το νετ την ιδια στιγμη που ειχες κανει 4 χιλιαδες ποστ για το ανυπαρκτο προβλημα της κεραιας των iphone 4 και για την συμπεριφορα του νεου ios σε παλαιοτερες συσκευες με εμεσσο σκοπο να παρεις την καινουργια συσκευη....

βλεπω,βρισκεις τον καθε πικραμενο στο νετ(συμφωνα παντα με την τακτικη σου).

εγω λοιπον σου λεω οτι το gps μου δουλευει υπερ αριστα και δεν χανει καθολου.

πολυ καλυτερα απο το mio μου και δεν χανει ουτε παραδρομο,ουτε εξοδο,ακομα και στο δαχτυλιδι της κηφησιας η στα στενα στου παπαγου....

αντε βγαλε ακρη...

τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου.

πανε τωρα(σικ) σε κανα αλλο τοπικ να μαγαρισεις ωσαν μετοχος της apple.

και μην κλαιγεσαι μετα γιατι σου μιλαω ετσι.

ο προτερος εντιμος βιος που λενε....

---------- Προσθήκη στις 08:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:49 ----------

AMOLED displays are supposedly more vivid than OLED ones. They're also said to perform better outside on bright, sunny, days. The folks from Portablegear took the Samsung Wave outside to see how well the display performed in the sun. The result? AMOLED rocks.

Now if only I could get an AMOLED display for my laptop…

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XMEarDy0QgM&feature=player_embedded]You Tube[/ame]

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

επιβεβαιωνω για κατω απο τον ηλιο...τι καλυτερο παραγειγμα απο τον καυτο ελληνικο ηλιο(αρλεκιν) του καλοκαιριου.

δεν το εχω ξαναδει σε κινητο αυτο και αν εχουν περασιε κινητα απο τα χερια μου.

Σημείωση διαχειριστή:

Η παρατήρηση αυτή έχει σχέση με παράβαση των Όρων Χρήσης του Insomnia.gr. Σε περίπτωση κατ' εξακολούθησιν παραβάσεων, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να απαγορευθεί η είσοδός σας στο forum.

Φιλικά,

Insomnia.gr

Αγαπητέ/Αγαπητή BladeRunner,

Έχετε δεχθεί μια παρατήρηση στο Insomnia.gr με αιτιολογία "Troll post" για το παρακάτω μήνυμά σας.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3569027

Παράθεση:

@kirilenko.εισαι τοσο ανοητος που μονος σου εκτιθεσαι.ασε που σου αποδεικνυω οτι δεν ειμαι θυμα fan boy.φυσικα το να δωσεις 700 ευρω για το αισχρο iphone 4 ειναι απαραδεκτο για εμενα.για εμενα,προσωπικη αποψη.στην τιμη του το touch ειναι πολυ καλο.στα κινητα το android και οι android συσκευες ειναι πολυ καλυτερες και θα γινονται ακομα καλυτερες.value for money το λενε.κατι που το touch το τηρει σε αυτες τις τιμες και θα το τιμησω μαλλον.

Σημείωση διαχειριστή:

Παράθεση:

Εάν δεν έχεις κάτι να συνεισφέρεις σε μία κουβέντα, μη συμμετέχεις! Τα μηνύματα trolling δεν είναι ευπρόσδεκτα σε αυτό το forum! :mad:

Για απορίες, συμβουλέψου τους Όρους Χρήσης του forum.

Η παρατήρηση αυτή έχει σχέση με παράβαση των Όρων Χρήσης του Insomnia.gr. Σε περίπτωση κατ' εξακολούθησιν παραβάσεων, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να απαγορευθεί η είσοδός σας στο forum.

Φιλικά,

Insomnia.gr

paredwse

Super Moderator

---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:54 ----------

Επειδη αυτο το forum ειναι πλεον ενα apple forum το οποιο ουσιαστικα απεχει απο τεχνολογικο φορουμ αφου το πιο ζωντανοκομματι του ειναι το.....μπλα μπλα...και επειδη η αντιμετωπιση των χρηστων ειναι παντελως ανιση αφου εγω ποτε δεν χρησιμοποιω το κουμπι report,ουτε ειμαι ρουφιανος,ουτε μαμοθρεφτο σαν τον κιρικο kirileman.

και επειδη και αλλοι χρηστες τους λογοκρινουν σε περιπτωση που τα χωσεις στην apple σε παρομοια προσφατα threads,καλα να περνατε με τον kirilenko και το apple based biased forum.

ξερω ξερω.,...

και αυτο το μυνημα θα εξαφανιστει σαν....off topic...

off topic:

E καλά μην συμμετέχεις και εσύ σε thread της apple άμα είσαι τόσο αντίθετος.Απόλυτος είσαι.Λες και το galaxy δεν χτυπάει 600€ρα σε κάποια μαγαζιά.Και τα δύο καλά είναι.Το πιο είναι καλύτερο και ποιό βολεύει τον καθένα ή ποιό αρέσει περισσότερο στον καθένα είναι καθαρά θέμα του καθενός.

Κάτσε μίλα για το galaxy στο thread του galaxy και για το iphone 4 στο thread του iphone 4 και αποκλείεται να σε ξαναπαρατηρήσουν.Που ξέρεις εσύ τι παρατηρήσεις έχει φάει ο άλλος για troling εδώ μέσα;Cool λίγο.

Πόση ελεύθερη ram έχετε;

• Moderators
512 δεν έχει συνολικά; Που είναι τα υπόλοιπα MB;

Mε την εναρξη ομως ξεκινανε αρκετα προγραμματα τα οποια τρεχουν στο παρασκηνιο.

Plus και το λειτουργικο δεν καταναλωνει MB? Γενικα απο ο,τι εχω διαβασει απο ατομα που δεν φορτωνουν οποια εφαρμογη βρουν (αντιθετα απο μενα), παιζει γυρω στα 180ΜΒ +/-

Υπάρχει πρόβλημα με τη ram ρε παιδιά.Δεν βλέπει όλη τη ram του κινητού με το 2.1

Γιατί περιμένουμε το froyo πως και πως;Το κινητό είναι φτιαγμένο για 2.2 και πραγματικά χαραμίζεται τώρα..

Εγώ τώρα με μια εφαρμογή(one click lag fix-όποιος θέλει ρωτάει να του πω τι να κάνει) που έτρεξα μια φορά και το task killer pro(μου φαίνεται πολύ καλύτερο από το advanced task killer) είμαι στα 130-140mb σταθερά με live wallpaper και το κινητό πετάει.Πιο πρίν έπαιζα στα καλύτερα στα 50mb χωρίς live wallpaper και όταν πήγαινε κάτω από 30 σερνόταν ελεεινά.Κλήση πήγαινες να κάνεις και περίμενες να ανοίξουν οι επαφές 5 δευτερόλεπτα.Τώρα έχω άλλο κινητό.Πραγματικά απόλαυση.Όλα σφαίρα.

Τι σκόρ βγάζετε στο Quadrant;

2200-2280 βγάζω τώρα.Πρίν το one click lag fix έβγαζα 650-800

Υπάρχει πρόβλημα με τη ram ρε παιδιά.Δεν βλέπει όλη τη ram του κινητού με το 2.1

Γιατί περιμένουμε το froyo πως και πως;Το κινητό είναι φτιαγμένο για 2.2 και πραγματικά χαραμίζεται τώρα..

Εντάξει, έτσι εξηγείται. Κανονικά πρέπει να είσαι γύρω στα 300 ΜΒ ελεύθερα, στο iphone ξεκινώ με 335 περίπου που δεν έχει τα widgets του android, rss readers, τίποτα (αν και δεν νομίζω ότι δεσμεύουν τίποτα τρελές ποσότητες) οπότε κάπου εκεί κόβω το galaxy, μπορεί και 350, who knows.

Ενδεικτικά, μια 50άρα τρώει το Navigon με το άνοιγμα, καμιά 12ριά το Insomnia.app, καμιά 30ριά το άνοιγμα μιας σελίδας στο Safari. Οπότε τα 100-120 στερεύουν γρήγορα, στο 3GS εκεί γύρω στα 20-30 άρχιζε λίγο το μηχανάκι να ζορίζεται, να μην είναι τόσο smooth, έστω.

Καλά και τώρα στα 130-140mb ελεύθερα που είμαι πάει σφαίρα.Πλέον δεν με νοιάζει κιόλας πότε θα βγει το froyo.Αλλά μέχρι χθες δεινοπαθούσα.Με το froyo δεν νομίζω να βελτιωθεί κάτι(πόσο πιο γρήγορα;;;δεν γίνεται!),απλά ότι και να του βάλεις δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις ούτε για πλάκα φαινόμενα lag.

Καλά και τώρα στα 130-140mb ελεύθερα που είμαι πάει σφαίρα.Πλέον δεν με νοιάζει κιόλας πότε θα βγει το froyo.Αλλά μέχρι χθες δεινοπαθούσα.Με το froyo δεν νομίζω να βελτιωθεί κάτι(πόσο πιο γρήγορα;;;δεν γίνεται!),απλά ότι και να του βάλεις δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις ούτε για πλάκα φαινόμενα lag.

Δε θα αλλάξει η ταχύτητα. Απλά τώρα θα νιώσεις μια μικρή μείωση επιδόσεων αν φτάσει η ελεύθερη πολύ χαμηλά, ενώ με το froyo που θα βλέπεις 300ρια, θα είσαι πραγματικά άρχοντας.

Δε θα αλλάξει η ταχύτητα. Απλά τώρα θα νιώσεις μια μικρή μείωση επιδόσεων αν φτάσει η ελεύθερη πολύ χαμηλά, ενώ με το froyo που θα βλέπεις 300ρια, θα είσαι πραγματικά άρχοντας.

Οχι ρε συ απο 60-70 mb και πάνω πάει σφαίρα.

Πλακα έχει το swype btw :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...